top of page
Keresés

Túl fontos vagy ahhoz, hogy hagyd, hogy mások csökkentsék a rezgésedet

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Tudatában vagyunk önmagunknak és tudatában vagyunk a kapcsolatunknak minden más lénnyel és kollektívával ebben a hatalmas univerzumunkban. Tudjuk, hogy mi a célunk minden egyes más lénnyel és kollektívával kapcsolatban, és ez egy nagyon jó érzés, amit magunkban érzünk. Felemelkedtünk a kilencedik dimenzióba, ami egy olyan frekvenciatartomány, amely megkönnyíti számunkra, hogy ezt a tudatosságot magunkban tartsuk. Megértjük, hogy a negyedik dimenzióban nehezebb számotokra megtartani ezt a tudatosságot.


Gyakran nem ismeritek fel, hogyan kellene viszonyulnotok valaki máshoz, akivel a napotok során találkoztok, és nem mindig tudjátok, hogyan viszonyuljatok azokhoz, akik állandóbb részei az életeteknek. Ezért azt javasoljuk, hogy álljatok meg, és tegyétek fel magatoknak a kérdést: "Ki vagyok én ennek a személynek vagy ennek a csoportnak, és ők kik nekem?". Szeretnétek megérteni, hogy valójában miről szól a kapcsolatotok, és időnként azt is meg kell értenetek, hogy nem baj, ha távolról viszonyultok valaki máshoz, vagy valamilyen csoporthoz.


Néha meg kell hoznotok azokat a nehéz döntéseket, és magatoknak kell eldöntenetek, hogy mi a legmegfelelőbb, amikor az életetekben lévő más emberekről van szó. Ha gyorsabban növekedtek, terjeszkedtek és fejlődtök, mint valaki más, és úgy érzitek, hogy itt az ideje, hogy valamilyen módon, formában vagy értelemben elbúcsúzzatok attól a személytől, akkor ezt kell tennetek. Lehet, hogy a másik személy nem igazán akarja megtapasztalni ezt az elválást vagy távolságot. Egy romantikus kapcsolat esetében lehet, hogy nem akarja megtapasztalni a szakítást, de mindez valószínűleg azért van, mert magasabb frekvencián rezegtek, és ők vonzódnak hozzátok és ahhoz a magasabb energiavibrációhoz, amit magatokban tartotok.


Néha határokat kell felállítanotok az emberekkel annak érdekében, hogy fenntartsátok ezt a magasabb rezgést, mert annyi időt és figyelmet fognak kérni tőletek, amennyit csak tudnak, ha még nem fedezték fel, hogy megvan bennük az erő, hogy magasabb frekvencián rezegjenek. Még ha szeretitek is azt a személyt, mindig szerethetitek kényelmes távolságból. Küldhettek szeretetet; érezhettek együttérzést; tarthattok teret nekik, hogy megkapják, amire szükségük van, hogy magasabb frekvencián kezdhessenek el rezegni, és csatlakozhassanak hozzátok ebben a magasabb frekvenciatartományban.


Soha nem zárhattok ki valakit teljesen, mert mindig is létezni fog bennetek, és ha valakivel olyan kapcsolatotok van, amit bármikor erőteljesnek éreztek, biztosak lehettek benne, hogy újra együtt lesztek, amikor ugyanazon a hullámhosszon lesztek. Azért mondjuk ezt nektek, mert ennyire fontos számotokra, hogy fenntartsátok ezt a magasabb rezgést az egész kollektíva számára. Sokkal többet tesztek az egész emberiségért, mint amit valaha is egy vagy két egyénért tesztek. Tehát emlékezzetek erre, és vigyázzatok magatokra, állítsatok fel egészséges határokat, és bízzatok az érzéseitekben. Ezek mindig megmondják nektek, hogy valaki illik-e hozzátok vagy sem.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page