top of page
Keresés

Tanulj a Földönkívüliektől szerte a galaxisban

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon izgatottak vagyunk, hogy részesei lehetünk ennek az utazásnak az emberiséggel. Nemcsak az emberi életet figyeltük meg a Föld bolygón, hanem más csillagrendszerekben élő más lényeket is, és megjegyezzük, hogy mi az, ami működik, függetlenül attól, hogy hol vagytok és milyen csillagrendszerben éltek. Mindannyian a lehető legmélyebb kapcsolatot keresitek, amit csak találhattok, és mindannyian egy olyan érzésállapot megtapasztalására törekedtek, amely talán egész életetekben, vagy akár sok egymást követő életben is elérhetetlen volt.


Ezért meghívunk benneteket, hogy részesüljetek abból, amit a galaxisotokban, a galaxisunkban élő földönkívüliek már megismertek arról, hogy megtalálják az utat e megfoghatatlan érzés megtapasztalásához. Ezek a más lények, akiket megfigyeltünk, nagyobb kapcsolatérzetet és nagyobb képességet találtak arra, hogy megtalálják magukban az érzést, amikor fizikai testüket lehorgonyozták arra a bolygóra vagy holdra, ahol épp élnek.


Gyakran hallotok a földelésről, és néha a földelés a tudatosságotokra utal a fizikai testetekben. De a "földelés", amit most szeretnénk, ha megtapasztalnátok, az a Földanyához való földelés, és az, hogy megengeditek neki, hogy megadja nektek azt az érzést, amit kerestek. A Földanya hozzáfér minden rezgéshez, minden érzelemhez és minden vágyhoz, mert annyi mindent tapasztalt már mindannyiótokon keresztül. A titok tehát ott van a lábatok alatt, és mindig is ott volt. A titok, hogy mindent megkapjatok, amit akartok, nem a gondolatokról szól, és nem a megtett cselekedetekről. Valójában arról szól, hogy lelassítasz és felismered, hogy minden, amit keresel, benned van, és a hozzáférés módja az, hogy a legnagyobb segítődhöz kapcsolódsz, aki a fizikai világban van. A bolygótok ez a segítő.


Azért van ott, hogy mindannyiótokat támogasson. Azért van ott, hogy életet adjon nektek. Azért van ott, hogy segítsen nektek átalakulni, és ő is átalakul veletek együtt. Együtt utazik az emberiséggel, és a mi szemszögünkből nézve, csodálatos munkát végez azzal, hogy meghív benneteket vissza a középpontba, vissza az egyensúly helyére önmagatokban. Nagyon sokan keresik ezt az érzést valamitől vagy valakitől önmagukon kívül, miközben Földanya szó szerint mindenhol ott van a tapasztalataitokban, készen arra, hogy megfordítsa nektek a kapcsolót. Nektek pedig csak annyit kell tennetek, hogy időtöket és figyelmeteket neki szentelitek.


Íme, tessék. Oda eljutni, ahol lenni szeretnétek, nem is lehetne egyszerűbb, és mi most mindent elmondtunk nektek. Tanulj a barátaidtól szerte a galaxisban, akik képesek voltak kapcsolódni a világukhoz, és mindazzá váltak és mindent éreztek, amire valaha is vágytak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page