top of page
Keresés

Vajon az emberiség megfordítja a dolgokat a 2022-es év hátralévő részében?

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon is képesek vagyunk észrevenni a legkisebb javulást is az emberi kollektív tudatosság általános rezgésében, és azt vettük észre, hogy az emberiség most éppen csúcsra jár. Készen álltok arra, hogy a legtöbbet hozzátok ki 2022 hátralévő részéből. Készen álltok arra, hogy megfordítsátok a dolgokat a Földön. Készen álltok arra, hogy jobban megmutassátok magatokat, mint olyan szolgálatkész lények, amilyenek valójában vagytok embertársaitok számára. Készen álltok arra, hogy meghallgassanak benneteket, hogy lássanak benneteket, hogy megtapasztaljátok, milyen úttörők vagytok. Ha ezt a közvetítést megkapjátok, akkor fénymunkások vagytok, ami azt jelenti, hogy azért vagytok ott, hogy több fényt hozzatok az emberiség kollektív tudatosságába.


Azért vagytok ott, hogy változásokat hozzatok, és hogy az egész emberiség számára a változás pozitív hajtóereje legyetek. És egyre több ember ismeri fel ezt, különösen július hónapban, amikor az energiák nagyon támogatják, hogy az emberek felismerjék valódi céljukat. Ez az a hónap, amikor több támogatást kaptok ahhoz, hogy azzá a szolgálat-orientált emberré váljatok, aki valójában vagytok. Tehát ahogy most kapcsolódunk hozzátok, sok-sok egyént látunk, akik megnyílnak ezeknek a támogató energiáknak.


Azt is látjuk, hogy a lehetőségek különböző módokon érkeznek hozzátok, és látjuk, hogy kihasználjátok az időtöket, az energiátokat és a bölcsességeteket, hogy a lehető legnagyobb hatást gyakoroljátok, amit csak tudtok. Szeretnénk, ha mindannyian tudnátok, hogy olyan módon segítitek az emberiséget, amit el sem tudtok képzelni. Segítetek az emberiségnek, hogy kigyógyuljon az ősök sebeiből. Segítetek az emberiségnek, hogy kigyógyuljon azokból a sebekből, amelyeket az emberiség egészének okoztak, és azoknak a lényeknek, akik bizonyos tereket foglalnak el a Földön, amelyeket ti országoknak hívtok.


Mindezt a tudatosságotokkal, a szolgálatra irányuló szándékotokkal, valamint a számotokra oly természetes szeretettel és együttérzéssel teszitek. Most, hogy elindultok a küldetésetekre, amit az életetekben betöltöttetek, könnyűnek kellene éreznetek magatokat. Tudjátok, hogy mikor haladtok a helyes irányba, mert nincs benne küzdelem. Tudjátok, hogy mikor járjátok a célotok szerinti utat, mert a dolgok a helyükre kerülnek, az emberek megjelennek, és még az anyagi támogatás is utat talál hozzátok. Arra bátorítunk titeket, hogy ne aggódjatok, és ne gondolkodjatok azon, hogy vajon képesek lesztek-e megtenni azt, amit szeretnétek. Képesek vagytok rá, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk, és mi csak egy kollektíva vagyunk a sok közül itt a nem-fizikai világban.


És sok-sok lény van a fizikaiban, akik szintén segíteni akarnak, és ők is megtalálnak titeket, ahogyan azok a lények is megtalálnak titeket, akiknek a legnagyobb valószínűséggel segíteni fogtok. Tehát megnyugodhattok és hagyhatjátok, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek. És azok az idők, amikor proaktívnak kell lennetek, meg fogják mutatni magukat nektek, és ti válaszolni fogtok a hívásra, mert tudjátok, hogy segíteni akartok, tudjátok, hogy vannak módok, amelyekkel szolgálhattok, és tudjátok, hogy az emberiségnek szüksége van arra a fényre, amellyel ti ragyogtok.