• Fehér Katalin

Nem szükséges semmit sem kívül keresned

Abigail Wainwright közvetítése 2021.06.01.


Kérlek, értsd meg mélyen legbelül, hogy nem szükséges semmit sem kívül keresned. Semmi sem hiányzik belőled, mert mindvégig benned volt. Elkezdesz emlékezni, miközben körben jársz, és egy ékszer nyakláncot keresel, amely már a nyakadon van.


Van egy hívás a lélekben, amelyet mélyen legbelül ismersz, hogy miért is vagyunk itt most. Tudatos szinten lehet, hogy elfelejtettük, de a lelkünk mindig tudja és irányítani fog minket. Minden pillanatban mindent megtesz, hogy visszahívjon minket az otthonunkba és a legmagasabb szint felé. Amikor az érzelmek és a test energiáját hallgatod, érzed, amikor nem vagy összhangban a lelkeddel.


Okkal vagy itt, ezért kérlek, ne felejtsd el valódi identitásodat ami maga a lélek. Sokkal több vagy, mint azok a személyiségek és külső feltételek, amelyeket felvállaltál. A kozmikus csillagpor ragyogó lénye vagy. A lelkek átvezető csapatába tartozunk, akik beleegyeztek, hogy itt legyünk most, hogy a fény világítótornyai legyünk, ezért kilépünk az árnyékból. A fény korába lépünk.


Nem vagy összetörve, kedvesem. A gyógyulás egyszerűen arra emlékeztet , hogy ki vagy valójában, és hogy már most egész és teljes vagy. Tudd azt is, hogy a legvadabb álmaidon túl is támogatnak és szeretnek téged.


Jelenlegi globális emelkedés segítése, fény-nyelv gyógyítással: