top of page
Keresés

Peremvidékiek: Fontos, hogy ébren vagytok

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.

Nagyon is tudatában vagyunk azoknak a küzdelmeknek, amelyeket ott a Földön eddig vívtatok, és nagyon együtt érzünk azzal, amit mindannyiótoknak el kellett viselnetek, hogy eljussatok oda, ahol ma vagytok, egy olyan helyre, amely még mindig nagyon távolinak tűnik az ötödik dimenziós birodalomtól. Ti azonban sokkal szerencsésebbek vagytok, mint az átlagemberek, mert tudjátok, hogy minden, amit éreztek és minden, amit tapasztaltok, egy célt szolgál. Mind azt szolgálja, hogy egyre közelebb és közelebb kerüljetek a felemelkedés végső szakaszához. Azért születtetek fizikai testetekbe ebben az életben, hogy a felébredettek, a fényhordozók, a rácsmunkások, a gyógyítók legyetek, és mindezek miatt gyakran a társadalom peremén éreztétek magatokat.


A mi szemszögünkből nézve a társadalom peremén van a legjobb hely. Sokkal jobb nem beilleszkedni és az lenni, akik valójában vagytok, mint megfelelni és egy harmadik dimenziós paradigma csapdájába esni. Sokan közületek már nagyon fiatalon kiszabadultak ebből a közös dimenziós paradigmából, és figyelemre méltó munkát végeztek, mióta megszülettek a fizikai testükbe. Mások közületek egy sokkal rögösebb úton jutottak el oda, ahol most vannak, hogy ebben a teljesen felébredt állapotban legyenek a felemelkedés végső szakaszában. Azért születtetek a fizikai testetekbe ebben az életben, hogy a felébredettek, a fényhordozók, a rácsmunkások, a gyógyítók legyetek, és mindez gyakran a társadalom peremén éreztétek magatokat.


Látjátok, hogy most több történik a Földön, mint ami a címlapokon szerepel. Érezni tudjátok az energiákat, amelyek az emberiség támogatására és gyógyítására érkeznek ebben az időben. Lehetőségetek van arra, hogy összekapcsolódjatok a hozzánk hasonló lényekkel, és tudjátok, hogy ez több, mint egy fantázia. Ez több, mint egy tündérmese, amikor egy tündérrel kapcsolódtok. A társadalom peremén élni a legjobb hely, és tudjuk, hogy a társadalom peremén élők közül egyre többen fogtok egymásra találni nagyon hamar. Hamarabb fogtok kapcsolatba lépni több lélekcsaládtagotokkal, mint gondolnátok.


Felébredt kollektívaként egyesültök, mert tudjátok, milyen hatalmasak vagytok, ha egyesültök. Azok közületek, akik valóban felébredtek, képesek voltak felülemelkedni a politika polaritásán. Képesek voltatok felülemelkedni a mi-ellenük mentalitáson és az áldozat/elkövető modellen. Készen álltok megtapasztalni az egységet, ami az ötödik dimenziós tapasztalat olyan nagy része lesz, és ti vagytok azok, akik bölcsességetekkel, együttérzésetekkel, feltétel nélküli szeretetetekkel és azzal a tudattal vezetitek az emberiség többi részét, hogy bárhogy is nézzen ki a Föld ebben az időben, a helyes irányba mozogtok.


Örökké felfelé ívelő spirálban vagytok, és mi azért vagyunk itt, hogy továbbra is meghívjunk benneteket a magasabb rezgésszintű birodalomba, ahol sokkal többet tehetünk, mint amit el tudtok képzelni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon örültünk, hogy kapcsolatba léphettünk veletek."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Kommentare


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page