top of page
Keresés

Utazásotok a 4. és 5. dimenzióba

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekeltek bennünket azok az utazások, amelyeket mindannyian tettetek, hogy a harmadik dimenzióból a negyedik dimenzióba jussatok. Felfedeztük és megvizsgáltuk, hogy mit kellett tennetek ahhoz, hogy megtegyétek ezt az ugrást a tudatosságotokkal, és a vizsgálatunk során észrevettük, hogy mennyi szeretetet és együttérzést éreztetek egymás iránt a 2012 előtti években történt terrortámadások után.


Azért tettetek ugrást a tudatosságotokban, mert többen voltatok, akik együttérzést éreztek az összes olyan ember iránt, akit ezek a támadások érintettek, mint ahányan dühöt éreztek és bosszút követeltek. Ez az, amit továbbra is megmutattok a 2012. december 21. óta bekövetkezett kataklizmikus eseményekben. 2012. december 21. volt az a dátum, amikor átváltottatok a negyedik dimenziós frekvenciatartományba. És most, az azóta eltelt több mint hét év alatt még több természeti katasztrófát láttatok, a folyamatos háborús erőfeszítésekkel és terrortámadásokkal együtt, és a szeretet és az együttérzés tovább növekszik minden érintett ember iránt.


Ez óriási dolog. Annyira fontos, hogy egy emberi fajként tekintsetek magatokra, nem pedig olyan emberként, akik egy zászló vagy egy vallás alatt élnek, és annyira fontos, hogy ne a határokat és a hiteket használjátok arra, hogy meghúzzátok a határt, hogy hová vagytok hajlandóak szereteteteket, együttérzéseteket és gyógyító fényeteket küldeni. Amikor tehát egy természeti katasztrófát láttok, igen, jogosan teszitek fel a kérdést, hogy hogyan történhetett, de ennek a kérdé