top of page
Keresés

Tömeges ébredések fejezik be 2021-et

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Továbbra is tanúi vagyunk a tudatosságotok emberi kollektívaként való fejlődésének, és azt vesszük észre, hogy nagyobb a valószínűsége annak, hogy tömeges ébredések történnek 2021 ezen utolsó hónapjaiban, mivel milyen jól kezeltétek a napéjegyenlőségi energiákat és az általános szeptemberi energiákat. Olyan módon segítitek embertársaitokat, amit nem tudtok számszerűsíteni, vagy még fizikai emberi elmével sem érthetitek meg.


Fel kell ismernetek, hogy mások is megváltoztak és jobbá változnak körülöttetek, mert amikor egy olyan ember lencséjén keresztül nézitek a világot, aki fejlődött és aktivizálódott, nem tudjátok nem észrevenni a pozitív változásokat embertársaitokban. Természetesen továbbra is ennek a spirituális evolúciónak az élvonalában lesztek, és ezért sokkal több olyan dologgal fogtok szembesülni, amit még tisztáznotok kell, amit még mindig energetikailag asszimiláltok. Többet vállaltatok a kelleténél erre az életre, mert tudtátok, hogy milyen állapotban van az emberi kollektív tudatosság akkor, amikor ebbe a fizikai testbe születtetek.


Olyan sokat tudtok adni, olyan sokat, amit megoszthattok embertársaitokkal, ahogy ti is folytatjátok az utatokat. Hasznukra válik, ha hallják a történeteiteket, ha hallják, hogyan néztetek szembe a kihívásokkal, hogyan fejlődtetek és váltatok azzá a mesterré, akik nyilvánvalóan vagytok. Azok közületek, akik már felébredtek és elvé