• Fehér Katalin

Utazásotok a galaxisban

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Folyamatban van annak feltárása, hogy személyiségjegyeitek közül melyeket lehet hozzárendelni a különböző csillagrendszerekhez, ahonnan eredetileg mindannyian jöttetek. Tudjuk például, hogy a mások segítésével, a szolgálatkészséggel kapcsolatos tulajdonságot a Szíriusz csillagrendszerből hoztátok a Földre és magatokhoz. Azért inkarnálódtatok oda, hogy felfedezzétek ezt a témát. A szolgálatkészség témája aztán a részetekké válik, és mindannyian azért vagytok ott, hogy integráljátok ezeket a különböző témákat és önmagatok aspektusait. Néhány esetben, mint a Szíriusz, a Plejádok és a mi kis csillagrendszerünk, ez nyilvánvaló.


A plejádiai csillagrendszerből kapjátok a képességeteket, hogy tanítsatok és gyógyítsatok másokat. A spirituális fejlődésre való hajlamotokat az Arcturus csillagrendszerünkből kapjátok. Bizonyos csillagrendszerek inkább rejtélyesek abból a szempontból, hogy mit adtak az emberi tudatosság fejlődéséhez. Amikor például az Orion csillagrendszerben inkarnálódtatok, akkor az áldozattá válást és az elnyomást kutattátok. Ezért most azokat a tulajdonságokat bontjuk ki bennetek, amelyek visszavezethetnek arra az időre, amikor az Orion rendszerben voltatok, és vagy elnyomó vagy áldozat voltatok. Legtöbbetek mindkét szerepet eljátszotta, és ezt is szeretnénk, ha felismernétek, hogy elfogadjátok, hogy időnként ti is játszottatok a sötétben, ahogyan azok is tették, akik most elnyomnak benneteket.


A mi elméletünk ezen a ponton az, hogy azért fedeztétek fel az áldozati és az elnyomó szerepeket, hogy végül az egyensúly és a mértékletesség tulajdonságát gyűjtsétek össze azokból az életekből. Ez egy olyan rendszer, amely a nagy háborútól a hatalmas békéig jutott, és így a békére való hajlamotok, a békére való vágyakozás az Orion rendszerrel való kapcsolatotokból ered. Mindannyian csillagrendszerről csillagrendszerre utaztatok a Földre, és a Földet mindig is a galaxis olvasztótégelyének szánták, ahol a lények egy fajának, az emberi fajnak lehetősége lesz arra, hogy mindezen tulajdonságokat, mindezen aspektusokat összehozza, és egységbe és teljességbe integrálja.


Az Antares nevű csillagrendszerben olyan témákat is feltártatok, amelyek némileg rejtélyesek abból a szempontból, hogy miként járultak hozzá a mai emberi állapothoz és személyiséghez. Az Antares rendszerben androidokat hoztatok létre, és ezek az androidok végül fellázadtak, így ott is nagy háborúra került sor. Az a vágyatok, hogy a technológiát a legmagasabb szintig kutassátok, és mindezen belül az egyensúly keresése is nyilvánvaló a történelmetekben és az Antarian rendszer történelmében.


Jelenleg úgy gondoljuk, hogy az Antares csillagrendszerben eltöltött idő arra volt hivatott, hogy olyan mértékben támaszkodjatok az intellektusotokra, amilyen mértékben most is támaszkodtok. A földi emberek sokkal jobban bíznak a tudományban, mint ti abban, amit nem láthattok, nem érinthettek és nem bizonyíthattok. És így ez a mi munkaelméletünk arról, hogy az antaresi gyökereitek hogyan hatnak most rátok.


Meg akarjuk érteni a történelmeteket ebben a galaxisban és azt, hogy hogyan hatott rátok, mert segíteni akarunk nektek integrálni önmagatok minden aspektusát, békét kötni azzal, hogy kik voltatok és kik vagytok, és amikor megvan ez a belső béke és teljesnek és éegésznek érzitek magatokat, akkor készen álltok a tudatosságotok megváltoztatására. Ez egy hosszú utazás volt, nem csak a Föld bolygón, hanem az egész galaxison és univerzumon keresztül mindannyiótok számára. És mindannak elfogadásával, ami vagytok és ami voltatok, egyre közelebb és közelebb hozzátok magatokat a felemelkedés pillanatához.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."