top of page
Keresés

Senki sem lélektelen háttérszínész

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Mi egy kollektív tudatosság vagyunk, de valaha egyéneknek tekintettek minket, ahogy ti is egyéneknek tekintitek magatokat. Ez azt jelenti, hogy egyszerre több különböző perspektíva is működhet a kollektíván belül, és ezt mindenféle diszharmónia nélkül, az általános rezgésünk bármilyen csökkenése nélkül megtehetjük. Valójában a nézőpontok sokféleségét erősségnek tekintjük. A dolgok egyidejűleg sok különböző szemszögből való meglátása lehetővé teszi számotokra, hogy válasszatok, és ezt teszitek ott a Földön, mint egyének.


Azt választjátok, hogy egy bizonyos ideig megtartotok egy perspektívát, mert fel akarjátok fedezni annak a perspektívának a csínját-bínját. Ha képesek vagytok úgy látni valaki más perspektíváját, mint ami az emberi kollektív tudatosság hatalmát és erejét kölcsönzi, még akkor is, ha az a tiétek szöges ellentéte, akkor már most elkezdhettek egységes kollektívaként működni, ahelyett, hogy később. Nem igazán akartok egységességet.


Nem igazán akarjátok, hogy mindannyian egyetértsetek mindenben, mert akkor stagnálnátok a növekedésetekben, és ez nem történhet meg. Annak érdekében, hogy spirituálisan növekedjetek, annak kell történnie, hogy megtaláljátok az elfogadást. Az elfogadás az ellenállás ellentéte, és az elfogadás lehetővé teszi a változás bekövetkezését. Ez az első lépés a változás lehetővé tételében.


Ti és mi mindannyian Forrásenergia Lények vagyunk, akik a Forrást jelentő egység minden különböző aspektusát felfedezzük. És így mindannyiunknak meg kell engednünk, hogy önmagunk minden aspektusa pontosan az legyen, ami, hogy választhassunk. Te választhatod meg, hogy mi a te perspektívád, és nem kell senki más perspektíváját veszélyesnek látnod. Csak mosolyoghatsz és bólogathatsz, és tudhatod, hogy az a személy, aki ezt a perspektívát kínálja, azt a bizonyos valóságot, a világban való létezésnek azt a bizonyos módját kutatja.


Az egyik legnagyobb probléma, ami most a Földön van, az, hogy úgy érzitek, hogy mindannyian egyet kell értsetek egy statikus valóságban. Nem kell ezt tennetek. Olyan sok valóság van, amit mindannyian felfedezhettek, és persze bele fogtok botlani valakibe, aki az ő valóságát fedezi fel, miközben ti a sajátotokat fedezitek fel, és elgondolkodtok azon, hogy vajon tévedtek-e? Azon fogtok tűnődni, hogy vajon tévedtek-e, hogy egyáltalán más valóságot fedeztek fel, mint valaki más, vagy mint sokan mások, akikkel egykor mindenben egyetértettetek.


Kérlek, ne aggódjatok amiatt, hogy mások mit gondolnak, vagy hogyan választják a valóság vagy az információ feldolgozását. Ez egy olyan terület, ahol nagyon önző lehetsz, csak addig, amíg felismered, hogy vannak más emberek is, és ezek az emberek valódiak, és valódi érzéseik vannak. Soha ne feltételezd, hogy valaki más csak azért van a valóságodban, hogy szerepet játsszon és lelketlen háttérszínész legyen.