top of page
Keresés

A tervrajzod energiája aktiválódik

Plejádiak üzenete, 2021. szeptember, Christine Day által közvetítve


Szeretett társaink üdvözlünk benneteket,


Mi, a plejádiak, az egyetemes közösséggel együtt növeljük jelenlétünket a Földön, ahogy az átalakító fényenergiák kibontakoznak bolygótokon. Tartjuk elkötelezettségünket az emberiség iránt, hogy megteremtsük a fény energetikai egyensúlyát a Földön, miközben nem avatkozunk bele a Földön zajló dráma lejátszódásába. Nem manipuláljuk ezt a lejátszódást, mert nincs szükségetek ránk, hogy megmentsünk benneteket az ebben az illúzióban szerzett tapasztalataitoktól. Elkötelezettek vagyunk azonban abban, hogy energetikailag mellettetek dolgozzunk, vezessünk titeket, támogassunk benneteket a felébredési folyamatotokban, ha engedélyt adtok rá.


Az igazság az, hogy a Föld szent, tervezett sorsa a ti kezetekben van, és közösen, közületek azok, akik "ébren vannak", végső soron meg fogják változtatni a dinamikát a földi síkotokon. El fogjátok érni a küldetéseteket, hogy az emberiség teljesen felébredjen. Tudjuk, hogy sokan közületek kételkednek az eredményben, a sikerben. Az illúzió jelenleg erős a földi síkon belül, azonban az Igazság fénye végül győzni fog, ez meg van írva a sorsban, és el fogjátok érni a célotokat.


A Galaktikus Tanács felügyeli a Föld energetikai integritását. Ez azt jelenti, hogy a Föld egy védőburokban van, amíg az átmenet ezen aspektusát befejezitek. Ez megakadályozza, hogy bármilyen kedvezőtlen energia beavatkozzon, miközben a Földön ennek az átmenetnek a kibontakozási folyamata halad előre.


Az egész egyetemes közösség jelen van itt a Földön, hogy támogassa ezt az átmeneti időszakot. A Föld rendeltetése, hogy végső soron kulcsszerepet játsszon ebben az Univerzumban, és várjuk mindannyiótok tudatos visszatérését, hogy újra belépjetek a kollektív tudatosságba, hogy visszatérjetek az egészbe. Egyénileg energetikailag igazodtok ennek az Univerzumnak a kollektíváján belül, természetes részei vagytok az Univerzális tudatosság alkotó frekvenciájának. Energetikai térben laktok az egyetemes közösségen belül, az Egység ezen állapotában.


Minden alkalommal, amikor tudatosságotokat a Szív-téren belül áthelyezitek, aktiváljátok és generáljátok a fényt a tereteken belül, az Univerzum kollektív terében. Az a tudatos cselekvésetek, hogy a Szívetek teréhez igazodtok, végső soron támogatja azt a képességeteket, hogy stabilak maradjatok ebben az átmeneti időszakban. A Szívetekhez való tudatos kapcsolódásotok azt is támogatja, hogy gyarapodjatok a jelenlegi földi életetekben.


A Szövetség energiái, amelyek lehorgonyzódtak a Földön, a fény átalakulásának gyors terjeszkedésében játszanak szerepet az egész bolygó számára. A Szövetség tudatossága és vibrációs fénye személyesen segít benneteket, ahogyan belép a Szív sejtjeibe, és támogatja a felébredésetek felgyorsulását. A Szövetségnek mindig is az volt a sorsa, hogy ebben a helyzetben lehorgonyozzon a Földön, hogy megteremtse ezt a gyorsulást, a tudatosság megvilágosodását azok számára, akik készen állnak rá.