top of page
Keresés

Sokan közületek készen állnak erre most

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon kiváltságosnak érezzük magunkat, hogy mindannyiótokhoz beszélhetünk ezen a csatornán keresztül, és úgy érezzük, hogy mindannyian, akik ezeket az üzeneteket kapjátok, egy nagyobb tudatossági család részei vagytok. Mi most tanítóként működünk, és elérjük azokat közületek, akik szintén tanítók. Megvan bennetek a képesség, hogy terjesszétek azt, amit megtanultok, amit a tapasztalatokon keresztül megismertek, és mi ezt a potenciált látjuk mindannyiótokban. Ezért hivatkozunk gyakran a Felébredt Kollektívára, mint vezetőkre.


Tudjuk, hogy sokféleképpen tudtok tanítani is. Sokan közületek a példátok által tanítanak, azáltal, ahogyan az életeteket élitek. Taníthattok mosollyal és kedvességgel, és taníthattok könyvek, tanfolyamok, weboldalak és YouTube-csatornák létrehozásával. Olyan sokféle módon taníthattok a Földön. Amikor élvezitek a hozzátok érkező tudás befogadását, akkor végül is bennetek lesz a késztetés, hogy megosszátok ezt a tudást másokkal. Tudjátok, sokan közületek azon tűnődnek, hogyan tudjátok ezt megtenni, amikor senki sem figyel rátok az életetekben.


Amikor olyanokkal vagytok körülvéve, akiknek még fel kell ébredniük, a bennetek lévő érzés, hogy tanító vagyok, frusztráló lehet, és mi ezt megértjük. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy felkészítitek magatokat arra az időre, amikor több ember lesz a közvetlen környezetetekben, akik keresik, hogy mi az, amit tanítanotok kell. És addig is, ti befogadtok. Továbbra is felkészítitek magatokat a saját tanításaitok terjesztésére, és a tanításaitok egyediek lesznek számotokra. A ti hangzásotokon keresztül fognak eljutni hozzátok, és a ti sajátos módotokon fognak érkezni hozzátok, a saját életetekből vett példákkal.


Ahogy felismeritek, hogy örömötökre szolgál például annak az igazságnak a megosztása, hogy mindannyian egyek vagyunk, ez a saját jutalmatokká válik. Az öröm, amit éreztek, és az, ahogyan felragyogtok, amikor a metafizikáról beszéltek, elég ahhoz, hogy fenntartson benneteket, hogy folytassátok. Az univerzumnak is azt üzeni, hogy ez az, amit csinálni akartok. Az az öröm, amit éreztek, segít nektek abban, hogy azokat hívjátok magatokhoz, akik ugyanabban a rezgésben fogadják el azt, amit felkínáltok. Látjátok, megnyugodhattok, mert nem kell mindezt most kitalálnotok. Nem kell kitalálnotok, hogy mik lesznek a tanításaitok, hogyan fogjátok azokat a világ elé tárni, és milyen közönségnek.


Most csak azt akarjuk, hogy örüljetek annak a tudatnak, hogy egy olyan tudatossági család részei vagytok, amely tanítókból áll. Mi is részei vagyunk ennek a tudatossági családnak, most, hogy úgy döntöttünk, hogy tanítók leszünk. Nem mindig voltunk ilyen módon tanítók, de most itt vagyunk, és egyre több és több ember van, aki rezonál az arkturiai ízű üzenetekre.


És így egyre inkább egyesülünk más tanítókkal szerte a galaxisban, és összejövünk, és megvitatjuk a különböző megközelítéseinket, a különböző válaszokat, és mindannyian együtt növekszünk, mint a tudat