top of page
Keresés

További aktiválások és frissítések fogadása


A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által csatornázva


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket, hogy lelkileg fejlődjetek, és hogy lássuk, mi működik nektek az életetekben, mert tudjuk, hogy ha valami működik az embereknek a Föld bolygón, akkor az egészen biztosan működni fog más lényeknek is a galaxis más részein. Mindannyian olyan sok tanítással, folyamattal, gyakorlattal, technikával és spirituális gyakorlattal rendelkeztek, hogy segítsen nektek az utatokon, és aztán ott van még nektek az életetek megélése is. Az életetek megélése fejlődésre késztet benneteket, éppen azért, mert olyan tapasztalataitok vannak ott a Földön, amelyek annyira egyediek és annyira megterhelőek számotokra, hogy nem tudtok nem fejlődni belőlük.


Ez egy olyan időszak, amikor mindannyiótoknak meg kell ragadnotok minden pillanatot, ami ott van, mert tudjátok, hogy felemelkedtek. És így aztán mindennek a felemelkedésetekről kell szólnia, és mi tudjuk, hogy ez így is van. Továbbra is azt fogjuk mondani nektek, hogy minden arról szól, hogy a tudatossági evolúciótok következő szintjére juttassunk benneteket, és tudjuk, hogy néhányan közületek a legkisebb ellenállás útját választjátok a felemelkedési eseményhez. Nem aggódtok, és nem vagytok stresszesek; nem féltek, és nem vagytok dühösek. Egyszerűen csak nyitottan álltok az élethez, ahogy az ebben a pillanatban a Földön van, és amikor nyitottan álltok, akkor megkapjátok azt, amit mi és a hozzánk hasonlók adunk nektek energetikailag.


Valamint nagyobb valószínűséggel kaptok frissítést vagy aktiválást, és ez nem azért van, mert mi azokat választjuk ki, akik nyitottabbak és nyugodtabbak. Hanem azért, mert ahhoz, hogy nyitott kézzel fogadhassatok, fel kell oldanotok az öklötöket, és ugyanez igaz az energiátokra is. Tehát, amit észrevettünk, hogy az embereknél működik, az az elfogadás. Ha meg tudjátok adni magatokat és el tudjátok engedni, akkor a felemelkedésnek azon az élvonalában lehettek, ahol lenni akartok, de ha folyamatosan azt keresitek, hogy "ők" hogyan próbálnak megállítani benneteket a felemelkedésben, akkor folyamatosan újabb bizonyítékokat találtok majd, amelyek alátámasztják ezt a hitet, és folyamatosan újabb embereket találtok majd, akiket az "ők" és "őket" kategóriába dobhattok, és az ellenségeitek listája napról napra nőhet, ha ez a spirituális megközelítésetek.


Tudjuk, hogy nehéz elengedni, és tudjuk, hogy nehéz levenni a figyelmeteket a sötétekről, de ez tényleg egy olyan valóság, amit nem kell megtapasztalnotok magatoknak. És ha az életeteket és a spiritualitásotokat egy befelé irányuló utazásra teszitek, akkor valóban nem számít, hogy mások mit csinálnak. És amikor eléritek a belső békét, és szeretetet sugároztok mindenki felé az univerzumban, akkor valóban elkezditek átalakítani a körülöttetek élőket. És ez mérhetetlenül kielégítő lesz.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page