top of page
Keresés

Tedd ezt minden nap, mielőtt felkelsz az ágyból

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nyitottak vagyunk minden olyan lehetőségre, ami megkönnyíti ezt az utazást mindannyiótok számára. Nem ragaszkodunk egyetlen ösvényhez, a tudatosságotok kiterjesztésének, a fejlődésnek és a felemelkedésnek egyetlen módjához, de észrevettünk néhány dolgot az emberiséggel és a hazatérésetekkel, a Forráshoz való visszatéréssel kapcsolatos megközelítéseitekkel kapcsolatban. Észrevettük, hogy sok hamis út jelenik meg előttetek, amikor inkább fizikailag orientáltak vagytok és fizikailag összpontosítotok. Amikor önmagatokon kívül keresitek azt az utat, amely visszavezet benneteket a Forráshoz, gyakran találtok valamit vagy valakit, valamilyen tevékenységet vagy az élet megközelítésének valamilyen módját, és aztán azt hiszitek, hogy ez "az út", "az egyetlen igaz út". Azt hiszitek, hogy ez az egyetlen út, amin valaha is hazatérhettek a Forráshoz, mert a tapasztalataitok szerint ez működik.


És addig működik, amíg nem működik, és amikor nem működik, akkor általában nagy a szomorúság, némi szenvedés is jön, talán a lélek sötét éjszakája következik, és akkor ott tartotok, hogy összeszeditek a darabokat és továbbléptek. Ami rajtad kívül, a fizikai világban van, az mind csodálatos; mindez azért van, hogy élvezd és megtapasztald. És arra vagytok hivatottak, hogy legyenek érdeklődési köreitek, olyan dolgok, amelyek lenyűgöznek benneteket, és olyan emberek, akik körül szeretnétek lenni. De a Forráshoz vezető utatok sokkal tartósabb, amikor befelé haladva, csendben, meditálva, érzéseiteket átérezve, és a bennetek lévő szeretetre összpontosítva vezetnek benneteket. A szeretetnek nem kell olyasminek lennie, amit valaki vagy valami rajtad kívül kezdeményez. Nem kell, hogy állapotfüggő vagy feltételhez kötött legyen.


Az egység érzése nem olyasmi, amihez csak úgy férhettek hozzá, ha bizonyos fizikai lépéseket tesztek, hogy eljussatok a bolygó azon tökéletes pontjára. Bárhol megtapasztalhatjátok, és sokan tapasztalták már az egység érzését a legkülönösebb helyeken és a legkülönösebb időpontokban. Természetesen nem csak egyféleképpen lehet hozzáférni ahhoz, amit mindannyian keresünk, de vannak módszerek, amelyek hatékonyabbak. Úgy tűnhet, hogy ezek hosszú útnak tűnnek a Forráshoz való hazatéréshez, de valójában ezek a rövidebb út. Sok próbálkozást és tévedést elkerülhettek, ha leültök és ráhangolódtok arra, amit az Istenség szikrájaként éreztek magatokban.


Javasoljuk, hogy ettől a ponttól kezdve minden napotokat azzal kezdjétek, hogy megpróbáljátok érezni ezt a szikrát, mielőtt reggel felkelnétek az ágyból, és vegyétek észre, hogy ezután mennyire kevésbé ragaszkodtok ahhoz, hogy a világotok körülményei megfelelőek legyenek számotokra. És akkor tudtok igazán élni, mert ahogy elfogadjátok a világot olyannak, amilyen, sokkal több minden megnyílhat előttetek, és elhozhatja nektek azt, amihez már nem ragaszkodtok, mindezt azért, mert időt szakítottatok arra, hogy megérezzétek a Forráshoz vezető utat, ami mindannyiótokban ott van.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page