top of page
Keresés

Utazásotok a galaxisban

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Folyamatban van annak feltárása, hogy személyiségjegyeitek közül melyeket lehet hozzárendelni a különböző csillagrendszerekhez, ahonnan eredetileg mindannyian jöttetek. Tudjuk például, hogy a mások segítésével, a szolgálatkészséggel kapcsolatos tulajdonságot a Szíriusz csillagrendszerből hoztátok a Földre és magatokhoz. Azért inkarnálódtatok oda, hogy felfedezzétek ezt a témát. A szolgálatkészség témája aztán a részetekké válik, és mindannyian azért vagytok ott, hogy integráljátok ezeket a különböző témákat és önmagatok aspektusait. Néhány esetben, mint a Szíriusz, a Plejádok és a mi kis csillagrendszerünk, ez nyilvánvaló.


A plejádiai csillagrendszerből kapjátok a képességeteket, hogy tanítsatok és gyógyítsatok másokat. A spirituális fejlődésre való hajlamotokat az Arcturus csillagrendszerünkből kapjátok. Bizonyos csillagrendszerek inkább rejtélyesek abból a szempontból, hogy mit adtak az emberi tudatosság fejlődéséhez. Amikor például az Orion csillagrendszerben inkarnálódtatok, akkor az áldozattá válást és az elnyomást kutattátok. Ezért most azokat a tulajdonságokat bontjuk ki bennetek, amelyek visszavezethetnek arra az időre, amikor az Orion rendszerben voltatok, és vagy elnyomó vagy áldozat voltatok. Legtöbbetek mindkét szerepet eljátszotta, és ezt is szeretnénk, ha felismernétek, hogy elfogadjátok, hogy időnként ti is játszottatok a sötétben, ahogyan azok is tették, akik most elnyomnak benneteket.


A mi elméletünk ezen a ponton az, hogy azért fedeztétek fel az áldozati és az elnyomó szerepeket, hogy végül az egyensúly és a mértékletesség tulajdonságát gyűjtsétek össze azokból az életekből. Ez egy olyan rendszer, amely a