top of page
Keresés

Plejádiak üzenete, 2022 június

Christine Day csatornázása


Szeretettel köszöntünk benneteket,

A változás szele továbbra is egyre nagyobb lendületet vesz bolygótokon. Ezek az energetikai változások felgyorsulnak a földi síkotokon belül, ahogy a Föld mágneses magjában tartott vibrációs fény tovább növekszik. A Föld most lép be és igazodik az Univerzum legszentebb lenyomataihoz.

Egy sor új örvénystruktúra manifesztálódott a bolygón ezeken a szent lenyomatokon keresztül. Ezek az örvények tartják a frekvenciák magasabb formáit, amelyek arra hivatottak, hogy lehetővé tegyék számotokra, hogy a földi síkon való átmenetetek következő szakaszába lépjetek. Ezeket az örvényeket még soha nem tapasztaltátok korábban a Földetek történetében. Az örvényekben tartott rezgési formák olyan kommunikációs tornyok, amelyeket arra terveztek, hogy hatalmas változásokat hozzanak létre a tudatossági fény ritmikus áramlásában, amely ebből a rezidens Univerzumból sugárzik a Földre.


Ezek az Univerzumból érkező közlések a szent fényminták magasabb formáit tartják, amelyeket azért hoztak mozgásba, hogy elősegítsék, újra aktiválják a természetes képességeiteket a közösségre. Ezek a minták agyközpontotok telepatikus érzékein belül áramlanak és működnek, visszakapcsolva egy érzékelőt, amely egészen eddig a pillanatig szunnyadt a tobozmirigyetekben.


Ezek a minták interaktívak e magasabb elemi frekvenciájú Vortex struktúrák és a szent helyek között. Eredetileg minden szent hely stratégiailag úgy lett elhelyezve a bolygón, hogy lehetővé tegye a Földön belül a szent spirális fénygömbök sorozatának kialakulását. Ezek a Szférák a kommunikációs tornyokhoz igazodnak, amelyek most válnak aktívvá, hogy támogassanak benneteket a fejlődés következő lépésében. A Szférák átvitele a bolygón lévő Csillagkapuk konfigurációján keresztül felnagyításra kerül. A Csillagkapuk kulcsszerepet játszanak ebben az átmeneti fázisban.


Az ösvényen lévőknek ki kell fejleszteniük a közösségi központjaik újraébresztését, hogy teljesíteni tudják az előzetes megállapodásaikat, hogy teljesebben működjenek a Galaktikus közösségen belül. Ez a végzet, a közösségi összejövetelek beteljesülésének ideje, hogy megnyíljanak köztetek és galaktikus szomszédaitok között.


A mi szerepünk most az, hogy útmutatóként működjünk; hogy beültessük a képességeitek teljesebb megértését, amelyek eme inkarnáció óta szunnyadtak. Készen álltok arra, hogy elmozduljatok, újraszabályozzátok magatokat dimenzióilag a magasabb adottságaitok felé. Ez magában foglalja tudatosságotok újrapozícionálását, ami a szent érzékeitekhez igazít benneteket. Ahogy azt választjátok, hogy újra egy alternatív területen belülre kerüljetek, lényetek összetételének egy teljesebb aspektusába lépjetek be. Az érzékeitek ezen tartománya magában hordozza azt a kialakítást, amely visszahoz benneteket a magasabb tudásotokhoz való igazodásba.


Az Igazságban egy meghatározhatatlan, egyedi erővel rendelkeztek, energiátok korlátlan forrásával, amelyet meg kell csapolni, és amely készen áll arra, hogy most virágozzék az itteni létetekben. Ne feledjétek, hogy van egy kiaknázatlan potenciál az agyatokban, amit szent érzékeiteknek nevezünk. Ezek a szent érzékek az agyatok olyan területein vannak, amelyeket ebben az életetekben még soha nem használtatok. A Föld változó energetikai színtere lehetővé teszi számotokra, hogy megtartsátok az energetikai alapot, hogy elindíthassátok magatokat, hogy használjátok szent érzékeiteket. Ez a magasabb színtér lehetővé teszi számotokra, hogy aktiváljátok és stabilizáljátok magatokat az átalakulás magasabb potenciálján belül. Ez az a hely, ahol az agyhullámaitok teljes beállítása egy magasabb energetikai konfigurációvá transzmutálódik, ami újbóli hozzáférést biztosít számotokra a szent érzékeitek kapujába.


