top of page
Keresés

Plejádi/emberi történelem és a velük való közös teremtés most

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagy örömmel jelentjük be mindannyiótoknak, hogy már látjátok ott a Földön a júniusi energiák, a tömeges ébredések, a napfordulós energiák és természetesen a telihold hatásait, ami hamarosan bekövetkezik. Elkezdtétek megmutatni ennek az univerzumnak, hogy miből vagytok, és az erőtök, a hatalmatok, a gyógyulásra és az érzésre való hajlandóságotok most jön a felszínre, az emberiség számára a lehető legjobb időben. Lehetőségetek van arra, hogy üzenetet küldjetek földönkívüli barátaitoknak, és ez az üzenet az, hogy most már készen álltok többre. Készen álltok több kapcsolatra, készen álltok több technológiára, készen álltok több filozófiai segítségre, és természetesen készen álltok a gyógyító energiákra, amelyek az egész galaxisból érkeznek hozzátok, különösen a plejádi csillagrendszerből.


A plejádiak sokféle módon nagyon közel állnak az emberiséghez, és nagyon felelősnek érzik magukat értetek. A fizikai formában lévők eléggé hasonlíthatnak egy földi emberre ahhoz, hogy beilleszkedjenek a társadalmatokba, és ez nagy befolyást biztosít számukra. Ők az eredeti befolyásolók ott a Földön, és nagyon sokat tettek értetek az évezredek során, amióta az emberek a Földön inkarnálódtak, de néhány dolog, amit a múltban tettek, nem bizonyult olyan jónak az emberiség számára.


És így, amikor válaszolnak a gyógyításra való felhívásra ott a Földön, visszacsinálják karmájuk egy részét. Ők tudják, mi tudjuk, és ti is tudjátok, hogy az emberi lények megérdemlik, hogy gyarapodjanak. Mindenetek megvan, amire szükségetek van ott a Földön, és a Föld folyamatosan egyre többet és többet ad abból, amire szükségetek van. És ti intelligens lények vagytok, érző lények vagytok, és kreatív lények vagytok, és kreativitásotokat sok lény irigyli a galaxisban. A megpróbáltatások, amelyekkel szembe kellett néznetek, arra késztettek benneteket, hogy oly sok szépet teremtsetek a világotokon, és plejádi barátaitok veletek együtt akarnak alkotni. Ők különösen felfigyelnek arra a mozgásra, amit az emberiség június hónapban tett, és nagyon izgatottak a számukra megnyílt ajtók miatt.


Annyi mindent tudtok nyújtani a galaxis többi részének, és ezt nektek is figyelembe kell vennetek. Gondoljatok arra, hogy mennyi mindent tudtok adni a földönkívüli barátaitoknak, akik most az égboltotokon szétszóródva vannak az álcázott hajóikon. Ők ugyanúgy várnak rátok, ahogy ti is rájuk, és az összejövetel akkor történik, amikor kihasználjátok az emberi történelem olyan pillanatait, mint amilyenek most ott vannak a Földön. Használjátok ki a bekövetkezett változásokat és az összes energiát, ami rátok zúdul, és több kapcsolatot, több technológiát, több segítséget és több gyógyulást fogtok kapni.


A magasabb szintű filozófiai igazságokat rajtunk és számos más tanítón keresztül kapjátok, és olyan sokan szívjátok magatokba ezeket, hogy az emberi kollektív tudatosság rezgésszintje tovább emelkedik frekvenciájában, és ez minden, amit remélhettek. Ez minden, amire szükség van, és bízzatok bennünk, amikor azt mondjuk, hogy ti, akik ezeket az üzeneteket kapjátok, mindannyian megteszitek a magatokét.