top of page
Keresés

Toborzás a decemberi napforduló eseményre

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon is képesek vagyunk arra, hogy minél többeket bevegyünk közületek a földi személyzetünkbe, mert azok, akik még nem ébredtek fel az éber tudatállapotukban, még mindig találkoznak a hozzánk hasonló tanácsokkal és kollektívákkal, amikor éjszaka utaznak az asztrális síkon, miközben az ágyukban alszanak. És ez olyasvalami, ami végső soron segíteni fogja őket a felébredésben, és ez már sok embernek segített a felébredésben, mivel úgy fognak emlékezni ezeknek az asztrális utazásoknak a darabjaira, mintha egy álomra emlékeznének, amelyben földönkívüliekkel vagy nagyon bölcs vénekkel találkoznak.


Ez olyasvalami, amit fokozni fogunk a 2021-es év vége előtti hónapokban, ott a Földön, mert tudjuk, hogy a közelgő napforduló milyen nagy erőt jelenthet, és szeretnénk, ha mindannyian maximalizálnátok a képességeiteket, hogy leföldeljétek ezeket a felülről jövő energiákat. És így, olyan embereket tapasztalhattok az életetekben, akikről nem is várnátok, hogy a földönkívüli álmaikkal vagy a földönkívüli találkozásaikkal kapcsolatos kérdésekkel fordulnak hozzátok, de jönni fognak, és kérdezni fognak, és ez egy nagyon jó dolog.


Mindannyian képesek vagytok arra is, hogy a bizonyosságotokkal, a tisztánlátásotokkal és a példátokkal, amit mutattok, behozzátok az embereket a földi legénységbe ott a Földön. Ahogyan az élete