top of page
Keresés

Olvaszd el minden problémádat

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon érdekel bennünket, hogy az ember hogyan válik megvilágosodottá ott a Földön. Érdekel bennünket az a folyamat, amelynek le kell zajlania ahhoz, hogy ez megtörténjen. Sokan hallottatok már az ego halálának gondolatáról, a lélek sötét éjszakájáról, hogy úgy mondjam. Mások, akiknek függőségük volt, felismerik a mélypontra jutás erejét, és sok felébredés történt a kétségbeesés gödréből, de nem kell, hogy így menjen.


Nem kell arra számítanotok, hogy az életetek egy lefelé tartó spirálban fog haladni ahhoz, hogy elérjétek a megvilágosodást, és reméljük, hogy azt választjátok, hogy egyszerűen csak a józan gyakorlatokat választjátok, amiről tudjátok, hogy szükséges ahhoz, hogy megnyíljatok a magasabb frekvenciájú energiák előtt, és hagyjátok, hogy átalakuljatok általuk. Más szóval, ha napi meditációs gyakorlatotok van, és ha hajlandóak vagytok magatokba nézni, hogy meghatározzátok, mi az, amin változtatnotok kell, akkor a megvilágosodásotok egy fokozatosan felfelé ívelő spirál lehet, amely nem tartalmazza a kétségbeesés gödrének semmilyen látszatát.


Nos, az, hogy melyik utat választod, nagyon is meghatározó, mielőtt a fizikai testedbe születnél, és ezt felismerhetjük. Különböző lelkek különböző tapasztalatokat akarnak szerezni, és különböző utakat akarnak bejárni, de végső soron minden út visszavezet a Forráshoz. És minél hamarabb felismeritek ezt, annál hamarabb erősítitek fel a vágyaitokat, hogy még inkább a Forrásenergiához hasonlóvá váljatok. Mindannyian képesek vagytok arra, hogy minden nap leüljetek és megérezzétek, ami végtelen és örökkévaló bennetek, és amikor ezt teszitek, közelebb kerültök a megvilágosodás definíciójához. A megvilágosodás definíciója az a pillanat, amikor felismeritek, hogy a fény mindig is bennetek volt, és ez a Forrás.


A feltétel nélküli szeretet az, ami a fizikai járműveteket hajtja, ami a valóságokat teremti, és amit akkor éreztek, amikor a legjobb és legmagasabb rendű énetekként működtök. Ezért azt javasoljuk, hogy legalább naponta egyszer menjetek befelé, és érezzétek meg azt a végtelen és örök szeretetet, ami az igazsága annak, hogy kik vagytok, és az igazsága annak, hogy mi a Forrás. És ha ezt teszed, minden más probléma, ami az életedben van, el fog olvadni. Részben azért fognak elolvadni, mert nem fogsz annyit gondolni rájuk, másrészt pedig azért, mert összehangolódsz a teremtő lényeddel.