FOLYAMAT:

Ez egy önmegerősítő folyamat az Agyhullámaid transzmutációjához.


Érintsd meg a tobozmirigyedet a mutatóujjaddal. A tobozmirigyed 1" (2,5 cm) magasan a 3. szemed felett található. Vedd figyelembe, hogy nem szükséges a mutatóujjadat a tobozmirigy téren tartani az egész folyamat alatt. Amint igazodtál a tobozmirigyed átjárójához, elengedheted ezt a fizikai kapcsolatot. Ne feledd, hogy ez a pozíció egyszerűen csak a kapu egy tágas, többdimenziós térbe.


Tartsd a tudatosságodat a tobozmirigyeden 10 másodpercig.

Vegyél egy Tudatos lélegzetet, és helyezd azt, mint egy lágy szelet, a tobozmirigy azon terébe, amit érzékelsz vagy érzel. Megjegyzés: A Tudatos lélegzetvétel a szájba vett és a szájból kiengedett lélegzetvétel. Szabály, hogy ahová a tudatosságodat összpontosítod, a Tudatos lélegzet automatikusan abban a térben áramlik.


Várj, amíg nem látsz, érzékelsz vagy érzel egy nyílást, vagy valaminek a bekapcsolását. Ez az a tudatos folyamat, ahogyan tudatosságodat az agyműködésed más keretein belül újrahangolod.

Helyezd a szent hangot, AHNNN... (ejtsd: ARN) a térbe, és érezd, hogy aktiválódik, egy másik frekvenciára igazodik, egy áramlás nyílik meg az agyadban. Használd ezt a hangot addig, amíg nem tapasztalsz egyelőre befejező energiát.


Helyezz egy újabb Tudatos lélegzetet a térbe, ami lehetővé teszi számodra a változó frekvencián vagy áramláson belüli összehangolódás további elmélyülését.

Válaszd az elengedést ebben a térben, azáltal, hogy mélyebben megnyitod a tudatosságodat az áramlás terében, amit érzel vagy érzékelsz.

Hozd be a szent hangot, az AHNNN-t... az áramló hullámokba, amit látsz vagy érzel.

A térben, ahol találod magad, kezdd el látni vagy érezni az áramló hullámokat, majd a fénygömböket, amelyeket az Univerzumból sugároznak beléd, újra összehangolva téged, újra elhelyezve téged a változó agyhullámokon belül.

Amikor ezt a folyamatot egyelőre befejezettnek érzed, hozd vissza a tudatosságodat a mutatóujjadat a tobozmirigyed pozíciójára. Igazodj vissza a testedbe és integrálódj.

Megjegyzés: Az áramlás egy aspektusába bocsátjátok magatokat, az autentikus Lényetek egy részébe. Ne próbáld meg ezt a folyamatot az Ego elméddel értékelni és megérteni. Ezt a folyamatot nem a 3. dimenziós perspektívából kell megérteni. Inkább dolgozz együtt a folyamattal és engedd el magad. Azt választva, hogy nem érted meg. Lesz egy fokozatos feloldódás a régiből és a perspektívátok szelíd eltolódása, ami kibontakoztat benneteket. Végezd ezt a fenti folyamatot naponta.

Az agyhullámaitokban létrehozott változásokon keresztül most lehetővé válik számotokra, hogy eltávolodjatok az Ego elme korlátozott felfogásától Képessé váltok arra, hogy aktiváljátok "a kerék egy újabb fordulatát", mozgásba hozva egy következő lépcsőfokot az evolúciótokban, miközben a tobozmirigyeteken keresztül dolgoztok.


