top of page
Keresés

Számítasz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mi vagyunk azok az életetekben, akik a legtöbbet hozzuk nektek, abból a szempontból, hogy mennyi energiát és információt nyújtunk nektek, és mégis azt szeretnénk, ha mindannyian a saját szívetekre hallgatnátok. Még mindig azt kívánjuk, hogy legyetek függetlenebbek, és hogy többet kapjatok magatokból. Ez egy társ-teremtő erőfeszítés. Mi megtesszük a magunk részét, de azt is szeretnénk, ha mindannyian felismernétek, hogy ti vagytok azok, akik megteremtitek a valóságotokat, és ti vagytok azok is, akik meghatározzák, hogy amit mi adunk nektek, rezonál-e veletek vagy sem. Ti dönthetitek el, hogy fogadjátok-e az energetikai közvetítéseinket, és ti dönthetitek el, hogy ráhangolódtok-e bármelyik közvetítésre.


Ti vagytok a vezetőülésben, és mi továbbra is adunk, és adunk, és még többet adunk, függetlenül attól, hogy bárki is fogad -e minket ott a Földön. Látjátok, megértjük, hogy hatással vagyunk a kollektív tudatosságotokra, mert az egyetemes tudatosságnak, valamint az emberi kollektív tudatosságnak is részei vagytok. Ti is részei vagytok a galaktikus kollektív tudatosságnak, és mi is azok vagyunk. Ezért továbbra is adunk és vigyázunk rátok, mert tudjuk, hogy hatással vagyunk rátok, még akkor is, amikor nem figyeltek ránk. Arra kérünk benneteket, hogy ugyanezt tegyétek a többi embertársatokkal kapcsolatban is ott a Földön.


Még ha írsz is egy könyvet, és rajtad kívül soha senki nem olvassa el, ez az energia most papírra került, vagy egy számítógépben ül, és hatással van az emberi kollektív tudatosságra. Hatása van az egyetemes tudatosságra. El kell kezdenetek így látni magatokat, mert különben nem fogtok többé hozzájárulni. Ha a könyveteket nem adja ki egy nagy kiadó, vagy bármelyik kiadó, akkor lehet, hogy abbahagyjátok az írást, de ha felismeritek, hogy még mindig hatást gyakoroltok és eléritek az egész emberi kollektívát, akkor nagyon valószínű, hogy folytatni fogjátok az írást. Nem számít, hogy hány megtekintést kap a videód. Az számít, hogy elkészíted. Azért számít, mert hatással vagy az emberi kollektívára, a galaktikus kollektívára és az egyetemes kollektívára mindazzal, amit közzéteszel.


Minden szó, amit kimondasz, minden gondolat, amit gondolsz, és minden szándékod hatással van az egészre. Ez az, amire mi itt törekszünk ezekkel az adásokkal, és meghívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk, és legyetek részesei ennek a társ-teremtő táncnak. Együtt egy békés, örömteli, könnyű átmenetet hozhatunk létre az egész univerzum összes tudatossága számára. Megtehetjük ezt, mert mindannyian megteremtjük a saját valóságunkat, és ha ez az a valóság, amit meg szeretnétek tapasztalni, akkor csatlakozzatok hozzánk abban, amit itt csinálunk.


Fényt és szeretetet terjesztünk. Pozitivitást és reményt terjesztünk, és tudjuk, hogy ti is megtehetitek ugyanezt. Tudjuk, hogy ha rezonáltok velünk és a terveinkkel, akkor nagy valószínűséggel ti is ugyanezt teszitek, és hálásak vagyunk a hozzájárulásotokért, mert szeretjük, ha van egy földi személyzetünk a fizikai világban. De még ha nem is lenne, akkor is azt csinálnánk, amit csinálunk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page