top of page
Keresés

Titkos erők, amelyek az emberiség megosztottságát akarják

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Lenyűgözött bennünket az emberiség bátorsága a történelmetek során oly sok elnyomóval szemben. Ti továbbra is kitartottatok a hatalommal rendelkező egyénekkel és csoportokkal szemben, akik le akartak titeket igázni, akik sötétben akartak titeket tartani. Most sokan, akik ébren vannak, értesültek erről az elnyomásról, amely láthatatlan erők részéről folyik, elnyomásról, amely még az arcát sem mutatja meg nektek. Ti azonban értesültetek ezekről az elnyomókról, és dühössé, szomorúvá és rémültté váltatok, amiatt, amit tettek, és amiatt, amit legközelebb tehetnek.


Ezek a lények és csoportok hasznot húznak abból, hogy megosztottak vagytok és megosztottnak érzitek magatokat, egymásnak feszülve, a hitetek, a nemetek, a szexualitásotok, a bőrszínetek, a nemzetiségetek és minden más tényező alapján, amit arra tudnak használni, hogy megakadályozzák az emberiséget abban, hogy felismerje, hogy ti a szeretet és a fény erőteljes, hatalmas lényei vagytok. Az a céljuk, hogy éreztessék veletek, hogy elvesztettétek a hatalmatokat, hogy aztán minden hiteteket valami rajtatok kívül álló dologba helyezzétek, mint például egy politikusba vagy egy politikai pártba. Nem is érdekli őket, hogy melyiket támogatjátok, amíg azt hiszitek, hogy a másik párt a gonoszság gyökere.


Mostanra elérkezett az a pont, amikor már nem bízhattok azokban az információforrásokban, amelyekben a szüleitek és nagyszüleitek bíztak. Így hát szélsősége