top of page
Keresés

Oroszország/Ukrajna konfliktus és a Galaktikus Közösség

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon örülünk annak, hogy látjuk, milyen sok ember a Földön jelenleg a békéért kiált, az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus befejezését követeli. Láttuk, hogy milyen sok egyén felismerte, hogy szükség van a békére, a béke sugárzására és rezgésére, és tudjuk, hogy ezeken a szándékokon és ezen összpontosításon keresztül jöttök össze mindannyian, hogy a világot jobbá tegyétek. Amint egy személy felismeri, hogy a béke az, amit akar, az a személy elkezdheti ápolni a béke rezgését magában, és így az, hogy egy olyan világban éljetek, ahol még mindig nincs mindig béke, minden egyes személyt szolgál.


Ez lehetővé teszi mindannyiótok számára, hogy feltegyétek magatoknak a kérdést, hogy vajon mindig békében vagytok-e önmagatokban. Ellenőriznetek kell, hogy harcoltok-e valakivel, hogy háborút indítottatok-e a fejetekben egy másik emberrel, egy másik ideológiával vagy egy csoporttal. Itt az ideje, hogy elengedjétek azt az egész elképzelést, hogy le kell győznötök a másik felet. Itt az ideje az integrációnak, ami azt jelenti, hogy ideje abbahagyni a harcot az énedben, és hagyni, hogy önmagad minden darabja egy egységes, harmonikus egésszé álljon össze. Ha ezt megteszitek egyénként, akkor megtehetitek ezt emberi kollektívaként, és akkor csatlakozhattok a galaktikus közösséghez, mivel megmutattátok, hogy készen álltok arra, hogy jól kijöjjetek másokkal, akik valamilyen módon különböznek tőletek.


Társadalomként hajlamosak vagytok inkább a különbözőségeitekre koncentrálni, mint arra, hogy mi a közös bennetek, és ennek meg kell változnia, és ez változik. Mint mondtuk, boldognak és bátorítónak érezzük azt, amit most látunk. Hatalmas azoknak az embereknek a száma, akiknek a felismerése, hogy fel kell hagyniuk a harccal, óriási, és ez a szám tovább fog nőni, ahogy a Földön a béke iránti kollektív vágy is exponenciálisan növekszik. Készen álltok arra, hogy harmóniában éljetek. Készen álltok arra, hogy a tudatossági evolúciótok következő szintjére lépjetek, és ez az agresszió, amit most ott a Földön láttok, végső soron arról szól, hogy közelebb kerüljetek a békéhez. Nem ez a legjobb út, hogy eljussatok oda, de ez az út, amit most kollektívaként választottatok.


Ez minden bizonnyal egy olyan konfliktus, ami felkeltette a világ figyelmét. Elég sokan vagytok, akik együttérzéssel reagáltok az olyan helyzetekre, mint az orosz/ukrán konfliktus, és erre van szükség. Ez az, ami gyógyítani és segíteni fog, és a másokkal való harc arról, hogy kinek van igaza és kinek nincs, és hogy mi történik valójában, a konfliktust és a háborút fogja állandósítani a bolygótokon. Tehát mielőtt elkezdenétek ezt csinálni másokkal, hogy bebizonyítsátok, mennyire igazatok van és mennyire okosak vagytok, és mi itt csak néhány emberhez beszélünk, akik ráhangolódnak, ne feledjétek, hogy először menjetek a szívetekbe, és érezzétek az együttérzést, ami ott van minden ember iránt, aki háborút, konfliktust, bombázásokat és lövöldözéseket él át, és ismerjétek fel, hogy sokkal inkább a megoldás részei vagytok, amikor ezt teszitek, mint amikor elmondjátok valakinek, hogy szerintetek mi folyik valójában.


Ne feledjétek, hogy azt terjesszétek, amiből többet szeretnétek látni a Földön. És még egyszer, tudjuk, hogy itt a kórusnak prédikálunk, de vannak néhányan, akiknek ezt hallaniuk kell, akik megkapják ezt az üzenetet. Annyira büszkék vagyunk a felébredt egyének nagy többségére, akik valóban megértik, hogy mi a céljuk ebben az időben, és annyira örülünk, hogy látjuk, hogy ezt a célt és ezt az igazságot élitek a Földön élő összes emberi lény javára.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page