• Fehér Katalin

Számítasz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mi vagyunk azok az életetekben, akik a legtöbbet hozzuk nektek, abból a szempontból, hogy mennyi energiát és információt nyújtunk nektek, és mégis azt szeretnénk, ha mindannyian a saját szívetekre hallgatnátok. Még mindig azt kívánjuk, hogy legyetek függetlenebbek, és hogy többet kapjatok magatokból. Ez egy társ-teremtő erőfeszítés. Mi megtesszük a magunk részét, de azt is szeretnénk, ha mindannyian felismernétek, hogy ti vagytok azok, akik megteremtitek a valóságotokat, és ti vagytok azok is, akik meghatározzák, hogy amit mi adunk nektek, rezonál-e veletek vagy sem. Ti dönthetitek el, hogy fogadjátok-e az energetikai közvetítéseinket, és ti dönthetitek el, hogy ráhangolódtok-e bármelyik közvetítésre.


Ti vagytok a vezetőülésben, és mi továbbra is adunk, és adunk, és még többet adunk, függetlenül attól, hogy bárki is fogad -e minket ott a Földön. Látjátok, megértjük, hogy hatással vagyunk a kollektív tudatosságotokra, mert az egyetemes tudatosságnak, valamint az emberi kollektív tudatosságnak is részei vagytok. Ti is részei vagytok a galaktikus kollektív tudatosságnak, és mi is azok vagyunk. Ezért továbbra is adunk és vigyázunk rátok, mert tudjuk, hogy hatással vagyunk rátok, még akkor is, amikor nem figyeltek ránk. Arra kérünk benneteket, hogy ugyanezt tegyétek a többi embertársatokkal kapcsolatban is ott a Földön.


Még ha írsz is egy könyvet, és rajtad kívül soha senki nem olvassa el, ez az energia most papírra került, vagy egy számítógépben ül, és hatással van az emberi kollektív tudatosságra. Hatása van az egyetemes tudatosságra. El kell kezdenetek így látni magatokat, mert különben nem fogtok többé hozzájárulni. Ha a könyveteket nem adja ki egy nagy kiadó, vagy bármelyik kiadó, akkor lehet, hogy abbahagyjátok az írást, de ha felismeritek, hogy még mindig hatást gyakoroltok és eléritek az egész emberi kollektívát, akkor nagyon valószínű, hogy folytatni fogjátok az írást. Nem számít, hogy hány megtekintést kap a videód. Az számít, hogy elkészíted. Azért számít, mert hatással vagy az emberi kollektívára, a galaktikus kollektívára és az egyetemes kollektívára mindazzal, amit közzéteszel.


Minden szó, amit kimondasz, minden gondolat, amit gondolsz, és minden szándékod hatással van az egészre. Ez az, amire mi itt törekszünk ezekkel az adásokkal, és meghívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk, és legyetek részesei ennek a társ-teremtő táncnak. Együtt egy békés, örömteli, könnyű átmenetet hozhatunk létre az egész univerzum összes tudatossága számára. Megtehetjük ezt, mert mindannyian megteremtjük a saját valóságunkat, és ha ez az a valóság, amit meg szeretnétek tapasztalni, akkor csatlakozzatok hozzánk abban, amit itt csinálunk.


Fényt és szeretetet terjesztünk. Pozitivitást és reményt terjesztünk, és tudjuk, hogy ti is megtehetitek ugyanezt. Tudjuk, hogy ha rezonáltok velünk és a terveinkkel, akkor nagy valószínűséggel ti is ugyanezt teszitek, és hálásak vagyunk a hozzájárulásotokért, mert szeretjük, ha van egy földi személyzetünk a fizikai világban. De még ha nem is lenne, akkor is azt csinálnánk, amit csinálunk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."