• Fehér Katalin

Negatív energiák és a földi küldetésed

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Szokatlanul nagy toleranciával rendelkezünk azzal szemben, amit ti negatív energiáknak neveznétek. Képesek vagyunk elfogadni őket olyannak, amilyenek, és látjuk bennük azt a rengeteg potenciált, ami bennük rejlik. Bármilyen energiát fel tudunk használni arra, hogy mindannyiunk legnagyobb és legmagasabb rendű javát szolgáljuk, és ennek részben az az oka, hogy nem félünk semmitől és senkitől. A félelmetek az, ami a negatívnak hatalmat ad felettetek. Amikor félsz, a negatív energia ebből a félelemből táplálkozhat, és egyre nagyobbá és erősebbé válhat.


Tehát úgy akarjátok látni, amilyen valójában, mint fejletlen tudatosságot. Olyan tudatosságnak, amely még nem emlékezett arra, hogy ki és mi is ő valójában. Most nem azt mondjuk, hogy ki kell mennetek és kapcsolatba kell lépnetek minden negatív energiával, de bizonyára vannak olyanok, akik ezt teszik. Néhányan közületek tisztában vannak vele, hogy ezt teszik, és néhányan nem. Néhányan emlékeztek arra, hogy aláírtátok ezt a konkrét feladatot magatoknak, de a legtöbben nem emlékeztek erre. És ezért szeretnénk biztosítani titeket arról, hogy ha most bármilyen negatívumot tapasztalsz az életedben, akkor az emberiséget szolgálod.


A célotokat teljesítitek azzal, hogy ott vagytok a negativitás közepette. Nem kell megjavítanotok, és úgy gondoljuk, mostanra már tudjátok, hogy nem kell legyőznötök. De van egy dolog, amit mindig is el kell engednetek, és ez a félelmetek tőle. Így jön be a tapasztalat, és mutatja meg nektek igazán, hogy ez mennyire fontos. Amikor egy negatív energiával vagy egy negatívan orientált emberrel van tapasztalatotok, és nem csak túlélitek ezt a találkozást, hanem még fejlődtök is belőle, akkor felszabadítottátok a veletek született félelmetek egy részét. Legyőzted a negatív energiától való félelmet.


Természetesen azért vagytok ott, hogy a fényt szolgáljátok, és felajánljátok azt, ami pozitív minden negatív dologgal szemben, és ez olyan feladatnak tűnhet, ami túl nagy feladat egyetlen ember számára, ezért szeretnénk biztosítani benneteket arról, hogy nem vagytok egyedül. Szétszóródva vagytok a bolygón, mindegyikőtök a saját munkáját végzi, mindegyikőtök napról napra egyre több félelmet enged el, és helyet ad a pozitív energiáknak, amelyek azért érkeznek, hogy támogassanak benneteket, és belülről átalakítsanak benneteket. Ez a ti időtök; ez az az idő, amikor láthatjátok munkátok gyümölcsét, és megtapasztalhatjátok azt nem csak a személyes életetekben, hanem a világ színpadán is.


Abban az esetben, ha valaha is elgondolkodtatok azon, hogy vajon változtattok-e valamit vagy sem, és most éppen ezt az adást kapjátok, szeretnénk, ha tudnátok, hogy igen. Lehet, hogy a különbséget, amit tesztek, nem könnyű számszerűsíteni vagy mérni, de valós, és annak a kumulatív hatása, amit mindannyian tesztek, óriási. El fogjátok kezdeni látni, hogy a hatások körülöttetek manifesztálódnak a Föld bolygón a naptári év hátralévő részében.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."