top of page
Keresés

Szimulációs elmélet és hogyan érzel ezzel kapcsolatban

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Sok más lénnyel és kollektívával jöttünk össze ebben az időben, hogy stratégiát dolgozzunk ki, hogyan segíthetnénk legjobban az emberiséget legközelebb. Észrevettük a Föld bolygón tapasztalható tendenciákat, és tudjuk, hogy egyre több ember kapja meg azt az információt, hogy mindez nem valóságos, hogy minden, amit tapasztaltok, illúzió, szimuláció. És míg ez nagy megnyugvást hozhat egy olyan embernek, aki egykor azt hitte, hogy ő a felelős egy elromlott bolygó megjavításáért, vannak mások, akiknek ez az információ nem annyira kívánatos és nem annyira hasznos.


Hadd segítsünk most nektek, hogy segítsetek magatokon, miközben tovább tanácskozunk arról, hogy milyen energiákat küldjünk nektek legközelebb, hogy segítsünk nektek a szimulációs elmélet körül érzett kétségbeesésben. Van a "Mátrix" című filmsorozatotok, és ezekben a filmekben kellett lennie egy gonosztevőnek, vagy gonosztevőknek, hogy a főszereplőknek legyen mivel harcolniuk. És így sokan átvették azt, ami igaz volt abból a filmből, és arra használták, hogy azt higgyék, hogy valami rajtuk kívül álló dolog a gonosz a történetükben. Nem azért vagytok a Földön, hogy mesterséges intelligenciát, vagy bármilyen más életformát etessetek. Ti vagytok azok, akik létrehozzák a szimulációkat, mert nem csak egy van, és ti vagytok azok, akik hasznot húztok alkotásaitok minden apró részletéből.


Ezért kérlek, most azonnal engedjétek el azt az elképzelést, amely szerint valaki más határozza meg, hogy mit tapasztaljatok meg legközelebb. Csak ti vagytok, és csak a Forrás létezik, és minden más a ti teremtésetek, hogy lehetőséget adjon nektek olyan tapasztalatokra, amelyek segítenek a fejlődésetekben, és ez igaz mindenki másra is az illuzórikus valóságotokban. Nos, ez azt jelenti, hogy semmi sem számít és semmi sem valóságos? Nem jelenti azt. Az érzéseid számítanak, és az érzéseid megtapasztalása valóságos. A gondolataitok számítanak. A gondolataitok teremtenek, és nektek kell eldöntenetek, hogy mit teremtetek legközelebb magatoknak és másoknak. Arra vagytok hivatottak, hogy hatékonyan használjátok az erőtöket.


Ha mindez a tudás nem vezet arra a következtetésre, hogy bármilyen szimulációt meg tudtok teremteni, amit csak akartok, akkor ez nem szolgál titeket, és nem kell rá fordítanotok a figyelmeteket. Minden van, és ti megtapasztalhatjátok a Mindenségnek azt az aspektusát, amit valóban meg akartok tapasztalni. Most azt is szeretnénk, ha felismernétek, hogy valójában ti vagytok a lelketek. A lelketek sem a bábjátékos. Ez te vagy, aki úgy döntesz, hogy egy olyan valóságba akarsz születni, ahol bizonyos hiányosságaid és határozott kihívásaid lesznek, és olyan dolgok, amelyekről tudod, hogy traumatikus lesz számodra megtapasztalni, mert szereted a kihívásokat. Tehát amikor te, ebben a fizikai testben, amiről azt tetteted, hogy az igazi éned, úgy döntesz, hogy nem szereted a kihívásokat, akkor igen, nem vagy összhangban az igazi éneddel.


És kihívást jelent megteremteni azokat a tapasztalatokat, amiket szeretnétek, de ez egyben szórakoztató is, de emellett többet hoz fel belőletek és a lelketekbe, a testetekbe, amit a lelketek teremtett. Többet idéztek meg a Forrásenergiából, és úgy élhettek, mint az a teremtés, amely a fizikai és a nem-fizikai összeolvadása. És ez a teremtő erő, amivel rendelkezel, szórakoztató, ha kihasználod. Amikor féltek tőle, amikor elnyomjátok, amikor figyelmen kívül hagyjátok, akkor már nem élvezitek ezt a teremtéseteket, és akkor rázzátok az öklötöket az égiek felé, és mondjátok mindenkinek, aki meghallgat, hogy ki akartok lépni ebből az illúzióból. Tehát játsszátok a játékot, és érezzétek jól magatokat, mert úgy döntöttetek, hogy ez az a játék, amit játszani akartok egy bizonyos ponton, és továbbra is dönthettek így, és igazodhattok ahhoz az igazsághoz, hogy kik is vagytok valójában, és élhettek boldog életet a társ-teremtésben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page