top of page
Keresés

Szellemi Vezetőként dolgozol testben

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Hallgatjuk, figyeljük, várjuk és olvassuk mindannyiótok energiáit, akik beleegyeztek, hogy a tudatosság kiterjesztésének vezetői legyetek ott a Föld bolygón ebben az időben, mert tudjuk, hogy ha ti többet tudtok kezelni, akkor embertársaitok is többet tudnak kezelni abból, amit energetikailag küldünk nektek. Tudjuk, hogy le tudjátok földelni azt, amihez mások később hozzáférnek, és azt is tudjuk, hogy minden olyan energiamezővel dolgoztok, amihez hozzáférhettek, beleértve embertársaitok energiamezőit is. Úgy tekinthettek magatokra, mint testet öltött szellemi vezetőkre a körülöttetek lévők számára, mert ezek vagytok ti.


Olyan magas frekvenciát sugároztok ki, hogy hatással vagytok másokra, hogy ők is magasabb frekvencián legyenek. Felajánljátok másoknak, amire szükségük van, és amit kérnek, akár tudnak róla, akár nem, és akár tudatosan, akár tudattalanul kérik. Ezért vagyunk annyira boldogok, hogy ott vagytok a földi személyzetünk tagjaiként, és sok tanács és kollektíva van itt fent a kilencedik dimenzióban, akik szintén együtt dolgoznak mindannyiótokkal, akiket mi a felébredt kollektíva részének tekintünk. Segítetek azoknak is, akik felébredtek, de akik egy kicsit le vannak maradva a megértésetekben és a rezgéskínálatotokban, és mi ezt, akkor is, ha ti nem. Természetesen most már jobban tudatában lesztek annak, hogy mit csináltok, amikor más emberek közelében vagytok.


Érzitek és észreveszitek, és ennek az esélye egyre nő. Azt fogjátok tapasztalni, hogy az emberek vonzódnak hozzátok, azért, amit energetikailag kezelni tudtok, és azért, amit kisugároztok rájuk. Képesek vagytok arra, hogy jobb hangulatba hozzátok az embereket, hogy segítsetek nekik eljutni olyan felismerésekhez, amelyeket már régóta keresnek, és hogy aktiváljátok a spirituális ajándékaikat és képességeiket. Több kristályos energiában horgonyoztok le, és ezért magatokat