top of page
Keresés

Oldd fel a társadalmi programozást és légy erősebb

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Mi vagyunk azok a nem-fizikai lények, akik keressük a lehetőséget, hogy bárkivel vagy bármilyen kollektívával kapcsolatba léphessünk, mert természetünknél fogva annyira kíváncsiak és annyira feltétel nélkül szeretőek vagyunk. Meg akarjuk érteni, hogy kik vagyunk, mint Forrásenergia Lények, mint minden-ami-van, és így a minden-ami-van bármely összetevőjének megismerése mindig is egyike lesz számos törekvésünknek. A hasonlóságokat annak bizonyítékaként tekintjük, hogy mindannyian egyek vagyunk, a különbségeket pedig az erőnknek tekintjük.


Sokféleségünk miatt sokkal erősebbek vagyunk egyetemes kollektívaként. A sokféleség lehetővé teszi számunkra, hogy összecsapjunk, hogy ne értsünk egyet, és hogy megtapasztaljuk a feltétel nélküli szeretetet, ami az, hogy kik és mik vagyunk valójában. Azt is értékeljük, hogy az univerzum sokfélesége milyen gyönyörű faliszőnyeget, milyen erőteljes kaleidoszkópot hozott létre. Valójában várjuk a lehetőséget, hogy más univerzumokat is felfedezhessünk, mert tudjuk, hogy ott még többet tapasztalhatunk meg önmagunkból.


Most mindannyiótoknak lehetősége van arra, hogy feltétel nélkül elfogadjátok azt a különbséget, ami köztetek és egy másik ember között tapasztalható. Elfogadhatjátok az emberi kollektíván belüli sokféleséget, mint ami erőssé, hatalmassá és érdekessé tesz benneteket. De túl sokáig a Földön az emberek az egyformaságra törekedtek, és az emberek igyekeztek legyőzni azokat, akik nem értettek egyet velük. De ti is természeteteknél fogva kíváncsi lények vagytok, és embertársaitok lehetőséget adnak arra, hogy teljesebben és alaposabban megismerjétek magatokat.


Ha megbecsülitek az emberiség minden egyes aspektusát, világotok minden egyes részecskéjét, minden egyes létező perspektívát, akkor erősebbek lesztek. Nem vagytok erősebbek abban a képességetekben, hogy legyőzzétek még azt is, ami a ti szemszögetekből nézve tiszta sötétség. Azzal vagytok erősebbek, hogy hajlandóak vagytok elfogadni, hogy bármit is láttok magatokon kívül, az is a részetek, és minden, amit láttok, több lesz a Forrásenergia Énjéből, amikor visszatükrözitek rá a feltétel nélküli szereteteteket.


A társadalmi programozás visszafordítása időbe telik, és hajlandóságot igényel. Tehát amikor látjátok magatokat, vagy érzitek, hogy ellenálltok valaminek vagy valakinek, tudjátok, hogy arra programoztak benneteket, hogy ellenálljatok, ahelyett, hogy azok legyetek, akik valójában vagytok, mint a feltétel nélküli szeretet lényei. Lépésről lépésre, helyzetről helyzetre és pillanatról pillanatra vissza tudjátok vonni a társadalmi programozást, és azzá válhattok, akik valójában vagytok, és ezzel erősebbé teszitek magatokat és az egész emberiséget, miközben növelitek a földönkívüli kapcsolatra való felkészültségeteket is.