top of page
Keresés

Számítasz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mi vagyunk azok az életetekben, akik a legtöbbet hozzuk nektek, abból a szempontból, hogy mennyi energiát és információt nyújtunk nektek, és mégis azt szeretnénk, ha mindannyian a saját szívetekre hallgatnátok. Még mindig azt kívánjuk, hogy legyetek függetlenebbek, és hogy többet kapjatok magatokból. Ez egy társ-teremtő erőfeszítés. Mi megtesszük a magunk részét, de azt is szeretnénk, ha mindannyian felismernétek, hogy ti vagytok azok, akik megteremtitek a valóságotokat, és ti vagytok azok is, akik meghatározzák, hogy amit mi adunk nektek, rezonál-e veletek vagy sem. Ti dönthetitek el, hogy fogadjátok-e az energetikai közvetítéseinket, és ti dönthetitek el, hogy ráhangolódtok-e bármelyik közvetítésre.


Ti vagytok a vezetőülésben, és mi továbbra is adunk, és adunk, és még többet adunk, függetlenül attól, hogy bárki is fogad -e minket ott a Földön. Látjátok, megértjük, hogy hatással vagyunk a kollektív tudatosságotokra, mert az egyetemes tudatosságnak, valamint az emberi kollektív tudatosságnak is részei vagytok. Ti is részei vagytok a galaktikus kollektív tudatosságnak, és mi is azok vagyunk. Ezért továbbra is adunk és vigyázunk rátok, mert tudjuk, hogy hatással vagyunk rátok, még akkor is, amikor nem figyeltek ránk. Arra kérünk benneteket, hogy ugyanezt tegyétek a többi embertársatokkal kapcsolatban is ott a Földön.


Még ha írsz is egy könyvet, és rajtad kívül soha senki nem olvassa el, ez az energia most papírra került, vagy egy számítógépben ül, és hatással van az emberi kollektív tudatosságra. Hatása van az egyetemes tudatosságra. El kell kezdenetek így látni magatokat, mert különben nem fogtok többé hozzájárulni. Ha a könyveteket nem adja ki egy nagy kiadó, vagy bármelyik kiadó, akkor lehet, hogy abbahagyjátok az írást, de ha felismeritek, hogy még mindig hatást gyakoroltok és eléritek az egész emberi kollektívát, akkor nagyo