• Fehér Katalin

Segítség érkezik az arkangyaloktól

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Jelenleg sok segítséget engedünk be, mivel úgy találjuk, hogy minél több segítséget kapunk, annál jobban tudjuk eljuttatni a rászorulókhoz, amire szükségük van ahhoz, hogy előrehaladjanak az utazásukon. Segítséget kaptunk az arkangyaloktól, akik felismerték, hogy a munka, amit veletek végzünk, jelentős, és azt is látják, hogy a rajtunk keresztül végzett munka egy módja annak, hogy minél többetekkel kapcsolatba léphessenek. Természetesen hasznotokra válik az összes segítő, aki ebben az univerzumban létezik, és a Forrástól kapott segítség is jelentős.


Mi mindannyian együtt dolgozunk, és reméljük, hogy a közös munkánkkal még többeket inspirálunk majd arra, hogy szintén együtt dolgozzanak, mert látjuk, hogy ez milyen értéket képvisel az emberiség számára. De az egó nem mindig látja ezt így. Az ego néha túl sokat szeret magára vállalni, hogy bizonyítsa önmagát, vagy mert az ego azt akarja, hogy "A Nagy Ő"-nek vagy "A Megváltó"-nak nevezzék. De amikor együtt dolgoztok a szeretet és az öröm terjesztésén, nem akarjátok megkapni az összes dicsőséget. Amikor látjátok, hogy egy kollektíva részei vagytok, és hogy a kollektíva jobbá tétele nektek is jó, akkor nagyobb valószínűséggel fogtok másokkal együtt dolgozni, hogy elérjétek azokat a változásokat, amelyeket látni és megtapasztalni szeretnétek.


Ezért beszélünk nektek arról, hogy együttműködünk azokkal, akik a mi dimenziónkban vannak, és segítséget kérünk azoktól, akik magasabb dimenziókban vannak. Arra szeretnénk inspirálni titeket, hogy nézzetek körül a földi síkotokon a felajánlott segítség után. Néha a büszkeség nem engedi, hogy elfogadjátok a segítséget, és el kell engednetek a büszke egót egy időre, csak hogy meglássátok, hogy jobban boldogultok-e anélkül, hogy a büszkeséget alkalmaznátok és az egótok tudatosságát aktiválnátok.


Ahogy elmozdultok, A Felsőbb énetekbe váltotok, és Felsőbb énetekként megértitek, hogy egy kollektíva vagytok, és mindig is azok voltatok. És így nem lesz szükség arra, hogy mindent egyedül csináljatok, amint felemelkedtek, és bizonyára itt az ideje felismerni, hogy most sem mindent egyedül csináltok. Van segítségetek a váltáshoz mindannyiunktól a magasabb birodalmakból, és van segítségetek az embertársaiktól is. Engedjétek be a segítséget, különösen akkor, ha valamivel küszködtök. Amikor az agyadat tördelve próbálod kitalálni, hogyan fogsz valamit megoldani, akkor tudod, hogy itt az ideje elengedni azt a szükségletet, hogy mindent magad csinálj, és beengedni a segítséget, ami a hozzánk hasonló lényektől és kollektíváktól érkezik.


Az arkangyalok segítségével érkező energiaközvetítés mindannyiótoknak segítséget nyújt abban, hogy még jobban hozzáférjetek a Felsőbb énetekhez és minden jóhoz, ami ezzel együtt jár. Mindössze annyit kell tennetek, hogy elfogadjátok az érkező segítséget. Nem kell kiérdemelnetek; nem kell elmondanotok a megfelelő mondatokat. Csak tudnod kell, hogy úton van, és ha ellazulsz, és megnyitod magad, mint egy virág, akkor könnyedén és kegyelemmel fogadhatod, és elkezdheted úgy élni az életedet, mintha most az ötödik dimenzióban lennél.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."