top of page
Keresés

Tudatodat a rosszra vagy egy virágra helyezed?

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mi nagyon mélyen értjük a tudatosságot, ti pedig még csak most kezditek kapargatni a felszínét annak, hogy mi is a tudatosság. Ezért sokat tudunk adni nektek ebben a tekintetben, és mint mindig, mi is csak a helyes irányba tudunk vezetni benneteket, hogy saját tapasztalatokat szerezhessetek, de nem tudjuk csak úgy megajándékozni benneteket a tudatosságnak azzal a szintjével, amit mi el tudtunk érni. Időbe és gyakorlatba telik, hogy elérjétek azt a pontot, ahol tudjátok, hogy mire összpontosítotok minden pillanatban, és céltudatosan összpontosítotok.


Amint elkezditek tudatosságotokat tudatosan használni, az kezd a saját jutalmává válni. Más szavakkal, lehet, hogy úgy vágtok bele egy spirituális gyakorlatba, hogy azt gondoljátok, hogy az majd elvisz titeket valahová, vagy valami ilyesmi. Lehet, hogy azt gondoljátok, hogy ez a válasz minden problémámra, ezért fogok belemenni. De valójában maga a folyamat, a gyakorlat, a spirituális gyakorlat a lényeg. Mindennek az a célja, hogy tudatosabbá tegyen titeket, hogy tudatosabbá tegye a fókuszotokat, a szándékotokat, a szavaitokat, a gondolataitokat és a cselekedeteiteket. Valóban, ez az egyetlen módja az életnek.


Sokan, akik a new age/spirituális közösség tagjai, tudatára ébrednek annak, hogy olyan sokáig öntudatlanok voltak, és aztán rájönnek, hogy ezt mások kihasználták. És ezek az újonnan felébredt lelkek dühösek lesznek, sőt felháborodnak, és akkor minden figyelmüket azokra fogják irányítani, akik programozással próbálnak irányítani és manipulálni benneteket. De valójában sokkal inkább szolgálna mindenkit, ha nevetnének önmagukon és a saját ostobaságukon, és aztán elengednék a programozás leállításának igényét.