top of page
Keresés

Toborzás a decemberi napforduló eseményre

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon is képesek vagyunk arra, hogy minél többeket bevegyünk közületek a földi személyzetünkbe, mert azok, akik még nem ébredtek fel az éber tudatállapotukban, még mindig találkoznak a hozzánk hasonló tanácsokkal és kollektívákkal, amikor éjszaka utaznak az asztrális síkon, miközben az ágyukban alszanak. És ez olyasvalami, ami végső soron segíteni fogja őket a felébredésben, és ez már sok embernek segített a felébredésben, mivel úgy fognak emlékezni ezeknek az asztrális utazásoknak a darabjaira, mintha egy álomra emlékeznének, amelyben földönkívüliekkel vagy nagyon bölcs vénekkel találkoznak.


Ez olyasvalami, amit fokozni fogunk a 2021-es év vége előtti hónapokban, ott a Földön, mert tudjuk, hogy a közelgő napforduló milyen nagy erőt jelenthet, és szeretnénk, ha mindannyian maximalizálnátok a képességeiteket, hogy leföldeljétek ezeket a felülről jövő energiákat. És így, olyan embereket tapasztalhattok az életetekben, akikről nem is várnátok, hogy a földönkívüli álmaikkal vagy a földönkívüli találkozásaikkal kapcsolatos kérdésekkel fordulnak hozzátok, de jönni fognak, és kérdezni fognak, és ez egy nagyon jó dolog.


Mindannyian képesek vagytok arra is, hogy a bizonyosságotokkal, a tisztánlátásotokkal és a példátokkal, amit mutattok, behozzátok az embereket a földi legénységbe ott a Földön. Ahogyan az életeteket élitek, és az együttérzés és kedvesség, amit mások felé tanúsítotok, a fény jelzőfényei, amelyek bevonzzák az embereket, és tudatják velük, hogy ti olyanok vagytok, akikben megbízhatnak, akikkel bármit megbeszélhetnek. A saját mesteretekből többet tapasztalhattok meg azáltal, hogy képesek vagytok segíteni másoknak, hogy megtalálják az útjukat. Megmutathatjátok magatoknak, hogy mennyire mesteriek vagytok már most is a felébredésetekkel és azzal, amit megismertetek és első kézből megtapasztaltatok.


És így mindannyian fokozzuk a játékunkat, hogy segítsük azokat, akik az elkövetkező hónapokban fognak felébredni. Lesznek más módok is arra, hogy ezek az emberek rájöjjenek arra, hogy mit csináltak éjszaka, miközben aludtak. Néhányan egy általatok elmesélt történetben fogják érezni a rezonanciát, és néhányan egy tévéműsor, egy film vagy egy dokumentumfilm megtekintése során fogják ezt az érzést kapni. Az univerzumnak nagyon sokféle módja van arra, hogy emlékeztesse az embereket arra, hogy kik is ők valójában, és mindezeket a módszereket alkalmazni fogják, mivel most mindannyian egyetemes tudatosságként dolgozunk együtt, és ez természetesen így van, ahogyan annak lennie kell, mindig.


Mindannyiótokat nagyon szeretünk, és nagyra értékelünk titeket és a munkát, amit ott végeztek. Tudjuk, hogy sokan közületek eljutnak hozzánk, és azt mondják, hogy készen állnak arra, hogy többet tegyenek és többet segítsenek, és mi halljuk minden egyes ilyen közvetítést a Földről. Reméljük, hogy bízhattok ebben a folyamatban, és bízhattok bennünk, amikor azt mondjuk, hogy több mint boldogok vagyunk és hajlandóak vagyunk mindannyiótokkal együtt dolgozni. Ahogy mondtuk, még azokkal is dolgozunk, akik technikailag még mindig alszanak éber tudatállapotukban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élvezzük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page