top of page
Keresés

Szellemi vezetőid, 5D csakráid és mi

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Pontosan azt adjuk nektek ezekben az üzenetekben, amire szükségetek van. Sokkal többet tudunk átadni nektek, mint amit az itt beszélő Daniel szavai közvetíteni tudnának számotokra. Üzeneteket közvetítünk nektek az üzeneteken belül, és amikor ezeket a közvetítéseket kapjátok, megkapjátok a letöltéseket, frissítéseket és aktiválásokat, amelyekre szükségetek van. Huszonnégy órán belül nagy bizonyossággal tudjuk, hogy kik fogják megkapni az egyes közvetítéseket. Természetesen nem láthatjuk "a jövőt", mert több is van belőle.


De mi tudjuk, hogy mire van szükségetek, és azt nyújtjuk. Így működik a Földetek és így működik a Napotok is. Így dolgoznak veletek a vezetőitek. Sok más jóindulatú lény is így szolgálja az emberiséget, és így mindannyiótokon múlik, hogy megengedjétek, amit kaptok. Ezért bátorítunk benneteket, hogy kapcsolódjatok a napotokkal és a bolygótokkal. Reméljük, hogy azért kapcsolódtok hozzánk, mert úgy éreztek, és tudjuk, hogy sokan közületek így tesznek. Szeretnénk, ha ugyanezen okból kapcsolódnátok a vezetőitekhez. Azt akarjuk, hogy kapcsolódjatok velük, mert ők a barátaitok, mert feltétel nélkül szeretnek benneteket, és mert az egész tapasztalatotoknak szentelték magukat.


Azt akartuk mondani, hogy "erre az egész életre", de miután elmozdultok, a vezetőitek továbbállnak valami másra. Új vezetőket kaptok majd. Több hozzáférést kaptok az ötödik dimenziós csakrarendszeretekhez is. Jelenleg bizonyos pillanatokban rácsatlakoztok erre a csakrarendszerre, de még mindig nagyrészt a harmadik dimenziós csakrák irányítanak benneteket, amelyekkel születtetek, mert még mindig van mit tennetek ebben a rendszerben.


Amikor teljesebb hozzáférésetek lesz a nyolctól tizenkettőig terjedő csakrákhoz, sokkal erőteljesebbnek fogjátok érezni magatokat, sokkal jobban összhangban lesztek az összes magasabb frekvenciájú energiával. Felsőbb énetek lesztek, és tisztábban fogtok érezni minket. Vezetőitek hetedik dimenziósak, ami azt jelenti, hogy közelebb vannak hozzátok. A személyes, egyedi szellemi vezetőitekről beszélünk. Bármelyikőtök megtapasztalhat egy felemelkedett mestert vagy arkangyalt vezetőként, de a személyes szellemi vezetőitek a barátaitok. Ők a lélekcsaládtagjaitok, és ha érzitek őket, tudni fogjátok, hogy soha nem vagytok egyedül, és érezni fogjátok a szeretetüket.


Ha beszéltek hozzájuk, és csak a belső fületekkel hallgattok a válaszra, lehet, hogy feladjátok. De ha kimutatjátok megbecsüléseteket e csodálatos lények iránt, és érzitek a hozzátok visszaérkező szeretetet, akkor tudni fogjátok, hogy mindig útmutatás, támogatás és feltétel nélküli szeretet vesz körül benneteket. Azt szeretnénk, hogy mostantól kezdve így tapasztaljatok meg minket, és minden bizonnyal azt szeretnénk, hogy mostantól kezdve így tapasztaljátok meg a szellemi vezetőiteket is.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page