top of page
Keresés

Spirituális ajándékaid és erőid

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Izgatottan várjuk, hogy mindannyian felfedezzétek, milyen erőteljesek és kreatívak vagytok, ha eléggé lelassultok ahhoz, hogy arra összpontosítsatok, ami a legfontosabb számotokra, és elég sokáig tartjátok ezt a rezgést ahhoz, hogy eggyé váljatok a teremtésetekkel. Izgatottan várjuk, hogy bármelyikőtök megmutassa magának, mennyire tehetséges már most is. Nem kell, hogy nyílt spirituális ajándékokkal rendelkezzetek, mint például egy csatorna vagy egy médium, hogy megmutassátok magatoknak, mennyire tehetségesek vagytok.


Folyton azt mondjuk nektek, hogy ne osztogassátok el az erőtöket, és ne keressétek a következő jóslatot arról, hogy mi fog történni és mikor, és tudjuk, hogy ezt akkor fogjátok megtenni, amikor megmutatjátok magatoknak, hogy ti vagytok azok, akik meghatározzák, hogy milyen jövőt tapasztaltok meg. Ti vagytok azok, akik meghatározzák, hogy milyen idővonalon vagytok. Semmi sincs kőbe vésve.


Nektek kell döntenetek, és jelenleg nagyon sok ember van, aki nem gyakorolja a képességét, hogy megteremtse a valóságát, a hatalmát, mert valakire vagy valamire fókuszál, valamilyen jövőbeli tapasztalatra, amit nem akar, de azt hiszi, hogy a hatalmon lévők jobban irányítanak, mint ők. Nektek ismét a példátokon keresztül kell vezetnetek, és megmutatnotok az embereknek, hogy meg tudják és meg is teremtik a valóságukat, de még pontosabban meg tudják teremteni azt a valóságot, amit meg akarnak tapasztalni, azáltal, hogy azokra a pozitív tapasztalatokra összpontosítanak, amelyeket látni szeretnének a világban és a saját életükben.


Ha mindannyian együtt tudtok összpontosítani valamire, amiről tudjátok, hogy az emberek túlnyomó többsége akarja, mint például a béke a Földön, akkor tudtok változást elérni. Elérhetitek ezt a változást. Ami még fontosabb, megmutathatjátok magatoknak, hogy milyen erősek vagytok, milyen tehetségesek vagytok, és ez megváltoztatja a játékot. Ez azt jelenti, hogy elkezdhetitek látni annak fontosságát, hogy összefogjatok és közösségként összpontosítsatok, mint a fény lényei, akik azt akarják, hogy több fény terjedjen el a világban.


Mindannyiótok részére fennáll ez az egyedülálló lehetőség egy olyan időszakban, amikor több ember összpontosít egy globális eseményre, mint valaha az emberiség történelmében. Ezért azt mondjuk mindannyiótoknak, hogy most van itt a tökéletes alkalom, hogy megmutassátok, hogy megvannak bennetek ezek az ajándékok, és hogy többen vagytok, mint valaha, akik ugyanezt akarják. A számokban több erő rejlik, és kezditek felismerni, hogy össze tudtok fogni másokkal, és megmutathatjátok, hogy milyen erősek és tehetségesek vagytok, és aztán folytassátok ezt.


Folytathatjátok a változások megteremtését egymás után, és elvihetitek az emberiséget, elvihetitek a társadalmat oda, ahová tudjátok, hogy mindannyiótok sorsszerűen rendeltetett, és akkor úgy érezhetitek magatokat, mint amilyen változtatók vagytok, és érezhetitek a testeteken keresztül áramló magas frekvenciájú energiák erejét. És aztán megmutathatjátok másoknak, hogyan kell ezt csinálni, és gyönyörködhettek az ő alkotásaikban is.