top of page
Keresés

Párhuzamos univerzumok és te

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon szívesen adjuk át nektek ezt az adást, mert a kedvenc témánkról van szó. A kedvenc témánk a tudatosságotok kiterjesztése. Most, hogy beszéltünk nektek az asztrális utazásaitokról, szeretnénk nektek néhány információt adni arról, hogy hogyan érhetitek el önmagatok azon változatait, amelyek párhuzamos univerzumokban léteznek, és hogyan férhettek hozzájuk.


Először is, ott van a képzeletetek. Elgondolkodhattok azon, hogy milyen lett volna az életetek, ha valami teljesen másképp alakult volna az életetekben, és elkezdhettek hozzáférni annak a másik változatotoknak a tapasztalataihoz, és ami a legfontosabb, az érzelmeihez, amely egyidejűleg létezik egy párhuzamos univerzumban.


Megvan az álomállapototok is, amelyben felfedezhetitek, hogy mit fedeznek fel ezek a különböző változatok, és ami megint csak még fontosabb, mit éreznek. Amikor felébredtek egy különösen furcsa álomból, amelyben egészen más körülmények között éltek, mint ebben a valóságban, figyeljétek meg, hogyan érzitek magatokat abban a testben, abban az univerzumban. És kérlek, ne sajnáljátok, hogy ebben a valóságban éltek, és nem abban, mert akkor nem a legjobb aspektusaitokat kapjátok meg az élménynek.


Az egyik párhuzamos univerzumba való belenyúlás legjobb aspektusa az, hogy önmagatoknak ezeket a változatait integrálhatjátok az egész énetekbe. Még inkább Felsőbb énetekké válhattok, mert tudatában vagytok önmagatok ezen más verzióinak, és különböző forgatókönyveket és történeteket játszhattok el ezekben a párhuzamos univerzumokban. Megtehetitek, hogy most szándékosan álmodjátok ezeket az álmokat, hogy amikor felébredtek, tudjátok, hogy az a furcsa álom, amit az imént láttatok, az volt, hogy tudatosságotok egy másik aspektusát csapoltátok meg.

És ha már egyszer belemásztatok ebbe a bizonyos nyúlüregbe, azt fogjátok tapasztalni, hogy egyre csak mentek és mentek, felfedezve és felfedezve, és kiterjesztve és kiterjesztve a tudatosságotokat, hogy minél többet foglaljatok magatokba. Összeillesztitek a kirakós darabkáit, és ehhez néha egy nagyon különböző valósághoz kell hozzáférnetek, mint amiben jelenleg éltek, ami lehetővé teszi számotokra, hogy olyan érzéseket fedezzetek fel, amiket csak azokban a nagyon különböző tapasztalatokban, azokban a nagyon különböző univerzumokban élhettek át.


Ahhoz, hogy ötödik dimenziós énetekké váljatok, magatok minden aspektusát el kell fogadnotok, még azokat is, amelyek ebben az életben még nem voltatok. És szeretnénk biztosítani benneteket arról, hogy a fátyol vékonyodik e világegyetemek között, és ez továbbra is így lesz. Amikor tehát felfedezitek ezeket a különböző univerzumokat és ezeket a különböző éneteket, gyakoroljátok, és egyre inkább azzá váltok, akik valójában vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page