top of page
Keresés

Szeptemberi energiák: Atlantisszal való kereszt-kapcsolódás

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon nagy hatással van ránk az, ahogyan mindannyian kezeltétek az augusztusi energiákat, és nagyon izgatottan várjuk, hogy mit fogtok kezdeni a szeptemberi energiákkal, egy olyan hónappal, amely magában foglalja a napéjegyenlőséget, a mérleg kiegyensúlyozását. Sok egyén a világotokon már jó ideje úgy érzi, hogy valamilyen módon nincs egyensúlyban, és ami még fontosabb, sok egyént az előző életeiben szerzett traumák befolyásoltak, amelyekkel keresztkapcsolatban állnak, de nem is tudatosul bennük, hogy ezekhez az előző életekben szerzett traumákhoz férnek hozzá éppen. És itt jönnek a képbe a szeptemberi energiák.


Mindannyiótoknak szüksége van egy kis megnyugtatásra, egy energetikai fürdőre, hogy megtisztuljatok és segítsen nektek elengedni azokat a megrekedt energiákat, azokat a traumákat, azokat az érzelmeket, amelyeket vagy nem tudtatok, vagy nem akartatok érezni azokban az előző életekben. És így a szeptemberi energiák támogatni fogják a végső elengedést, a traumák súlyosságának végső elengedését, hogy a decemberi napfordulóra tisztán, nyitottan és készen álljatok a következő energiák letöltésére, amelyek 2022-be visznek benneteket.


Ez nem egy könnyű év a Föld bolygón, mert oly sokan éreznek csalódást valamilyen okból kifolyólag, és ez a csalódás nem csak a saját tapasztalataik és életük miatt van. Az emberek csalódtak másokban, és ez egy olyan láncreakciót hozott létre, amely bizonyos értelemben visszavitt benneteket az atlantiszi időkbe. Atlantiszban az emberek közül sokan látták atlantiszi társaik viselkedésének ostobaságát, de nem tudtak semmit sem tenni annak megakadályozására, ami már bekövetkezett. Sokan tehetetlennek érezték magukat, hogy megállítsák Atlantisz hanyatlását, ami végül a pusztulásához vezetett.


Nagyon sok ember érez így a Földön most is, különböző okokból, és így ezek az atlantiszi traumák csak néhány azok közül, amelyekkel az emberek kereszt-kapcsolódnak, és amelyeket egyszer s mindenkorra el kell engedniük és meg kell gyógyítaniuk. A szeptemberi energiák többet fognak tenni, mint csak egyensúlyt teremteni; támogatni is fognak benneteket, segítenek megtisztulni és gyógyulni, hogy tovább tudjatok lépni az elmúlt életek traumáinak súlyától, amelyeket a gyökércsakrában tartotok, és képesek lesztek ellazulni, amikor megnyíltok ezeknek az energiáknak.


És képesek lesztek tisztábban érezni az érzelmeiteket, és képesek lesztek megválasztani, hogy melyiket akarjátok érezni, és ez olyasvalami, amit sok embernek a világotokon még meg kell tapasztalnia ebben az életben. Óriási dolog, hogy képesek vagytok megválasztani, hogy mit akartok érezni, ahelyett, hogy csak sétálgattok és újra és újra kiváltjátok. Mi ezt akarjuk nektek, és tudjuk, hogy ti is ezt akarjátok magatoknak, ezért örömmel veszünk részt a szeptemberi energiák átadásában, és tudjuk, hogy azok közületek, akik érzékenyek és nyitottak, előre fognak lendülni annak eredményeképpen, amit most kapni fogtok.