top of page
Keresés

Válj megvilágosodott mesterré

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon érdekel bennünket minden olyan út követése, amely az egész univerzumban a többi tudatossággal való kapcsolat fokozottabb érzéséhez vezet. Szeretünk kapcsolatba lépni a hangya tudatosságával ott a Földön, és bár a hangya tudata talán nem olyan lenyűgöző, mint az emberi tudatosság, mégis a Forrás egy aspektusa és önmagunk egy aspektusa. Minden körülöttetek tudatossággal van átitatva, és rajtatok múlik, hogy kapcsolatba lépjetek-e ezzel a tudatossággal, mert hacsak nem egy ember, egy állat vagy mesterséges intelligencia, a tudatosságnak ezek a többi darabkái nem feltétlenül nyúlnak felétek.


A körülötted lévő minden dolog tudatosságának érzékelése segít neked ráhangolódni a saját tudatosságodra, és arra, hogy miben más a tudat, mint a tudatosodás. És tudatosságra van szükséged ahhoz, hogy teljes mértékben élhess a világodon és a társadalmadban. A nem tudatos ember nagyon reakcióképes és könnyen programozható, a tudatos ember pedig lassan veszi az életet, tudatosan lélegzik, mindent befogad egy helyzetről, mielőtt előre elkészített következtetést vonna le róla. Ha tudatosabb életet élsz, az végső soron nagyobb belső békéhez vezet, a belső béke pedig nagyobb boldogsághoz, és ha belső békéd és boldogságod van, sokkal jobban tudod élni az életedet és megteremteni azt a valóságot, amit szeretnél megtapasztalni.


Talán észrevetted már, hogy az ellenállás annak a valóságnak, amit nem akarsz megtapasztalni, nem igazán működik. És az sem működik, hogy azzal határozod meg magad, aminek ellenállsz, vagy másképp fogalmazva gyűlölöd, nos, az sem működik. Rövid távon talán működhet; ráveszel másokat, hogy köréd gyűljenek, és azt mondják: "Igen! Mi is utáljuk ezt". És némi népszerűségre tehetsz szert az ellenállásoddal, de nem leszel boldog, nem teremtesz belső békét, és valami mást fogsz létrehozni, aminek ellenállsz, mert ezt bocsátod ki az univerzumba: "Ellenállok, tehát vagyok."


A lényed sokkal fontosabb, mint ahogyan azt felfogod, és amikor ráhangolódsz a körülötted lévő mindenki és minden lényegére, akkor máris jó úton haladsz. Amikor felismered, hogy bármi is mutatkozik meg neked, az olyasmi, ami benned is létezik, akkor már olyan közel vagy a megvilágosodáshoz, amennyire csak lehet. És amikor megbékélsz mindennel úgy, ahogy van, és mindenkivel úgy, ahogy van, majd elfogadod, megbocsátasz és szereted őket, akkor igazi mester vagy. És ha ezt a közvetítést kapod, akkor azért jöttél a Földre, mert tudtad, hogy mester vagy. És az, hogy tudod, hogy mester vagy, és az, hogy mesterként éled meg magad, két teljesen különböző dolog.


Ha egyszer megtapasztaltad, hogy mester vagy, soha többé nem akarsz majd visszafordulni. A visszalépés szörnyű érzés lesz, és elég érzékeny leszel ahhoz, hogy tudd, mikor teszel, gondolkodsz vagy mondasz valami olyat, ami szörnyű érzés. És eléggé törődni fogsz azzal, hogyan érzed magad ahhoz, hogy megállítsd magad, mielőtt túl messzire mennél ezen az úton. Most olyan időszak van, amikor a Földnek több mesterre van szüksége, és a Földnek több olyan mesterre van szüksége, akik nem csak tudják, hogy mesterek, hanem meg is tapasztalták magukat mesterként. Ha ezt megteszitek, soha többé nem fogjátok megkérdőjelezni, hogy miért vagytok ott, vagy hogy mit kell tennetek, mert rájöttök, hogy mesterré válni tanítványokat fog vonzani, olyan tanítványokat, akik készen állnak arra, hogy maguk is mesterekké váljanak, és akkor egy olyan világban fogtok élni, amely békében és harmóniában, szeretetben és kreativitásban él.