top of page
Keresés

Teremtsd meg a tudatváltás saját verzióját

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket az a mód, ahogyan ti mindannyian meg akarjátok tapasztalni a tudatváltást. Jobban érdekel bennünket az a fajta váltás, amit létre akartok hozni, mint az, hogy miben hisztek az ötödik dimenzióba való váltás befejezésével kapcsolatban. Tudjuk, hogy hallottatok már történeteket az elmozdulásról, különböző változatokat arról, hogy mi fog történni, mi történne, és mi történhetne, de mi mindig arra törekszünk, hogy mindannyiótoknak erőt adjunk. Ezért sokkal jobban érdekel bennünket az, hogy mit látunk általatok megteremtve, és hogy tudjuk, hogy mire vágytok igazán a felemelkedéssel kapcsolatban.


Ne feledjétek, hogy ti most negyedik dimenziós lények vagytok. Nem azért vagytok ott, hogy egyszerűen megéljetek egy előre meghatározott körülményrendszert. A tervrajzotok eltűnt. Itt az ideje, hogy mindannyian visszatérjetek a tervezőasztalhoz, hogy úgy mondjam, és megteremtsétek az elmozdulásnak azt a változatát, amit látni szeretnétek.


Mindaz, amit az emberi kollektív tudatosságba beletesztek, hatással lesz arra, hogy mások mit kívánnak az elmozdulással kapcsolatban, mert mindannyian kapcsolatban vagytok egymással. Sokan közületek azon tűnődnek, hogy mit tehetnek, hogyan járulhatnak hozzá az emberiséghez és az emberi kollektív tudatosság evolúciójához. Az elmozdulás egyedi verziójának a kollektív tudatosságba való bevitele minden bizonnyal egy hozzájárulás, és egy értékes hozzájárulás.