top of page
Keresés

Több információra van szükséged az ébredéshez?

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Lassan, de biztosan egyre több emberhez jutunk el. Azt a megközelítést alkalmazzuk, hogy szeretetet és fényt küldünk minden egyes emberi lénynek ott a Földön, és ezzel a megközelítéssel nem vagyunk egyedül. Tudjuk, ahogy sok más magas frekvenciájú lény és kollektíva is tudja, hogy a szereteten keresztül fogtok ráébredni arra az igazságra, hogy ti magatok vagytok a szeretet. Az információ csak egy bizonyos pontig fog eljuttatni benneteket, mert az elmétek nagyon korlátozott, és a több információ hajlamos arra, hogy egy elme-orientált állapotban tartson benneteket. A mi célunk az, hogy megnyissuk a szíveteket, és ez a cél és a terv is, amit a Felsőbb Énetek kitűzött maga elé, és amit a Szellemi Vezetőitek megvalósítanak.


Ez az oka annak, hogy az emberiségnek időbe telik teljesen felébredni és felemelkedni. Ez azért van, mert az embereknek még mindig megvan a lehetőségük arra, hogy nemet mondjanak. Az emberek elutasíthatják a szeretetet, és elkerülhetik a fényt, mert tudják, hogy végső soron mindent érezniük kell majd egy ponton. És bár a legtöbb ember ezt tudatosan nem tudja, de még a tudatalatti szinten való tudatosság is távol tarthatja a szeretetet és a fényt. Azok, akik ébren vannak, szintén ezt a munkát végzik. Nem tehetnek mást, minthogy ezt teszik. Nem tehetitek meg, hogy ne ragyogtassátok fényeteket és ne sugározzátok a szeretetet, mert felfedeztétek, hogy ezek azok az alkotórészek, amelyekből teremtettek benneteket.


Több hozzáférést adtok másoknak önmagukhoz azon a szereteten keresztül, amelyek ti vagytok, és azon a szereteten keresztül, amelyet irántuk érzitek. Még akkor sem csüggedtek, amikor az emberek elutasítják a szereteteteket és a kedvességeteket. Tovább adjátok, mert megértitek, hogy ti vagytok az, és tényleg nincs más lehetőség onnan, ahol vagytok. Nagyon sok szeretetet és fényt kaptatok a mi szeretetünkből és fényünkből, és minél többet terjesztetek, annál többet kaptok. És ez igaz, akár tőlünk kapjátok, akár egy arkangyaltól, akár egy felemelkedett mestertől.


Ez mind szeretet; minden szeretet. A felébredés ennek felismeréséről szól, és amikor ezt felismeritek, akkor nincs szükség arra, hogy elkülönülést hozzatok létre. Nem kell elkülönülést teremteni azok között, akik felébredtek és azok között, akik nem. Néha használjuk ezeket a címkéket, mert ezzel valamit állítunk, de nem törekszünk az elkülönítésre. Nem kívánjuk, hogy bárki is lenézzen bárki mást azért, amiben hisz, vagy amit még fel kell fedeznie. És ha így teszünk, azzal csak megállítjuk a szeretet és a fény terjedését, amiben ideiglenesen vagytok. De ez mindig vissza fog térni, és ti mindig vissza fogtok térni hozzá. Nem tehettek róla, ez mindig bennetek van. Ki akar jönni; ki akar fejeződni, és ti állandóan érzitek a hívást erre, és válaszoltok a hívásra.


Most folytatjuk embertársaitok toborzását, tudva, hogy ez időbe telik, de élvezve is a folyamatot. Élvezzük az utazást, mert szeretjük a szeretet felajánlását. Szeretjük látni a legcsekélyebb fejlődést is egy emberben, és különösen szeretjük azt a pillanatot, amikor valakivel valóban megértetjük, hogy ki és mi is ő valójában. Ugyanezt a megközelítést alkalmazzátok embertársaitokkal szemben is, és nem fogtok csalódni. És ami még jobb, még több szeretetet és fényt fogtok kapni, amit szétoszthattok. Aktiválódni fogtok, fejlődni fogtok, és le fogtok tölteni mindent, amire szükségetek van, mert az áramlásban lesztek, és nincs ennél jobb hely egyikünk számára sem.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page