top of page
Keresés

Tedd meg ezt az egy dolgot és garantáljuk a nagy változásokat

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Sok különböző stratégiával mutatjuk be magunkat, amelyeket alkalmazhatunk az emberiség fejlődésének és felemelkedésének segítésére irányuló erőfeszítéseink során. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy felfedezzük az előttünk álló összes különböző stratégiát, hogy eldöntsük, valójában melyik a legjobb. Tudjuk, hogy nektek is ugyanez a lehetőségetek ott van, amikor arról van szó, hogy milyen módon közelíthetitek meg az életeteket vagy egy egyedi helyzetet az életetekben.


Azt szeretnénk, ha titeket is izgalomba hoznának a lehetőségek. Gyakran látunk olyan személyeket, akik úgy érzik, hogy nincs más választásuk, és hogy ezt így kell csinálniuk, mert mindenki más így csinálja, vagy a szüleik így csinálták, és bizonyos esetekben az emberek egyszerűen nem engedték meg maguknak, hogy figyelembe vegyék, hogy vannak más lehetőségek, más megközelítések, amelyeket felfedezhetnek.


Aztán vannak olyan emberek, akiket nyomaszt, hogy túl sok választási lehetőségük van. Ők inkább nem szeretnének választani. És így ezeknek az embereknek könnyebb, ha csak egy megközelítéshez, egy stratégiához ragaszkodnak az életben és mindenhez, amivel az életben találkoznak. Ez persze nagyon korlátozó, különösen akkor, ha le tudjátok lassítani magatokat addig a pontig, ahol felismeritek, hogy a végtelen lehetőségek birodalmában léteztek.