top of page
Keresés

Tedd ezt, hogy megkapj mindent, amit akarsz és amire szükséged van

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Egészen biztosak vagyunk benne, hogy mindent felajánlunk nektek, amire ebben a pillanatban szükségetek van, és ezt tudjuk, mert mi vagyunk az egyik olyan csoport, amelyik felajánlja nektek, amire szükségetek van. Azt is tudjuk, hogy nem mindenki nyitott arra, hogy megkapja, amire szüksége van, és a legtöbb ember nem nyitott arra, hogy megkapja, amit akar. Az egyik legjobb dolog, amit embertársaitokért megtehettek, hogy megnyíltok és befogadjátok, amit kaptok, mert nem csak példát mutattok másoknak, és megteremtitek a mintát, amit mások is használhatnak, de amikor valaki odajön hozzátok, és azt kérdezi: "Hogy lehet, hogy ilyen nagyszerű az életed?", akkor elmondhatjátok neki, hogy tudatosan fogadjátok a nem-fizikai világból mindazt, amit kaptok.


És akkor meg fogják kérdezni tőletek, hogyan csináljátok, és ti elmagyarázhatjátok nekik. Elmondhatjátok nekik, hogy rájöttetek, hogy az erőltetett cselekvés és a küzdelem bizonyos fokig hiábavaló, és elmondhatjátok nekik, hogy hoztatok egy döntést, hogy átadjátok magatokat, elengeditek magatokat, ellazultok és megnyíltok, és amikor meghoztátok ezt a döntést, minden jobbra fordult. Ha meg akartok gyógyulni, nyissátok meg magatokat a gyógyító energiáknak, amelyek már most is áramlanak felétek. Ha több bőséget szeretnétek, nyissátok meg a bőség áramlását, amely mindig elétek áramlik. Ha több békére vágytok, nyissatok a béke felé, amely körülöttetek és bennetek van, ha keresitek. Nyíljatok meg a Forrás szeretete előtt, és hagyjátok, hogy a Forrás szeretete áramoljon hozzátok és rajtatok keresztül, és meglátjátok, hogyan alakul át a világotok ezektől az egyszerű nem cselekedetektől.


Ehhez azonban szükség van némi elengedésre, és ez az egyetlen feltétel. El kell engednetek a feszültséget, a kétséget, a hitetlenséget, a szorongást, az ellenállást, a neheztelést és minden mást. El kell engednetek; rá kell jönnötök, hogy ezek nem szolgálnak benneteket. Az is hasznotokra válhat, ha megfigyeltek egy mestert; ne csak arra gondoljatok, hogy mit csinál és mit mond a mester. Hanem érezzétek bele magatokat abba is, amit a mester sugároz. Érezzétek a rezgését. Vegyétek észre, hogy nincs feszültség a vállában, a nyakában, az állkapcsában, a homlokában. Megszabadultak mindettől, mert tudják, hogy ők örök, végtelen fénylények, és hogy ez csak egy állomás a mágikus misztériumtúrán.


Ti is ezen a túrán vagytok, és el kell engednetek azt a gondolatot, hogy azért vagytok ott, hogy bizonyítsatok másoknak és Istennek. Mindössze annyit kell tennetek, hogy elfogadjátok azt, aki valójában vagytok, és akkor a cselekvés egy ihletett helyről jön. Egy mély vágyból ered, ami bennetek van, hogy felfedezzetek valamit. Érdeklődésből fakad; lelkesedésből fakad. Nem abból fakad, hogy pótolni akarjátok a bennetek lévő hiányérzetet. Nem egy lyukat próbáltok betölteni a cselekedetekkel, amelyeket megtesztek. A cselekedeteitek az energia túláradásából származhatnak, amire megnyitottátok magatokat, amikor feladtátok a küzdelmet, a feszültséget és így tovább, és hagyjátok magatoknak, hogy érezzétek az áramlást, ami mindenkor hozzátok érkezik.


Ez az, ami a csatornázás. A csatornázás akkor lehetséges, ha az ember megnyílt a körülötte lévő energiáknak. Amikor az ember az áramlásban akar lenni, és valami mást akar érezni, akkor végül meg is teszi. És ti is megtehetitek. Tudjuk, hogy képesek vagytok befogadni mindazt, ami hozzátok érkezik, és tudjuk, hogy ezt akkor tudjátok a legjobban megtenni, amikor nyugodtabbak vagytok, vagy amikor alszotok. Az alvás oly sokféleképpen jótékony hatással van rátok. Eléggé elengeditek a cselekvést és a gondolkodást ahhoz, hogy az alvás megtörténhessen, és annyi mindent engedtek be éjszaka, amíg alszotok.


Emellett soha nem hagyjátok abba a tapasztalatszerzést és a tudatosság felfedezését, és sokan közületek tudatában vannak annak, hogy ezt az asztrálsíkon teszitek. Állítsátok fel a szándékotokat arra, hogy mit szeretnétek kapni, miközben alszotok, és aztán hagyjátok magatokat meglepődni azon, ami az éjszaka közepén eljutott hozzátok. Egy teljesen új életre és egy teljesen új énedre ébredhetsz, és csak annyit kell tenned, hogy elengeded.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veled való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page