top of page
Keresés

Peremvidékiek: Fontos, hogy ébren vagytok

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.

Nagyon is tudatában vagyunk azoknak a küzdelmeknek, amelyeket ott a Földön eddig vívtatok, és nagyon együtt érzünk azzal, amit mindannyiótoknak el kellett viselnetek, hogy eljussatok oda, ahol ma vagytok, egy olyan helyre, amely még mindig nagyon távolinak tűnik az ötödik dimenziós birodalomtól. Ti azonban sokkal szerencsésebbek vagytok, mint az átlagemberek, mert tudjátok, hogy minden, amit éreztek és minden, amit tapasztaltok, egy célt szolgál. Mind azt szolgálja, hogy egyre közelebb és közelebb kerüljetek a felemelkedés végső szakaszához. Azért születtetek fizikai testetekbe ebben az életben, hogy a felébredettek, a fényhordozók, a rácsmunkások, a gyógyítók legyetek, és mindezek miatt gyakran a társadalom peremén éreztétek magatokat.


A mi szemszögünkből nézve a társadalom peremén van a legjobb hely. Sokkal jobb nem beilleszkedni és az lenni, akik valójában vagytok, mint megfelelni és egy harmadik dimenziós paradigma csapdájába esni. Sokan közületek már nagyon fiatalon kiszabadultak ebből a közös dimenziós paradigmából, és figyelemre méltó munkát végeztek, mióta megszülettek a fizikai testükbe. Mások közületek egy sokkal rögösebb úton jutottak el oda, ahol most vannak, hogy ebben a teljesen felébredt állapotban legyenek a felemelkedés végső szakaszában. Azért születtetek a fizikai testetekbe ebben az életben, hogy a felébredettek, a fényhordozók, a rácsmunkások, a gyógyítók legyetek, és mindez gyakran a társadalom peremén éreztétek magatokat.


Látjátok, hogy most több történik a Földön, mint ami a címlapokon szerepel. Érezni tudjátok az energiákat, amelyek az emberiség támogatására és gyógyítására érkeznek ebben az időben. Lehetőségetek van arra, hogy összekapcsolódjatok a hozzánk hasonló lényekkel, és tudjátok, hogy ez több, mint egy fantázia. Ez több, mint egy tündérmese, amikor egy tündérrel kapcsolódtok. A társadalom peremén élni a legjobb hely, és tudjuk, hogy a társadalom peremén élők közül egyre többen fogtok egymásra találni nagyon hamar. Hamarabb fogtok kapcsolatba lépni több lélekcsaládtagotokkal, mint gondolnátok.