top of page
Keresés

Szeptemberi energiák: Atlantisszal való kereszt-kapcsolódás

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon nagy hatással van ránk az, ahogyan mindannyian kezeltétek az augusztusi energiákat, és nagyon izgatottan várjuk, hogy mit fogtok kezdeni a szeptemberi energiákkal, egy olyan hónappal, amely magában foglalja a napéjegyenlőséget, a mérleg kiegyensúlyozását. Sok egyén a világotokon már jó ideje úgy érzi, hogy valamilyen módon nincs egyensúlyban, és ami még fontosabb, sok egyént az előző életeiben szerzett traumák befolyásoltak, amelyekkel keresztkapcsolatban állnak, de nem is tudatosul bennük, hogy ezekhez az előző életekben szerzett traumákhoz férnek hozzá éppen. És itt jönnek a képbe a szeptemberi energiák.


Mindannyiótoknak szüksége van egy kis megnyugtatásra, egy energetikai fürdőre, hogy megtisztuljatok és segítsen nektek elengedni azokat a megrekedt energiákat, azokat a traumákat, azokat az érzelmeket, amelyeket vagy nem tudtatok, vagy nem akartatok érezni azokban az előző életekben. És így a szeptemberi energiák támogatni fogják a végső elengedést, a traumák súlyosságának végső elengedését, hogy a decemberi napfordulóra tisztán, nyitottan és készen álljatok a következő energiák letöltésére, amelyek 2022-be visznek benneteket.


Ez nem egy könnyű év a Föld bolygón, mert oly sokan éreznek csalódást valamilyen okból kifolyólag, és ez a csalódás nem csak a saját tapasztalataik és életük miatt van. Az emberek csalódtak másokban, és ez egy olyan láncreakciót hozott létre, amely bizonyos értelemben visszavitt benneteket az atlantiszi időkbe. Atlantiszban az emberek közül sokan látták atlantiszi társaik viselkedésének ostobaságát, de nem tudtak semmit sem tenni annak megakadályozására, ami már bekövetkezett. Sokan tehetetlennek érezték magukat, hogy megállítsák Atlantisz hanyatlását, ami végül a pusztulásához vezetett.


Nagyon sok ember érez így a Földön most is, különböző okokból, és így ezek az atlantiszi traumák csak néhány azok közül, amelyekkel az emberek kereszt-kapcsolódnak, és amelyeket egyszer s mindenkorra el kell engedniük és meg kell gyógyítaniuk. A szeptemberi energiák többet fognak tenni, mint csak egyensúlyt teremteni; támogatni is fognak benneteket, segítenek megtisztulni és gyógyulni, hogy tovább tudjatok lépni az elmúlt életek traumáinak súlyától, amelyeket a gyökércsakrában tartotok, és képesek lesztek ellazulni, amikor megnyíltok ezeknek az energiáknak.


És képesek lesztek tisztábban érezni az érzelmeiteket, és képesek lesztek megválasztani, hogy melyiket akarjátok érezni, és ez olyasvalami, amit sok embernek a világotokon még meg kell tapasztalnia ebben az életben. Óriási dolog, hogy képesek vagytok megválasztani, hogy mit akartok érezni, ahelyett, hogy csak sétálgattok és újra és újra kiváltjátok. Mi ezt akarjuk nektek, és tudjuk, hogy ti is ezt akarjátok magatoknak, ezért örömmel veszünk részt a szeptemberi energiák átadásában, és tudjuk, hogy azok közületek, akik érzékenyek és nyitottak, előre fognak lendülni annak eredményeképpen, amit most kapni fogtok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page