top of page
Keresés

Több mint pénzügyi újraindítás, tömeges letartóztatások és napvillanás

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scrantonon keresztül

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon lelkesek vagyunk tudatosságotok evolúciójának ezen következő fázisával kapcsolatban, mivel úgy érezzük, hogy lendületbe jöttök és néhány további gigantikus ugrás felé tartotok az emberiség általános rezgésének emelésében. Úgy kell látnotok magatokat, mint akik ebben az emberi kollektívában léteztek, amelynek részei vagytok, és látnotok és tudnotok kell, hogy minden gondolatotok, minden nézőpontotok, minden egyes együttérzés, amit éreztek, hogyan járul hozzá ahhoz, ami a keverékben van, ami abban a hatalmas leveses fazékban van, ami ez az emberi kollektíva és a tudatosság, amelynek mindannyian a részei vagytok, kollektíven.


Amikor úgy látjátok magatokat, hogy befolyásoljátok az emberi kollektíva egészét azzal, amikor meditáltok, amikor kapcsolódtok az Anyatermészethez, és így tovább, akkor ismerhetitek fel az értékességeteket, az értéketeket. Nem fogjátok mindannyian látni és megkapni azt az azonnali elégtételt, hogy több ezer like-ot, több millió megtekintést kaptok, vagy több százezer könyvet adtok el, és mégis megvan az a hatás, amit most elértek, és ezért mondhatjuk magabiztosan, hogy még több gigantikus ugrást látunk az emberiség számára. Ez a kollektíva minden egyes részének köszönhető, és annak, amit egyénként tesztek.


Nem kell várnotok a globális pénzügyi újraindításra, a tömeges letartóztatásokra, a napvillanásra, vagy bármi másra, amit az emberiség összes problémájára "válaszként" ígértek nektek. És az ok, amiért nem kell várnotok arra, hogy ezek közül a gigantikus dolgok közül bármelyik is megtörténjen, az a mozgás, amit mindannyian egyénként tesztek előre a saját életetekben. Amikor csendben, belsőleg megbocsátotok valakinek, anélkül, hogy bárki más tudna róla, akkor megmozdítottátok a tűt. Hozzáadtatok valamit a kollektív tudatossághoz, ami korábban nem volt ott, és nemcsak az emberi kollektíva általános rezgését emeltétek meg, hanem másoknak is megmutattátok, hogy mi lehetséges.


Lehetséges megbocsátani valakinek, aki megbántott titeket. Lehetséges együtt érezni valakivel, aki nem érdemli meg. Lehetséges feltétel nélkül szeretni valakit, még akkor is, ha a szavai és/vagy tettei megbántottak benneteket. Amikor megmutatjátok, hogy ez nemcsak lehetséges, hanem meg is tettétek, akkor ezt nem csak azoknak az embereknek mutatjátok meg, akiket ez közvetlenül érint. Olyasvalakinek is megmutattatok valamit, akivel soha nem fogtok találkozni a bolygó másik felén, mert mindannyian kapcsolatban vagytok egymással.


Mindannyian kapcsolatban vagyunk, és tudjuk, hogy mindannyian fejlődünk. Tudjuk, hogy elmozdulunk, változunk, és egyre többé válunk önmagunkból, és ezáltal hozzáadunk valamit az egyetemes kollektív tudatossághoz, amelynek szintén mindannyian részei vagyunk. És ez azt jelenti, hogy hasznotok származik mindabból a fejl