top of page
Keresés

Teremtsd meg a tudatváltás saját verzióját

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket az a mód, ahogyan ti mindannyian meg akarjátok tapasztalni a tudatváltást. Jobban érdekel bennünket az a fajta váltás, amit létre akartok hozni, mint az, hogy miben hisztek az ötödik dimenzióba való váltás befejezésével kapcsolatban. Tudjuk, hogy hallottatok már történeteket az elmozdulásról, különböző változatokat arról, hogy mi fog történni, mi történne, és mi történhetne, de mi mindig arra törekszünk, hogy mindannyiótoknak erőt adjunk. Ezért sokkal jobban érdekel bennünket az, hogy mit látunk általatok megteremtve, és hogy tudjuk, hogy mire vágytok igazán a felemelkedéssel kapcsolatban.


Ne feledjétek, hogy ti most negyedik dimenziós lények vagytok. Nem azért vagytok ott, hogy egyszerűen megéljetek egy előre meghatározott körülményrendszert. A tervrajzotok eltűnt. Itt az ideje, hogy mindannyian visszatérjetek a tervezőasztalhoz, hogy úgy mondjam, és megteremtsétek az elmozdulásnak azt a változatát, amit látni szeretnétek.


Mindaz, amit az emberi kollektív tudatosságba beletesztek, hatással lesz arra, hogy mások mit kívánnak az elmozdulással kapcsolatban, mert mindannyian kapcsolatban vagytok egymással. Sokan közületek azon tűnődnek, hogy mit tehetnek, hogyan járulhatnak hozzá az emberiséghez és az emberi kollektív tudatosság evolúciójához. Az elmozdulás egyedi verziójának a kollektív tudatosságba való bevitele minden bizonnyal egy hozzájárulás, és egy értékes hozzájárulás.


Kérlek, egy pillanatig se higgyétek, hogy csak egy ember vagytok, és hogy energiátok, rezgésetek és szándékotok nem elég ahhoz, hogy megváltoztassátok azt, ami történni fog. Tudjuk, hogy így vagy úgy, de mindannyian változni fogtok. Senki sincs halálra ítélve. Senki sem ragadt meg. Azok közületek, akik ébren vannak, meg fogják találni a módját annak, hogy ötödik dimenzióssá váljanak, mert már elég régóta vágytok erre a tudatossági váltásra.


Nektek kell döntenetek. Ti hozhatjátok létre azokat az idősíkokat, valóságokat, a jövő azon verzióit, amelyek egyénként a legjobban tetszenek nektek. És minél jobban bevonjátok embertársaitokat az elmozdulásotok verziójába, annál nagyobb hatalom áll e vágyatok mögött. Álmodjatok nagyot. Álmodjatok gyakran. És tudjátok, hogy semmi sincs kőbe vésve. Nincs egyetlen elkerülhetetlen jövő. Tehát ismét tépjétek szét azokat a tervrajzokat, és tegyétek a mai napot azzá, amikor újrakezditek gyönyörű és fantáziadús, kreatív elmétekkel.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page