top of page
Keresés

Tedd ezt, hogy megkapj mindent, amit akarsz és amire szükséged van

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Egészen biztosak vagyunk benne, hogy mindent felajánlunk nektek, amire ebben a pillanatban szükségetek van, és ezt tudjuk, mert mi vagyunk az egyik olyan csoport, amelyik felajánlja nektek, amire szükségetek van. Azt is tudjuk, hogy nem mindenki nyitott arra, hogy megkapja, amire szüksége van, és a legtöbb ember nem nyitott arra, hogy megkapja, amit akar. Az egyik legjobb dolog, amit embertársaitokért megtehettek, hogy megnyíltok és befogadjátok, amit kaptok, mert nem csak példát mutattok másoknak, és megteremtitek a mintát, amit mások is használhatnak, de amikor valaki odajön hozzátok, és azt kérdezi: "Hogy lehet, hogy ilyen nagyszerű az életed?", akkor elmondhatjátok neki, hogy tudatosan fogadjátok a nem-fizikai világból mindazt, amit kaptok.


És akkor meg fogják kérdezni tőletek, hogyan csináljátok, és ti elmagyarázhatjátok nekik. Elmondhatjátok nekik, hogy rájöttetek, hogy az erőltetett cselekvés és a küzdelem bizonyos fokig hiábavaló, és elmondhatjátok nekik, hogy hoztatok egy döntést, hogy átadjátok magatokat, elengeditek magatokat, ellazultok és megnyíltok, és amikor meghoztátok ezt a döntést, minden jobbra fordult. Ha meg akartok gyógyulni, nyissátok meg magatokat a gyógyító energiáknak, amelyek már most is áramlanak felétek. Ha több bőséget szeretnétek, nyissátok meg a bőség áramlását, amely mindig elétek áramlik. Ha több békére vágytok, nyissatok a béke felé, amely körülöttetek és bennetek van, ha keresitek. Nyíljatok meg a Forrás szeretete előtt, és hagyjátok, hogy a Forrás szeretete áramoljon hozzátok és rajtatok keresztül, és meglátjátok, hogyan alakul át a világotok ezektől az egyszerű nem cselekedetektől.


Ehhez azonban szükség van némi elengedésre, és ez az egyetlen feltétel. El kell engednetek a feszültséget, a kétséget, a hitetlenséget, a szorongást, az ellenállást, a neheztelést és minden mást. El kell engednetek; rá kell jönnötök, hogy ezek nem szolgálnak benneteket. Az is hasznotokra válhat, ha megfigyeltek egy mestert; ne csak arra gondoljatok, hogy mit csinál és mit mond a mester. Hanem érezzétek bele magatokat abba is, amit a mester sugároz. Érezzétek a rezgését. Vegyétek észre, hogy nincs feszültség a vállában, a nyakában, az állkapcsában, a homlokában. Megszabadultak mindettől, mert tudják, hogy ők örök, végtelen fénylények, és hogy ez csak egy állomás a mágikus misztériumtúrán.


Ti is ezen a túrán vagytok, és el kell engednetek azt a gondolatot, hogy azért vagytok ott, hogy bizonyítsatok másoknak és Istennek. Mindössze annyit kell tennetek, hogy elfogadjátok azt, aki valójában vagytok, és akkor a cselekvés egy ihletett helyről jön. Egy mély vágyból ered, ami bennetek van, hogy felfedezzetek valamit. Érdeklődésből fakad; lelkesedésből fakad. Nem abból fakad, hogy pótolni akarjátok a bennetek lévő hiányérzetet. Nem egy lyukat próbáltok betölteni a cselekedetekkel, amelyeket megtesztek. A cselekedeteitek az energia túláradásából származhatnak, amire megnyitottátok magatokat, amikor feladtátok a küzdelmet, a feszültséget és így tovább, és hagyjátok magatoknak, hogy érezzétek az áramlást, ami mindenkor hozzátok érkezik.


Ez az, ami a csatornázás. A csatornázás akkor lehetséges, ha az ember megnyílt a körülötte lév