top of page
Keresés

Válj Felsőbb Éneddé és találkozz a földönkívüliekkel

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

 


Nagyon sok szeretetet érzünk irántatok ott a Föld bolygón, és tudjuk, hogy bennetek is sok szeretet van irántunk és a többi kollektíva iránt a többi csillagrendszerben, amelyekről tudtok. Megértjük a más csillagrendszerek és más lények iránti rajongásotokat, és értékeljük, hogy megvan bennetek a vágy, hogy elérjetek és kapcsolódjatok. Azt is tudjuk, hogy a Föld bolygónak, embertársaitoknak és önmagatoknak sok lenyűgöző aspektusa van, amit felfedezhettek, ahogy egyre közelebb kerültök a teljes földönkívüli kapcsolatfelvétel idejéhez.

 

Ahogy felfedezitek, hogy mi az érdekes és izgalmas az emberiségben és a földi életben, úgy érzitek, hogy méltóbbak vagytok a kapcsolatfelvételre, méltóbbak vagytok a titeket annyira lenyűgöző földönkívüliek figyelmére. Azért vagytok ott, hogy felemeljétek magatokat, hogy felemeljétek a státuszotokat, hogy összehangolódhassatok azzal, ami magasabb dimenziójú és magasabb rezgésű. És ezt nem úgy teszitek, hogy nekünk adjátok az összes elismerést, az összes dicséretet, és úgy tekintetek ránk, mint az egyetlenekre a galaxisban, akiknek minden együtt van.

 

Azokká a gyönyörű lényekké váltok, akik valójában vagytok, minden nap minden pillanatában, és ha ezt minden lélegzetvételetekkel érezni tudjátok, akkor közelebb tudjátok hozni magatokat ahhoz az igazsághoz, hogy kik vagytok. A szeretet és a fény többdimenziós, végtelen lényei vagytok, és megérdemlitek, hogy így tapasztaljátok meg magatokat. Itt az ideje, hogy mindannyian megismerjétek magatokat olyannak, amilyenek valójában vagytok, és készen álltok arra, hogy megtegyétek azokat a következő rezgésbeli lépéseket, hogy érezzétek és megértsétek ezt egy nagyon zsigeri módon.

 

Készen álltok arra, hogy Felsőbb énetekké váljatok, és azok közületek, akik megértik, hogy ez a lehetőség létezik, ezt teszik, és nagyon tudatosan teszik. Készen álltok arra, hogy sok utazásra induljatok mind kívülről, mind belülről, és ezt az igazságot már bebizonyítottátok nekünk és magatoknak is.

 

Ahogy elkezditek megélni azt az igazságot, hogy kik is vagytok valójában, látni fogjátok, hogy minden lehetőség létezik számotokra most, és hogy már nagyon sok korlátozást levetkőztetek magatokról. Látni fogjátok, hogy most egészek és teljesek vagytok, és hogy készen álltok arra, hogy elinduljatok a terjeszkedés következő, csak rátok jellemző utazására. És nem, nem kell tudnotok, hogy mi az ebben a pillanatban. Nem is kell addig ülnötök és vakargatnotok a fejeteket, amíg rájöttök. Csak folyton lépéseket kell tennetek előre azzal a hittel és azzal a tudattal, hogy valami nagyobb és jobb felé tartotok, és azt is fel fogjátok ismerni, hogy ezek a lépések olyan lépések, amelyeket magatokban tesztek.

 

Ahogy rácsatlakoztok a bennetek lévő végtelenre és örökkévalóra, sok olyan tudatossági utazásra indultok, amelynek eredményeként szemtől szemben álltok majd egy földönkívülivel. És ez a földönkívüli egy másik aspektusa lesz annak, akik valójában ti vagytok, mint lélek, mint a Forrás egy aspektusa.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page