top of page
Keresés

Tündér énetekké válni

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Mi már jó ideje azon vagyunk, hogy a felsőbb lelkünkké váljunk, ahogy ti is azon vagytok, hogy felsőbb énetekké váljatok. Izgatottan várjuk, hogy megismerjük magunkat, mint egy tágabb és kiterjedtebb tudatosságot, de nem várjuk meg, hogy a tudatossági váltás befejeződjön, mielőtt kísérleteznénk azzal az elképzeléssel, hogy mi magunk is a felsőbb lelkünkké váljunk. Azt javasoljuk, hogy ti is tegyétek ugyanezt.


Kérdezzétek meg magatokat, hogyan gondolkodnátok, éreznétek, teremtenétek, sőt, hogyan tartanátok magatokat, ha már az ötödik dimenziós felsőbb énetek lennétek. Milyen lenne az átlagos napotok? Elkezdhettek elmélkedni ezeken az elképzeléseken, mert negyedik dimenziós lényekként képesek vagytok hozzáférni az ötödikhez. Felsőbb énetek bennetek van. Nem különül el tőletek. Nem valahol odakint van. A felsőbb énetek ti vagytok minden szűrés nélkül.


A felsőbb énetekbe való belelátás olyan, mintha a szuperhős énetekbe való belelátás lenne. Ha elképzeltek minden olyan képességet, amivel szuperhős énetekként szeretnétek rendelkezni, akkor elkezditek elképzelni, hogy kik lesztek, amikor teljesen megtestesítitek felsőbb énetek tudatosságát. Nem mindenki lesz ugyanolyan közvetlenül az ötödik dimenzióba való átlépés után. Nem mindannyian rendelkeztek majd ugyanazokkal a képességekkel, és érdeklődési körökkel, de egy dolog közös lesz bennetek, mégpedig az, hogy korlátok nélkül kiélhetitek majd az érdeklődési körötöket, a szenvedélyeiteket, és ez jó móka lesz.


Ez most egy kiváló időszak arra, hogy mindannyian a szórakozásra összpontosítsatok, mivel a dolgok továbbra is nagyon komolyak a világotokon, és rengeteg lehetőségetek lesz arra, hogy komolyan vegyétek a földi életet, és ez azt jelenti, hogy tudatosan kell választanotok, hogy könnyedebben közelítsétek meg az életet, és olyan perspektívát válasszatok, amely több játékot, több nevetést és több szórakozást tesz lehetővé.


Ötödik dimenziós énjeitek lényegében tündérlények is, mivel elfoglalták az ötödik dimenziót, és meghívnak benneteket a kis partijaikra, de nem mindenki válaszol igennel erre a meghívásra. A gyerekek igen, de felnőttként hajlamosak vagytok komolyabb ügyekbe bonyolódni, mert több felelősségetek van, és mert tudjátok, hogy sok múlik azon, hogy befejeztek-e egy feladatot, hogy ki tudjátok-e fizetni a lakbért vagy a jelzálogot. De mi azt mondjuk nektek, hogy mindezek ellenére még mindig van hely a még több szórakozásra, miközben felfedezitek, hogy kik vagytok ötödik dimenziós éneitekként, és az egyetlen szabály ebben a játékban az, hogy nincsenek szabályok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page