top of page
Keresés

Plejádi energiák az emberiség gyógyításának idővonalán

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Szeretnénk mindannyiótokkal együtt felfedezni azokat a lehetőségeket, amelyek kollektívaként előttetek állnak. Nem azért vagyunk itt, hogy megmondjuk nektek, mi fog történni és mikor. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek kapcsolatba kerülni azokkal az idővonalakkal, amelyeket a legjobbnak éreztek magatok és az egész emberiség számára, akár ébren vannak, akár nem. És mostanában az asztrálsíkon a mindegyikőtökkel való kapcsolataink során felfedeztük, hogy mindannyian őszinte vágyat éreztek arra, hogy az emberi kollektív tudatosságban maradjatok és meggyógyítsátok azt.


Ti vagytok azok, akik önként jelentkeztetek, hogy részt vegyetek egy óriási mennyiségű gyógyításban ott a Földön. Ezért van annyi plejádi energia a világotokon. A plejádiak ismertek gyógyító képességeikről és technikáikról, és sokan közületek több száz, vagy akár több ezer életet töltöttek a plejádi csillagrendszerben, mert valami bennetek tudta, hogy ez a kihívás közeleg. Mindannyian tudtátok, hogy részt fogtok venni a nagy emberi kísérletben, és hogy a kísérlethez olyan lényekre lesz szükség, akik jártasak a rezgésszintű és energetikai gyógyításban.


Tudtátok, hogy ez a küldetés többről fog szólni, mint hogy csak sebtapaszokat ragasztgattok a vágásokra, és így hát itt vagytok, ébren és tudatában annak, hogy részesei akartok lenni ennek az erőteljes gyógyító utazásnak. És mégis, sokan közületek még mindig keresik a módját annak, hogy kifejezzék magukat gyógyítóként, akik valójában vagytok. Ha egy olyan idővonalat akartok társ-teremteni, ahol az emberiség minden lehetőséget megragad a gyógyulásra, akkor több Plejádi energiát akartok lehorgonyozni, és elérhetővé tenni minden egyes ember számára, akár egyetértetek velük, akár nem, akár helyeslitek, amit tesznek, akár nem.