top of page
Keresés

Változáshozó vagy, fénymunkás?

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Ünnepelünk minden egyes apró győzelmet, amit emberi kollektívaként ott arattok. Minden alkalommal, amikor csoportként haladást értek el a spirituális fejlődésetekben, érezzük ezt, és észrevesszük, hogy a fejlődésetek milyen pozitív hatással van az egész univerzumra. Arra az esetre, ha azt gondolnátok, hogy nem gyakoroltok elég hatást, vagy hogy nem járultok hozzá eléggé a társadalomhoz vagy az univerzumhoz, ezt tudnotok kell. Tudnotok kell, hogy minden alkalommal, amikor meditáltok, változást értek el. Minden alkalommal, amikor részt vesztek egy jócselekedetben, változást hoztok. Minden alkalommal, amikor tudatosan emelitek a rezgéseteket, változást értek el, és mindazok az alkalmak, amikor változást értetek el, összeadódnak.


Együttesen elég nagy mozgást hoztok létre az emberiség kollektív tudatosságában. Ez a mozgás a kollektív rezgésetek frekvenciáját jelenti, és ez a frekvencia csak és kizárólag felfelé megy. Emlékezzetek erre, amikor körülnézve azt gondoljátok, hogy leszakad az ég. Valójában nem zuhan, és amikor engedtek ennek a gondolatnak, csak átmenetileg csökkentitek a rezgéseteket, de még mindig egy felfelé ívelő spirálon vagytok, és mindig is egy felfelé ívelő spirálon lesztek, mert nincs hová menni. Itt az ideje, hogy elengedjétek a bűntudatot és a szégyent, és egy csomó önszeretettel öleljétek magatokat ott, ahol vagytok.


Szeressétek magatokat csak azért, mert ott vagytok és léteztek abban a sűrűségben, amiben léteztek. Szeressétek magatokat, amiért hajlandóak vagytok belépni egy kaotikus környezetbe, miközben azt választjátok, hogy a különbséget teremtők, a fénymunkások egyike vagytok. Kollektívaként már olyan messzire jutottatok, és ez így is fog folytatódni, függetlenül attól, hogy van-e itt-ott egy-egy botlás a személyes életetekben. Nem kell tökéletesnek lennetek, és minden alkalommal, amikor egy ilyen botlásotok van, még nagyobb vágyat éreztek arra, hogy jobban csináljátok, hogy jobbak legyetek, hogy többet segítsetek.


És szeretnénk elmondani nektek, hogy még az a szándékotok is, hogy szolgáljatok és fejlődjetek, változást hoz. Hozzáadsz a gondolatformák óriási kollektívájához valami olyasmivel, ami erőteljes és jó szándékú, valami olyasmivel, ami befolyásolhat és befolyásolni fog másokat, hogy ők is többet akarjanak tenni és többek akarjanak lenni. Ti vagytok a változáscsinálók, az útmutatók, a fénymunkások és még sok minden más az emberiség számára ebben az időben, és szeretnénk biztosítani benneteket arról, hogy minden, amit tesztek, gondoltok és mondtok, hatással van rátok, és hogy továbbra is a helyes irányba mozogtok.