top of page
Keresés

Plejádiak üzenete, 2022 június

Christine Day csatornázása


Szeretettel köszöntünk benneteket,

A változás szele továbbra is egyre nagyobb lendületet vesz bolygótokon. Ezek az energetikai változások felgyorsulnak a földi síkotokon belül, ahogy a Föld mágneses magjában tartott vibrációs fény tovább növekszik. A Föld most lép be és igazodik az Univerzum legszentebb lenyomataihoz.

Egy sor új örvénystruktúra manifesztálódott a bolygón ezeken a szent lenyomatokon keresztül. Ezek az örvények tartják a frekvenciák magasabb formáit, amelyek arra hivatottak, hogy lehetővé tegyék számotokra, hogy a földi síkon való átmenetetek következő szakaszába lépjetek. Ezeket az örvényeket még soha nem tapasztaltátok korábban a Földetek történetében. Az örvényekben tartott rezgési formák olyan kommunikációs tornyok, amelyeket arra terveztek, hogy hatalmas változásokat hozzanak létre a tudatossági fény ritmikus áramlásában, amely ebből a rezidens Univerzumból sugárzik a Földre.


Ezek az Univerzumból érkező közlések a szent fényminták magasabb formáit tartják, amelyeket azért hoztak mozgásba, hogy elősegítsék, újra aktiválják a természetes képességeiteket a közösségre. Ezek a minták agyközpontotok telepatikus érzékein belül áramlanak és működnek, visszakapcsolva egy érzékelőt, amely egészen eddig a pillanatig szunnyadt a tobozmirigyetekben.


Ezek a minták interaktívak e magasabb elemi frekvenciájú Vortex struktúrák és a szent helyek között. Eredetileg minden szent hely stratégiailag úgy lett elhelyezve a bolygón, hogy lehetővé tegye a Földön belül a szent spirális fénygömbök sorozatának kialakulását. Ezek a Szférák a kommunikációs tornyokhoz igazodnak, amelyek most válnak aktívvá, hogy támogassanak benneteket a fejlődés következő lépésében. A Szférák átvitele a bolygón lévő Csillagkapuk konfigurációján keresztül felnagyításra kerül. A Csillagkapuk kulcsszerepet játszanak ebben az átmeneti fázisban.


Az ösvényen lévőknek ki kell fejleszteniük a közösségi központjaik újraébresztését, hogy teljesíteni tudják az előzetes megállapodásaikat, hogy teljesebben működjenek a Galaktikus közösségen belül. Ez a végzet, a közösségi összejövetelek beteljesülésének ideje, hogy megnyíljanak köztetek és galaktikus szomszédaitok között.


A mi szerepünk most az, hogy útmutatóként működjünk; hogy beültessük a képességeitek teljesebb megértését, amelyek eme inkarnáció óta szunnyadtak. Készen álltok arra, hogy elmozduljatok, újraszabályozzátok magatokat dimenzióilag a magasabb adottságaitok felé. Ez magában foglalja tudatosságotok újrapozícionálását, ami a szent érzékeitekhez igazít benneteket. Ahogy azt választjátok, hogy újra egy alternatív területen belülre kerüljetek, lényetek összetételének egy teljesebb aspektusába lépjetek be. Az érzékeitek ezen tartománya magában hordozza azt a kialakítást, amely visszahoz benneteket a magasabb tudásotokhoz való igazodásba.


Az Igazságban egy meghatározhatatlan, egyedi erővel rendelkeztek, energiátok korlátlan forrásával, amelyet meg kell csapolni, és amely