top of page
Keresés

Tedd ezt, és minden jobb lesz

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Biztosak vagyunk benne, hogy mindannyian pontosan azt kapjátok az életetekben, amire most szükségetek van, mert tudjuk, hogy ez az univerzum útja. Tudjuk, hogy mindig pontosan azt kapjátok, amire szükségetek van a növekedéshez, a terjeszkedéshez és a fejlődéshez. Tudjuk, hogy néha ez a felemelkedési utatok nem kellemes, és nem olyan, amilyennek szeretnétek, de azt is tudjuk, hogy minden egyes pillanatban ez az, ami a legmegfelelőbb számotokra. Nos, ha minden pillanatot úgy tudnátok látni, hogy pontosan azt mutatja meg nektek, amire szükségetek van a növekedéshez, a terjeszkedéshez és a fejlődéshez, akkor több örömet tudnátok szerezni az életetekben. Úgy találnátok, hogy mindig van valami értékelhető abban a pillanatban, amelyben épp vagytok, és a spirituális növekedéseteket tekintenétek az első számú prioritásotoknak és vágyatoknak.


Azt is tudnátok, hogy végül is mindent megkaptok, amit akartok, és ez vigaszt nyújtana nektek. Ha békében tudtok lenni azzal, ami van, akkor megvan mindenetek, amire szükségetek van ahhoz, hogy túllépjetek azon, ami van, és eljussatok arra a jobb helyre, arra a jobb valóságra, amit kerestek. Amint ellenállási üzemmódba kerültök, és azon kezdtek el gondolkodni, hogyan tudnátok megváltoztatni a külső valóságot, és hogyan tudnátok eltüntetni azokat a dolgokat, amiket nem akartok, máris eltávolítottátok magatokat a béke helyéről, és akaratlanul is meghiúsítottátok a fejlődéseteket.


Mindannyian a dualitás univerzumában élünk, és ez azt jelenti, hogy el kell fogadnotok, hogy annak az ellentéte, amit akartok és amit hisztek, mindig létezni fog. Nem azért vannak ott, hogy kigúnyoljanak vagy megrémítsenek, han