top of page
Keresés

Tedd ezt és minden megváltozik (a jó irányba)

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon hűek vagyunk önmagunkhoz a szó minden értelmében. Soha nem fogunk úgy tenni, mintha olyasvalami lennénk, ami nem vagyunk, és mindig az érzéseinket követjük. Mi most olyan lények vagyunk, akik test nélkül gondolkodnak és éreznek. És így a kilencedik dimenzióban nincs hazugság, mert nincs mód arra, hogy elrejtsétek azt, amit gondoltok vagy éreztek bármely más lény vagy kollektíva elől. Mindannyian nyitott könyvek vagyunk, és ez nagyon felszabadító. Bármi is az, amiről úgy gondoljátok, hogy el kell titkolnotok valaki más elől, valószínűleg előbb-utóbb úgyis kiderül, és ezt tudat alatt és nonverbálisan kommunikáljátok feléjük. Szóval akár úgy is megfogalmazhatjátok, hogy az számotokra jóleső érzés legyen.


Tudjuk, hogy a más emberekkel folytatott beszélgetések nem mindig könnyűek, de azt is tudjuk, hogy nagyon hasznos, ha elfogadjátok, megbékéltek azzal, amit ki akartok fejezni egy másik embernek, és aztán a béke helyéről fejezitek ki magatokban. Gyakran előfordul, hogy végül mindannyian meglepődtök azon, hogy mások milyen válaszokat adnak arra, amit mondani akartok nekik. És az a nehéz teher, az a súly, amit oly sokáig cipeltetek magatokkal, eltűnik, és rájöttök, hogy kezdettől fogva szükségtelen volt cipelni.


Annyi minden van bennetek, amit megoszthatnátok másokkal. Olyan sok mindent adhattok embertársaitoknak, beleértve az engedélyt, hogy pontosan azok legyenek, akik ők maguk, és hogy kimondják az igazságukat azok felé, akik felé ez szükségeltetik az életükben. Legyetek hűek önmagatokhoz azzal, hogy oda mentek, ahová menni akartok, azt teszitek, amit tenni akartok, és azzal vagytok együtt, akivel az adott pillanatban együtt akartok lenni. Nem kell semmit sem magatokban tartani, vagy csendben szenvedni, mert néha közölni fogtok valamit valakivel, és ő megkönnyebbül, mert ő is ugyanígy érzett.


A megnyílásnak nagyon sok előnye van, többek között az, hogy felkészítitek magatokat az ötödik dimenzióra, ahol szintén mindannyian telepatikusak lesztek, és nem kell majd semmit sem titkolnotok senki elől. Nos, az egyik legfontosabb dolog, amit egy másik emberrel közölhettek, az az, hogy mit éreztek. És gyakran azt hiszitek, hogy azt kommunikáljátok, amit éreztek, amikor valójában egyáltalán nem kommunikáljátok. Érzelmi szavakkal kell elmondanotok az illetőnek, hogy mit éreztek, hogy valóban megértse, min mentek keresztül, és így aztán lehetősége lesz arra, hogy együtt érezzen veletek.


Ha ezt megteszitek, minden megváltozik. Feloldja a blokkokat. Megszabadít a megrekedt érzelmi energiától, és lehetővé teszi, hogy úgy érezzétek magatokat, ahogyan érezni szeretnétek, és ezáltal manifesztáljátok azt, amit szeretnétek az életetekben. Azt is látni fogjátok, hogy a másik személy, akivel együtt vagytok, valóban törődik-e azzal, hogyan érzitek magatokat, vagy sem. Ez az információ értékes számotokra, mert olyan emberek között akartok lenni, akik tudatában vannak az érzéseiknek, kifejezik azokat, és akiket érdekel, hogy milyenek a ti érzéseitek is.


Mindannyian megtehetitek ezt, és ez az ünnepi időszak csodálatos lehetőség arra, hogy ezt megtegyétek az életetekben, akiket szerettek, és akik szeretnek benneteket. Ne hagyjátok, hogy minden szeretet csak feltételes legyen. Nyíljatok meg, és legyetek szeretetre méltóak, és adjátok meg mindenkinek a lehetőséget, hogy ugyanezt tegye, és sokkal jobban fogjátok élvezni szeretteitek társaságát, ha így tesztek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page