top of page
Keresés

Valóban ébren vagy?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Megvilágítottunk sok olyan forrást, amely a rendelkezésetekre áll. Szeretünk reflektorfényt vetni arra, amit magatokban hordoztok és ami bármikor könnyen elérhető számotokra, mert küldetésünk, hogy megerősítsünk benneteket és emlékeztessünk titeket arra, hogy kik is vagytok valójában, hogy megtestesíthessétek létezéseteknek ezt az igazságát, mint embernek álcázott Forrásenergia Lények. Véleményünk szerint csodálatos munkát végeztek azzal, hogy beleálltok az erőtökbe és elismeritek az Istenségeteket, de mindig lesz még több is. Mindig lesz még több megtapasztalható növekedés.


Az emberek gyakran elgondolkodnak azon, hogy vajon valóban felébredtek-e, mert még mindig megvannak a kihívásaik, a problémáik, a pillanataik, amelyeket nagyon egósnak lehetne nevezni. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ha egyszer felébredtetek, az utazásotok csak most kezdődik, mert most már tudatosak vagytok, most már tudjátok, hogy van választásotok. Választhattok, hogy megismeritek az Istenségeteket, vagy pedig nagyon kicsinek és jelentéktelennek érzitek magatokat. Mindig választhatjátok, hogy erősnek érzitek magatokat, vagy áldozatnak érzitek magatokat. Mi segíteni szeretnénk, hogy kiemelhessünk benneteket az áldozati státuszból, hogy megismerhessétek magatokat teremtő lényekként.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy most ti vagytok a vezetőülésben, az életetekben és a tudatossági váltásban. Tudtok az idővonalakról, és tudtok a rezgésről. Akkor tehát miért számítana nektek, hogy valaki más mit mond vagy mond arról, hogy mikor fog befejeződni az eltolódás? Nem vagytok foglyok, akik feltételes szabadlábra helyezésre vagy a büntetésetek végére várnak. Teremtő lények vagytok, és itt az ideje, hogy még tovább haladjatok