top of page
Keresés

Nyomj meg egy gombot és teleportálj az otthoni csillagrendszeredbe?

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Szeretjük azt a folyamatot, hogy tanúi lehetünk tudatosságotok fejlődésének, mert ezt veletek közösen tesszük. Együtt vagyunk egy úton, és ebben a galaxisban bármely dimenzió bármely lénye közül ti haladtok a legnagyobb mértékben. Ez azért van, mert olyan messzire távolodtatok el attól az igazságtól, hogy kik is vagytok valójában, és az ehhez a tudáshoz való visszatérés olyan hatalmas ugrás ahhoz képest, ahol egyszer már voltatok. Az előrehaladás az, amiről igazán szól az egész. Úgy érezhetitek, mintha most először válnátok a felsőbb énetekké, még akkor is, ha már mindannyian voltatok ötödik dimenziósak.


Bizonyos értelemben hazatértek, és azok közületek, akik úgy beszélnek a hazatérésről, mintha az otthon egy csillagrendszer vagy egy bolygó lenne, nem értik a lényeget. Nem arról a csillagrendszerről van szó, ahonnan jöttetek, vagy ahonnan származtok, és nem a bolygóról, a holdról, vagy az égitestről, amit egykor olyan jól ismertetek. Ez az utazás arról szól, hogy visszatértek ahhoz az önmagatokhoz, aki mindig is voltatok, de beleegyeztetek, hogy elfelejtsétek, hogy egyszer már azok voltatok. Visszamentek az ötödik dimenzióba, de ez nem ugyanaz az ötödik dimenzió lesz, amit egykor ismertetek, és ez annak köszönhető, amit ott éltetek a Földön.


Azért vagytok ott olyan nehéz időszakot élve, mert tudtátok, hogy a nehézségek, a fájdalom és a küzdelem révén többet fogtok teremteni, valami jobbat fogtok teremteni, és ez sikerült is. Megteremtettétek a valóság egy jobb változatát, mint amit akkor ismertetek, amikor ötödik dimenziósak voltatok. Most már fizikai értelemben is hazamehettek, de számotokra sosem erről fog szólni az egész. Mindig is arról szólt és mindig is arról fog szólni, hogy visszatérjetek egy érzéshez, egy létállapothoz, egy tudatossági szinthez. Ez az, amit igazán el akartok érni, és ez az, ami most elérhető számotokra. Nem kell várnotok arra, hogy bármi rajtatok kívül történjen ahhoz, hogy elkezdjétek megismerni magatokat ötödik dimenziós felsőbb énetekként.


Ez mind bennetek van, most, ebben a pillanatban, és ezzel egy kicsit sem viccelünk. Szóval mire vártok? Igen, az, hogy a dolgok rajtatok kívül változnak meg, és mindent ezüsttálcán tálalnak fel nektek, ez a fantázia; ez a könnyű út. Egy gomb megnyomása, hogy teleportálhass valahová máshová, ahol a dolgok sokkal jobbak, bizonyára nagyon jó ötletnek tűnik. De ha ezt tennétek, akkor megfosztanátok magatokat attól az utazástól, amin éppen vagytok, és mivel mi is veletek vagyunk ezen az utazáson, bizonyossággal állíthatjuk, hogy ez a legjobb utazás, amin jelenleg részt vehettek.


És ha csak egy kicsit is jobban tudnátok értékelni az utazást, akkor éreznétek azt, amit mi érzünk az utazásotok iránt. Valójában érezhetitek egy kicsit azt, hogy kik vagyunk bennetek, ha a tudatosságotokat összehangoljátok azzal a tudatossággal, amit most felkínálunk nektek. Csatlakozzatok hozzánk itt az örömteli felemelkedésetek bájos és gyönyörű élményében.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page