top of page
Keresés

Párhuzamos univerzumok és te

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon szívesen adjuk át nektek ezt az adást, mert a kedvenc témánkról van szó. A kedvenc témánk a tudatosságotok kiterjesztése. Most, hogy beszéltünk nektek az asztrális utazásaitokról, szeretnénk nektek néhány információt adni arról, hogy hogyan érhetitek el önmagatok azon változatait, amelyek párhuzamos univerzumokban léteznek, és hogyan férhettek hozzájuk.


Először is, ott van a képzeletetek. Elgondolkodhattok azon, hogy milyen lett volna az életetek, ha valami teljesen másképp alakult volna az életetekben, és elkezdhettek hozzáférni annak a másik változatotoknak a tapasztalataihoz, és ami a legfontosabb, az érzelmeihez, amely egyidejűleg létezik egy párhuzamos univerzumban.


Megvan az álomállapototok is, amelyben felfedezhetitek, hogy mit fedeznek fel ezek a különböző változatok, és ami megint csak még fontosabb, mit éreznek. Amikor felébredtek egy különösen furcsa álomból, amelyben egészen más körülmények között éltek, mint ebben a valóságban, figyeljétek meg, hogyan érzitek magatokat abban a testben, abban az univerzumban. És kérlek, ne sajnáljátok, hogy ebben a valóságban éltek, és nem abban, mert akkor nem a legjobb aspektusaitokat kapjátok meg az élménynek.