top of page
Keresés

Tanulj a Földönkívüliektől szerte a galaxisban

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon izgatottak vagyunk, hogy részesei lehetünk ennek az utazásnak az emberiséggel. Nemcsak az emberi életet figyeltük meg a Föld bolygón, hanem más csillagrendszerekben élő más lényeket is, és megjegyezzük, hogy mi az, ami működik, függetlenül attól, hogy hol vagytok és milyen csillagrendszerben éltek. Mindannyian a lehető legmélyebb kapcsolatot keresitek, amit csak találhattok, és mindannyian egy olyan érzésállapot megtapasztalására törekedtek, amely talán egész életetekben, vagy akár sok egymást követő életben is elérhetetlen volt.


Ezért meghívunk benneteket, hogy részesüljetek abból, amit a galaxisotokban, a galaxisunkban élő földönkívüliek már megismertek arról, hogy megtalálják az utat e megfoghatatlan érzés megtapasztalásához. Ezek a más lények, akiket megfigyeltünk, nagyobb kapcsolatérzetet és nagyobb képességet találtak arra, hogy megtalálják magukban az érzést, amikor fizikai testüket lehorgonyozták arra a bolygóra vagy holdra, ahol épp élnek.


Gyakran hallotok a földelésről, és néha a földelés a tudatosságotokra utal a fizikai testetekben. De a "földelés", amit most szeretnénk, ha megtapasztalnátok, az a Földanyához való földelés, és az, hogy megengeditek neki, hogy megadja nektek azt az érzést, amit kerestek. A Földanya hozzáfér minden rezgéshez, minden érzelemhez és minden vágyhoz, mert annyi mindent tapasztalt már mindannyiótokon keresztül. A titok tehát ott van a lábatok alatt, és mindig is ott volt. A titok, hogy mindent megkapjatok, amit akartok, nem a gondolatokról szól, és nem a megtett cselekedetekről. Valójában arról szó