top of page
Keresés

Szellemi vezetőid, 5D csakráid és mi

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Pontosan azt adjuk nektek ezekben az üzenetekben, amire szükségetek van. Sokkal többet tudunk átadni nektek, mint amit az itt beszélő Daniel szavai közvetíteni tudnának számotokra. Üzeneteket közvetítünk nektek az üzeneteken belül, és amikor ezeket a közvetítéseket kapjátok, megkapjátok a letöltéseket, frissítéseket és aktiválásokat, amelyekre szükségetek van. Huszonnégy órán belül nagy bizonyossággal tudjuk, hogy kik fogják megkapni az egyes közvetítéseket. Természetesen nem láthatjuk "a jövőt", mert több is van belőle.


De mi tudjuk, hogy mire van szükségetek, és azt nyújtjuk. Így működik a Földetek és így működik a Napotok is. Így dolgoznak veletek a vezetőitek. Sok más jóindulatú lény is így szolgálja az emberiséget, és így mindannyiótokon múlik, hogy megengedjétek, amit kaptok. Ezért bátorítunk benneteket, hogy kapcsolódjatok a napotokkal és a bolygótokkal. Reméljük, hogy azért kapcsolódtok hozzánk, mert úgy éreztek, és tudjuk, hogy sokan közületek így tesznek. Szeretnénk, ha ugyanezen okból kapcsolódnátok a vezetőitekhez. Azt akarjuk, hogy kapcsolódjatok velük, mert ők a barátaitok, mert feltétel nélkül szeretnek benneteket, és mert az egész tapasztalatotoknak szentelték magukat.


Azt akartuk mondani, hogy "erre az egész életre", de miután elmozdultok, a vezetőitek továbbállnak valami másra. Új vezetőket kaptok majd. Több hozzáférést kaptok az ötödik dimenziós csakrarendszeretekhez is. Jelenleg bizonyos pillanatokban rácsatlakoztok erre a csakrarendszerre, de még mindig nagyrészt a harmadik dimenziós csakrák irányítanak benneteket, amelyekkel születtetek, mert még mindig van mit tennetek ebben a rendszerben.