top of page
Keresés

Nem szükséges semmit sem kívül keresned

Abigail Wainwright közvetítése 2021.06.01.


Kérlek, értsd meg mélyen legbelül, hogy nem szükséges semmit sem kívül keresned. Semmi sem hiányzik belőled, mert mindvégig benned volt. Elkezdesz emlékezni, miközben körben jársz, és egy ékszer nyakláncot keresel, amely már a nyakadon van.


Van egy hívás a lélekben, amelyet mélyen legbelül ismersz, hogy miért is vagyunk itt most. Tudatos szinten lehet, hogy elfelejtettük, de a lelkünk mindig tudja és irányítani fog minket. Minden pillanatban mindent megtesz, hogy visszahívjon minket az otthonunkba és a legmagasabb szint felé. Amikor az érzelmek és a test energiáját hallgatod, érzed, amikor nem vagy összhangban a lelkeddel.


Okkal vagy itt, ezért kérlek, ne felejtsd el valódi identitásodat ami maga a lélek. Sokkal több vagy, mint azok a személyiségek és külső feltételek, amelyeket felvállaltál. A kozmikus csillagpor ragyogó lénye vagy. A lelkek átvezető csapatába tartozunk, akik beleegyeztek, hogy itt legyünk most, hogy a fény világítótornyai legyünk, ezért kilépünk az árnyékból. A fény korába lépünk.


Nem vagy összetörve, kedvesem. A gyógyulás egyszerűen arra emlékeztet , hogy ki vagy valójában, és hogy már most egész és teljes vagy. Tudd azt is, hogy a legvadabb álmaidon túl is támogatnak és szeretnek téged.


Jelenlegi globális emelkedés segítése, fény-nyelv gyógyítással:0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page