top of page
Keresés

Szabadulj ki a Mátrixból és manifesztálj

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Örökké hálásak vagyunk a létezésünkért, azért a képességünkért, hogy tágulni tudunk és egyre többé válhatunk a Forrásenergiából. Tudjuk, hogy erről szól a létezésünk, és így könnyebbé válik számunkra ennek megtapasztalása. A Földön, amikor elkezdtek hinni az illúzióban, vagy abban, amit egyesek "mátrixnak" neveznek, elfelejtitek, hogy a létezésetek arról szól, hogy a Forrás legújabb teremtményeibe táguljatok. És persze azt is elfelejtitek, hogy ti vagytok az a Forrás, amely egyszerre teremt és tapasztal.


Ennek az elképzelésnek a gondolata megvan a törekvésetekben, hogy bizonyos dolgokat, kapcsolatokat, tapasztalatokat, pénzt, munkát, és így tovább, manifesztáljatok. Annyi minden van, amit manifesztálni szeretnétek, hogy az üzenet hátralévő részében még sorolhatnánk őket, és még így sem jutnánk el a kis százalékukig. A fizikai birodalmat úgy láthatjátok, mint a nemfizikai szinten történtek ábrázolását. Az illúzióban, vagy ha úgy tetszik, a mátrixban teremtetek, és aztán megengeditek, hogy amit megteremtettetek, az hozzátok áramoljon, hogy megtapasztalhassátok.


És ha az egészet a Forrásként látjátok, akkor sokkal szórakoztatóbbá válik. Most, amikor felsoroltuk a különböző dolgokat, amiket kívánhatsz, majd manifesztá