• Fehér Katalin

Valóban ébren vagy?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Megvilágítottunk sok olyan forrást, amely a rendelkezésetekre áll. Szeretünk reflektorfényt vetni arra, amit magatokban hordoztok és ami bármikor könnyen elérhető számotokra, mert küldetésünk, hogy megerősítsünk benneteket és emlékeztessünk titeket arra, hogy kik is vagytok valójában, hogy megtestesíthessétek létezéseteknek ezt az igazságát, mint embernek álcázott Forrásenergia Lények. Véleményünk szerint csodálatos munkát végeztek azzal, hogy beleálltok az erőtökbe és elismeritek az Istenségeteket, de mindig lesz még több is. Mindig lesz még több megtapasztalható növekedés.


Az emberek gyakran elgondolkodnak azon, hogy vajon valóban felébredtek-e, mert még mindig megvannak a kihívásaik, a problémáik, a pillanataik, amelyeket nagyon egósnak lehetne nevezni. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ha egyszer felébredtetek, az utazásotok csak most kezdődik, mert most már tudatosak vagytok, most már tudjátok, hogy van választásotok. Választhattok, hogy megismeritek az Istenségeteket, vagy pedig nagyon kicsinek és jelentéktelennek érzitek magatokat. Mindig választhatjátok, hogy erősnek érzitek magatokat, vagy áldozatnak érzitek magatokat. Mi segíteni szeretnénk, hogy kiemelhessünk benneteket az áldozati státuszból, hogy megismerhessétek magatokat teremtő lényekként.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy most ti vagytok a vezetőülésben, az életetekben és a tudatossági váltásban. Tudtok az idővonalakról, és tudtok a rezgésről. Akkor tehát miért számítana nektek, hogy valaki más mit mond vagy mond arról, hogy mikor fog befejeződni az eltolódás? Nem vagytok foglyok, akik feltételes szabadlábra helyezésre vagy a büntetésetek végére várnak. Teremtő lények vagytok, és itt az ideje, hogy még tovább haladjatok a növekedés és terjeszkedés ezen utazásain, amin eddig is részt vettetek. Itt az ideje, hogy élvezzétek azt a tudást, hogy kik vagytok valójában. Ez a ti időtök. Ez a felébredt emberek ideje, és itt az ideje, hogy feljebb lépjetek, hogy az emberiség többi részét elvezessétek a tudatosságnak erre a magasabb szintjére, amit mi az ötödik dimenziónak nevezünk. Mások negyedik sűrűségnek hívják.


És így folytatjuk, hogy rávilágítsunk arra, ami bennetek zajlik. Mi és mások, mint mi, aktiválásokat és letöltéseket adunk nektek, de ezek rólatok szólnak. Arról szólnak, hogy mire vagytok képesek, és hogy kik voltatok, és a fejlesztések nagyon természetesek. Ez a természetes fejlődésetek. Ezek a tiétek. Be vannak építve. És így ti vagytok azok, akik minden elismerést megérdemeltek, amiért ezen az úton maradtok, és amiért folytattátok, tudva, hogy ez továbbra is kihívást jelent majd számotokra. De amikor felálltok, hogy szembenézzetek ezekkel a kihívásokkal, tudva, hogy kik is vagytok valójában, akkor ezek a kihívások könnyedén és valójában élvezetesen kezelhetők lesznek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."