top of page
Keresés

Több mint pénzügyi újraindítás, tömeges letartóztatások és napvillanás

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scrantonon keresztül

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon lelkesek vagyunk tudatosságotok evolúciójának ezen következő fázisával kapcsolatban, mivel úgy érezzük, hogy lendületbe jöttök és néhány további gigantikus ugrás felé tartotok az emberiség általános rezgésének emelésében. Úgy kell látnotok magatokat, mint akik ebben az emberi kollektívában léteztek, amelynek részei vagytok, és látnotok és tudnotok kell, hogy minden gondolatotok, minden nézőpontotok, minden egyes együttérzés, amit éreztek, hogyan járul hozzá ahhoz, ami a keverékben van, ami abban a hatalmas leveses fazékban van, ami ez az emberi kollektíva és a tudatosság, amelynek mindannyian a részei vagytok, kollektíven.


Amikor úgy látjátok magatokat, hogy befolyásoljátok az emberi kollektíva egészét azzal, amikor meditáltok, amikor kapcsolódtok az Anyatermészethez, és így tovább, akkor ismerhetitek fel az értékességeteket, az értéketeket. Nem fogjátok mindannyian látni és megkapni azt az azonnali elégtételt, hogy több ezer like-ot, több millió megtekintést kaptok, vagy több százezer könyvet adtok el, és mégis megvan az a hatás, amit most elértek, és ezért mondhatjuk magabiztosan, hogy még több gigantikus ugrást látunk az emberiség számára. Ez a kollektíva minden egyes részének köszönhető, és annak, amit egyénként tesztek.


Nem kell várnotok a globális pénzügyi újraindításra, a tömeges letartóztatásokra, a napvillanásra, vagy bármi másra, amit az emberiség összes problémájára "válaszként" ígértek nektek. És az ok, amiért nem kell várnotok arra, hogy ezek közül a gigantikus dolgok közül bármelyik is megtörténjen, az a mozgás, amit mindannyian egyénként tesztek előre a saját életetekben. Amikor csendben, belsőleg megbocsátotok valakinek, anélkül, hogy bárki más tudna róla, akkor megmozdítottátok a tűt. Hozzáadtatok valamit a kollektív tudatossághoz, ami korábban nem volt ott, és nemcsak az emberi kollektíva általános rezgését emeltétek meg, hanem másoknak is megmutattátok, hogy mi lehetséges.


Lehetséges megbocsátani valakinek, aki megbántott titeket. Lehetséges együtt érezni valakivel, aki nem érdemli meg. Lehetséges feltétel nélkül szeretni valakit, még akkor is, ha a szavai és/vagy tettei megbántottak benneteket. Amikor megmutatjátok, hogy ez nemcsak lehetséges, hanem meg is tettétek, akkor ezt nem csak azoknak az embereknek mutatjátok meg, akiket ez közvetlenül érint. Olyasvalakinek is megmutattatok valamit, akivel soha nem fogtok találkozni a bolygó másik felén, mert mindannyian kapcsolatban vagytok egymással.


Mindannyian kapcsolatban vagyunk, és tudjuk, hogy mindannyian fejlődünk. Tudjuk, hogy elmozdulunk, változunk, és egyre többé válunk önmagunkból, és ezáltal hozzáadunk valamit az egyetemes kollektív tudatossághoz, amelynek szintén mindannyian részei vagyunk. És ez azt jelenti, hogy hasznotok származik mindabból a fejlődésből, ami a magasabb birodalmakban történik, és mi is egyre jobban segítünk nektek, és ez egy másik módja annak, hogy hasznotok származik a velünk való kapcsolatotokból, de tényleg azt akarjuk, hogy elismerjétek magatokat, amiért kollektíven előreviszitek az emberiséget.


Azok közületek, akik felébredtek, egy kollektívát alkotnak az emberi kollektíván belül, és mi azért neveztünk el titeket A Felébredett Kollektívának, mert azt akarjuk, hogy érezzétek, hogy valami nagyobb dolog részei vagytok, mint ti magatok, és kapcsolatban álltok a bolygó másik oldalán élő emberekkel, akikkel soha nem fogtok találkozni. És közösen változást értek el, és a következő változás, amit létrehoztok, ismét nagyobb lesz, mint egy globális pénzügyi visszaállítás, tömeges letartóztatások vagy egy napvillanás, és azért lesz nagyobb, mert belülről jött.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page