top of page
Keresés

Tedd ezt, hogy megszabadulj az elnyomástól

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon érdekel bennünket, hogy mit fog tenni az emberiség, ha megszabadultok a korlátozó hiedelmektől, amelyekről úgy érezzük, hogy nyomasztják az emberiséget ezekben az időkben, amelyekben most éltek. Tudjuk, hogy az élet nem könnyű ott a Földön, és nem akarjuk azt a látszatot kelteni, mintha úgy éreznénk, hogy nagyon egyszerű lenne számotokra, ha csak úgy elengednétek azokat a korlátozó hiedelmeket, amelyekre most utalunk. De az igazság az, hogy úgy érezzük, hogy nagyon sok ember jelenleg abban a hitben van rögzítve, hogy inkább el vannak nyomva, mint felhatalmazva. Nagyon sokan a bolygótokon úgy érzik, hogy inkább az áldozatául esnek, mint hogy felhatalmazást kapnának attól az igazságtól, hogy ők Forrásenergia Lények.


És meghívjuk azokat közületek, akik valóban ébren vannak, akik abszolút tudják, hogy Forrásenergia Lények vagytok, hogy vezessék az emberiséget ebbe az új aranykorba, egy olyan korba, ahol mindenki tudni fogja, hogy ki is ő valójában, és mindenki tudni fogja azt is, hogy ki is az összes embertársa. Ez lesz az az idő, amikor láthatjuk majd, hogy mit tudtok igazán megteremteni, lenni és tenni ott a Földön, és ez izgalmas számunkra.


De addig is arra fogjuk bátorítani azokat közületek, akik megértik, hogy kik is vagytok valójában, hogy mutassák meg embertársaiknak, hogy mi minden lehetséges azáltal, hogy a hatalmukban ülnek, aktiválják az Istenségüket, és a szabadság, az öröm és a feltétel nélküli szeretet életét élik. Sokan hisznek ebben az időben a világotokban abban, hogy a tudás hatalom. Nagyon sokan bíznak egy történetben, egy narratívában, amelyet egy vagy több másik ember talált ki, és mi azt akarjuk mondani nektek, hogy még ha az összes történet, amelyet most az interneten bemutatnak, igaz is lenne, a ti erőtök akkor is abban a képességetekben rejlik, hogy feltétel nélkül szeressétek az összes gonosztevőt, a fekete kalaposokat, az emberek összes ellenségét.


Ők a ti feladatotok. Azért vagytok ott, hogy visszaszeressétek őket az összhangba, és nem, nem mindegyikük fogja azt választani, hogy visszajön a fénybe, és ez rendben is van. Ez az ő szabad akaratuk, de mi mindig azt fogjuk javasolni, hogy használjátok a szabad akaratotokat arra, hogy megmutassátok magatoknak és másoknak, hogy milyen hatalmasak vagytok, és hogy elmondjátok a világnak, hogy az erőtök a szívetekből és nem az elmétekből ered.


A hatalmatok abból a képességetekből ered, hogy szándékosan vibráltok, nem pedig abból, hogy képesek vagytok menetelni vagy tiltakozni. Megvan a képességetek, hogy elérjétek azokat a hatalmas változásokat, amelyeket ugyanazok az egyének ígérnek, akik továbbra is ujjal mutogatnak a probléma okaira, anélkül, hogy felajánlanák az egyetlen megoldást. Ezek a hatalmas változások azért fognak bekövetkezni, mert a felébredt kollektíva újra és újra a szeretetet fogja választani. Ez a ti feladatotok, és tudjuk, hogy készen álltok rá, mert amikor látunk titeket, csak azt látjuk, hogy kik vagytok valójában.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page