top of page
Keresés

Tudatodat a rosszra vagy egy virágra helyezed?

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mi nagyon mélyen értjük a tudatosságot, ti pedig még csak most kezditek kapargatni a felszínét annak, hogy mi is a tudatosság. Ezért sokat tudunk adni nektek ebben a tekintetben, és mint mindig, mi is csak a helyes irányba tudunk vezetni benneteket, hogy saját tapasztalatokat szerezhessetek, de nem tudjuk csak úgy megajándékozni benneteket a tudatosságnak azzal a szintjével, amit mi el tudtunk érni. Időbe és gyakorlatba telik, hogy elérjétek azt a pontot, ahol tudjátok, hogy mire összpontosítotok minden pillanatban, és céltudatosan összpontosítotok.


Amint elkezditek tudatosságotokat tudatosan használni, az kezd a saját jutalmává válni. Más szavakkal, lehet, hogy úgy vágtok bele egy spirituális gyakorlatba, hogy azt gondoljátok, hogy az majd elvisz titeket valahová, vagy valami ilyesmi. Lehet, hogy azt gondoljátok, hogy ez a válasz minden problémámra, ezért fogok belemenni. De valójában maga a folyamat, a gyakorlat, a spirituális gyakorlat a lényeg. Mindennek az a célja, hogy tudatosabbá tegyen titeket, hogy tudatosabbá tegye a fókuszotokat, a szándékotokat, a szavaitokat, a gondolataitokat és a cselekedeteiteket. Valóban, ez az egyetlen módja az életnek.


Sokan, akik a new age/spirituális közösség tagjai, tudatára ébrednek annak, hogy olyan sokáig öntudatlanok voltak, és aztán rájönnek, hogy ezt mások kihasználták. És ezek az újonnan felébredt lelkek dühösek lesznek, sőt felháborodnak, és akkor minden figyelmüket azokra fogják irányítani, akik programozással próbálnak irányítani és manipulálni benneteket. De valójában sokkal inkább szolgálna mindenkit, ha nevetnének önmagukon és a saját ostobaságukon, és aztán elengednék a programozás leállításának igényét.


Ehelyett mindannyian elkezdhetnétek tudatosan és szándékosan élni abban a pillanatban, amikor tudatára ébredtek annak, hogy ez lehetséges, és ez azt jelenti, hogy a figyelmeteket arra fordítjátok, ami jó, ami kívánatos, ami pozitív, ami tökéletes úgy, ahogy van. Van-e valami tökéletesebb, mint egy virág, vagy tisztább, örömtelibb önmaga kifejezésében? Akkor a virágra fordítsátok a figyelmeteket, nem pedig a rosszra, vagy bármilyen nevet is adnak azoknak, akik értékelik, amikor az emberekből hiányzik a tudatosság.


Arra fordítsátok a figyelmeteket, amiből többet akartok látni, ahelyett, hogy arra fordítanátok, hogy lebontsátok azt, amiből kevesebbet akartok látni a Föld bolygón. Megvan bennetek a képesség, hogy sokkal többé váljatok, mint amilyenek eddig voltatok, de nem juthattok el odáig, ha a figyelmeteket arra fordítjátok, ami a múltban visszatartott benneteket. Legyetek a jelenben azzal, amit most tudtok, és tudatosan fordítsátok a figyelmeteket arra, amitől tágasnak érzitek magatokat, és fordítsátok a figyelmeteket arra, ami szeretettel, fénnyel és örömmel tölt el benneteket.


És ha szükségetek van erre, akkor mi megadjuk nektek. Így kényszerítitek a régi rendszereket, amelyek a helyükön vannak, hogy összeomoljanak, hogy lebomoljanak, hogy lehulljanak. De ne ezért tegyétek; hanem azért, mert ez az egyetlen módja annak, hogy valóban megerősítsétek, hogy éltek, hogy ti vagytok a Forrás, hogy ti vagytok a feltétel nélküli szeretet a testben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page