top of page
Keresés

Tömeges ébredések és a közelgő teljes földönkívüli kapcsolatfelvétel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagy örömmel jelentjük be, hogy mindannyian elég jól boldogultok a jelenlegi energiákkal, amelyek rátok hatnak, és látjuk az átalakulásokat, amelyek már november hónapban is folyamatban vannak. Tudjuk, hogy mindannyian jól érzitek magatokat, ha megkapjátok a megfelelő energiákat, amelyekre szükségetek van, és azt is tudjuk, hogy sokkal jobban el tudjátok fogadni az energiákat, ha tudjátok, hogy jönnek. Ezért mindig örömmel tájékoztatunk benneteket arról, hogy további segítség mindig úton van. Olyan csodálatos munkát végeztek az univerzumért és a tudatosságban zajló egyetemes váltásért.


Az eltolódás nem egy olyan pillanatról szól, ami mindannyiótokat egy új dimenzióba katapultál. Az elmozdulás arról a munkáról szól, amit hajlandóak vagytok elvégezni magatokon, hogy magasabb tudatosságú lényekké váljatok, olyan lényekké, akik önmagukon kívülre néznek, hogy hogyan segíthetnek. Amikor látjátok, hogy nincs elválasztás köztetek és bármely más ember között a Földön, sokkal könnyebb lesz felismerni, hogy hol van szükség segítségre, és hogyan tudjátok azt megadni. Ezért mindig azokat a pontokat akarjátok keresni, ahol kapcsolódhattok egy másik emberi lényhez.


Ha jobban kapcsolódtok embertársaitokhoz, az segíteni fog nektek abban, hogy hozzáférjetek minden szeretethez és együttérzéshez, amire szükségetek van ahhoz, hogy továbbra is az a pozitív erő legyetek, ami a felemelkedési folyamatban vagytok. Ahogy arra összpontosítotok, hogy befogadjátok azokat az energiákat, amelyek most rátok hatnak, nem tehettek mást, minthogy szét akarjátok terjeszteni ezeket az energiákat. Magatok is fel fogtok töltődni belőlük, és aztán tovább akarjátok majd adni őket embertársaitoknak. És amikor ezt teszitek, automatikusan megnyíltok még több ilyen energia előtt. Olyan csatornává váltok, amely mindig nyitott, mindig terjeszti a fényt és a szeretetet, mindig azon a célon dolgozik, hogy az egész emberiség tudatossági szintjét megemelje.


Látjátok, mivel minden más lénnyel kapcsolatban vagytok, amikor bármilyen munkát végeztek magatokon, segítitek a kollektívát, amelynek részei vagytok. Több pozitív energiát adtok az emberi kollektív tudatossághoz. És napról napra nő azoknak az emberi lényeknek a száma, akik ezt tudatosan és szándékosan teszik. Több tömeges ébredést fogtok látni 2022 vége felé, mert több egyénre van szükségetek, akik a fényért dolgoznak, hogy felkészüljetek a teljes és nyílt földönkívüli kapcsolatfelvételre. A hajók tömeges leszállásának időzítése mindig is ez idő tájt volt. Soha nem tudtuk és még mindig nem tudjuk megmondani, hogy pontosan mikor fog megtörténni, de ez az, amire felkészültök.


Szükségetek van a tudatosságnak erre a magasabb szintjére ahhoz, hogy egy fizikai földönkívüli lény elé állhassatok, aki minden gondolatotokat ki tudja olvasni, aki arra kényszerít benneteket, hogy szembenézzetek minden bennetek lévő érzelemmel, pusztán a jelenlétével. Ez a felemelkedési folyamat következő lépése, és látjuk, hogy szépen, tudatosan és szívetekben nagyobb örömmel mozogtok felé, mivel tudjátok, hogy az érkező földönkívüliek több lehetőséget fognak nyújtani nektek a kapcsolódásra. És ezek a kapcsolatok azt jelentik, hogy továbbhaladtok spirituális fejlődésetekben, egyre közelebb és közelebb kerülve a Forráshoz, a valódi természetetekhez és az otthonotokhoz.


Szóval csak így tovább, Felébredt Kollektíva, mert ami jönni fog, az pontosan az lesz, amire vártatok, és egyre hamarabb és hamarabb jön el, a munka miatt, amit most magatokon végeztek, és az energiák miatt, amelyekhez hozzáfértetek és továbbítjátok az emberiségnek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page