Az Ego elme csak a félelem, aggodalom és hiány 3. dimenziós illúzióján keresztül képes működni. A Földön zajló energetikai eltolódásokon belül a közelgő időkeretben az emberi tökéletesség illúziójának egy aspektusa egyszerűen lehullhat rólatok, mint egy köpeny, ami leoldódik és lecsúszik a vállatokról. Arra vagytok hivatottak, hogy ebben az időszakban kioldódjatok az illúzió gubójából, és pillangóként szárnyaljatok, felszabadítva magatokat.


A fejlődéseteket támogató lényeges aspektus az önelfogadás folyamata, hogy kik vagytok most az életetekben és az összes szerep, amit emberi lényként játszottatok. Ez az az idő, amikor tisztelhetitek egyedi sajátosságaitokat, emberi lényként. És ahogy úgy döntötök, hogy elengeditek az illúziót, elkezdhetitek az önvizsgálat folyamatát azáltal, hogy tanúi vagytok emberi lényként itt a Földön tett utazásotok cikk-cakkos útjának.


Az elfogadás, az összes tapasztalat tisztelete, mind a nagyon nehéz pillanatok, mind a nagyon szép pillanatok révén lehetővé teszi számotokra, hogy elkezdjetek felelősséget vállalni saját teremtésetekért. Az egyik egyéni tapasztalat nem több, mint a másik. Egyszerűen csak igényt tarthattok mindarra, amit az életetekben megteremtettetek. Az önelfogadás eme aktusán keresztül elkezdtek felelősséget vállalni az életetek minden egyes egyedi területén játszott szerepetekért. A saját "tökéletesen tökéletlen" emberi éned önelfogadása az önszeretet cselekedete.


A Föld dimenzióváltásával a tapasztalatoknak egy nagyon más időszakába léptek, mint eddig bármikor. Ez az önfelfedezés folyamata, miközben a régi, korlátozott énetek feloldásán keresztül haladtok, miközben újra megnyíltok a szent tudatosság korlátlan potenciáljának egy hatalmas aspektusába.


Továbbra is tartjuk az új Földetek multidimenzionális átalakulásának végső profiljának energetikai tervrajzát. Ez ahhoz hasonlítható, mintha egy energetikai tükröt tartanánk stabilan, miközben bolygótok átmegy ezen a metamorfikus változáson. Ez a tükrözés lehetővé teszi a bolygó számára, hogy folyamatosan fejlessze magát, igazodva a tudatosság ezen magasabb rezgésű fényplatformjaihoz. Ezzel párhuzamosan elektromos rendszereitek és fizikai sejtjeitek újra összehangolódnak Felsőbb Énetek "Otthon" frekvenciájával.


Ez a visszatérés természetes, szerves folyamata, újraegyesülés önmagatok szent összetételével, amely mindig is teljesen épségben működött közvetlenül a fátyolokon túl. Ez az aspektusotok volt a vezető fényetek, akár tudatában voltatok ennek, akár nem. Átalakulásotok egész folyamata az "önmagatok újjászületése".


Mindannyiótoknak kulcsfontosságú szerepe van a bolygó végső átalakulásában és az egész emberiség tudatossági váltásának megteremtésében. Egyetlen ember sem jelentéktelen ebben az egész játékban. Mindannyian előre beleegyeztetek, hogy ebben a helyzetben itt legyetek a földi síkon, és hogy hozzájáruljatok a forrás egyedi frekvenciájához, amit magatokban tartotok. Közösen egy tiszta kiteljesedési energiát teremtetek, ami végül az egész bolygó átalakító eleme lesz. Ahogy a Föld befejezi az "új hajnal" ezen átmenetét, az egész Univerzum elkezdhet belépni a tudatosság új korszakába, egy feljavított tudatossági fázisba.


Mi az Univerzum többi részével együtt tanúi vagyunk nektek, elismerjük bátorságotokat és erőtöket, ahogy megteszitek a következő lépéseket előre. Ne feledjétek, hogy minden kézben van, folytassátok az elengedést és a folyamatos összehangolódást a Szívetekben, hogy túllépjetek az illúzión és kiterjesszétek az Igazsághoz való igazodásotokat.


Áldás,


A Plejádiak

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page