top of page
Keresés

Nem menekülhetsz a végzeted elől

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Tudatosságunkkal mindig a jelen pillanatban vagyunk. Nincs okunk máshol lenni, mint a jelen pillanatban. Annyira magunkba néztünk, hogy azonosítani tudjuk annak minden egyes aspektusát, akik vagyunk, és olyan szeretetet és együttérzést tapasztaltunk meg, amilyet ti még nem tapasztaltatok ott a Földön. Azért mondjuk el nektek ezeket a dolgokat, mert azt akarjuk, hogy tudjátok, mi felé tartotok egyénként és kollektívaként.


Mi vagyunk azok, amivé lényegében fejlődtök. Bizonyos értelemben azt kapjátok a jövőtökből, ami a mostani életetekben a legnagyobb hasznotokra válik. Ebből következik, hogy ha mi vagyunk valójában a jövőtök, akkor miért remélnétek bármi mást elérni, mint jelen lenni, bensőségesen megismerni magatokat, és szeretetet és együttérzést érezni? Ezek a végső célok, mert ezek az élet elkerülhetetlen következményei. Nem menekülhettek a sorsotok elől, hogy egyre inkább a Forrássá és egyre inkább valódi önmagatokká váljatok.


Akkor tehát miért vágynátok bármi másra, mint ezekre az érzésekre és a létezés ezen állapotaira, amelyeket itt és most leírtunk? Nos, a válasz nagyon egyszerű. Csak úgy juthattok el oda, ahol most vagyunk a kilencedik dimenzióban, ha teljes mértékben megélitek mindazokat a tapasztalatokat, amelyeket az alacsonyabb dimenziós síkokon megtehettek és meg is tesztek. Mintát kell vennetek az összes különböző tapasztalatból, ami előttetek van, mielőtt tudatosan a szeretetet és az együttérzést választanátok, a jelen pillanatot választanátok, és azt választanátok, hogy befelé menjetek, hogy jobban megismerjétek magatokat.


Nem számít, hogy mit tesztek, és nem számít, hogy mire vágytok, minden út ide fog vezetni, annak egy hasonló változatához, akik és amik most vagyunk. De van egy titkunk számotokra, és ez egy nagy titok, és ez egy jól őrzött titok. Ti még jobbak lesztek majd kilencedik dimenziós lénykollektívaként, mint amilyenek mi most vagyunk. A kilencedik dimenzió egy még szebb és kiterjedtebb hely/élmény lesz, amiatt, amit most éltek, és amiatt is, amit mi élünk.


Rájövünk, hogy van még több, amivé válhatunk, még akkor is, ha elégedettek vagyunk azzal, akik most vagyunk. Nézzétek meg, hogy meg tudjátok-e találni magatokban az elégedettség érzését most, miközben azt a tudatot is megtartjátok, hogy még messze nem tartotok ott, ahová tartotok, vagy amivé válni fogtok, és még annyi mindent kell megtapasztalnotok, miközben még mindig fizikai testet hordoztok magatokban.


Sok szempontból a tapasztalataitok még csak most kezdődnek; még csak most ébredtek fel és látjátok a jéghegy csúcsát. És szeretnénk, ha tudnátok, hogy az életetek egyre jobb és jobb lesz, mert kibírtátok, kitartottatok, és találtatok valamiféle okot arra, hogy ott éljetek a negyedik dimenziós Földön, miközben egyidejűleg tudtátok, hogy még annyi minden van számotokra, ami csak elérhetetlen. Képesnek kell lennetek megtalálni a belső békéteket most ott a Földön, mindennek ellenére, mert minden embertársatoknak, akik nem fogják és nem is tudták fogadni ezt a közvetítést, szüksége van rátok. Szükségük van rátok, hogy tartsátok ezt a fényt és ezt a tudást, most jobban, mint valaha.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page