top of page
Keresés

Plejádi energiák az emberiség gyógyításának idővonalán

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Szeretnénk mindannyiótokkal együtt felfedezni azokat a lehetőségeket, amelyek kollektívaként előttetek állnak. Nem azért vagyunk itt, hogy megmondjuk nektek, mi fog történni és mikor. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek kapcsolatba kerülni azokkal az idővonalakkal, amelyeket a legjobbnak éreztek magatok és az egész emberiség számára, akár ébren vannak, akár nem. És mostanában az asztrálsíkon a mindegyikőtökkel való kapcsolataink során felfedeztük, hogy mindannyian őszinte vágyat éreztek arra, hogy az emberi kollektív tudatosságban maradjatok és meggyógyítsátok azt.


Ti vagytok azok, akik önként jelentkeztetek, hogy részt vegyetek egy óriási mennyiségű gyógyításban ott a Földön. Ezért van annyi plejádi energia a világotokon. A plejádiak ismertek gyógyító képességeikről és technikáikról, és sokan közületek több száz, vagy akár több ezer életet töltöttek a plejádi csillagrendszerben, mert valami bennetek tudta, hogy ez a kihívás közeleg. Mindannyian tudtátok, hogy részt fogtok venni a nagy emberi kísérletben, és hogy a kísérlethez olyan lényekre lesz szükség, akik jártasak a rezgésszintű és energetikai gyógyításban.


Tudtátok, hogy ez a küldetés többről fog szólni, mint hogy csak sebtapaszokat ragasztgattok a vágásokra, és így hát itt vagytok, ébren és tudatában annak, hogy részesei akartok lenni ennek az erőteljes gyógyító utazásnak. És mégis, sokan közületek még mindig keresik a módját annak, hogy kifejezzék magukat gyógyítóként, akik valójában vagytok. Ha egy olyan idővonalat akartok társ-teremteni, ahol az emberiség minden lehetőséget megragad a gyógyulásra, akkor több Plejádi energiát akartok lehorgonyozni, és elérhetővé tenni minden egyes ember számára, akár egyetértetek velük, akár nem, akár helyeslitek, amit tesznek, akár nem.


A gyógyító munkának mindenki számára elérhetőnek kell lennie, hogy a tudatosság fejlődhessen, és végül felemelkedhessen. Képesek vagytok erre, és mi tudjuk, hogy képesek vagytok rá, mert belekukkantottunk abba a jövőbe, abba az idővonalba, ahol elég sokan válaszoltatok a hívásra, és elkezdtétek valóban megtestesíteni a plejádi energiákat. Ez egy gyönyörű idővonal. Sokan közületek velünk dolgoztak ezen az asztrálsíkon, és izgatottan várjuk, hogy lássuk, ahogyan megvalósul, ahogyan az emberiség megvalósítja a bennetek rejlő lehetőségeket, azokként, akik a legmesszebbre jutottak és a legtöbbet fejlődtek az egyetemes felemelkedés ezen időszakában.


Azért vagyunk itt, hogy segítsünk ebben a kis projektben is. Tehát bátran forduljatok hozzánk, az Arkturiai Tanácshoz, mert mi is szeretünk plejádiakkal és plejádi gyógyító energiákkal dolgozni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page