top of page
Keresés

Ne várjatok az Eseményre/Napvillanásra

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Megvizsgáltuk és feltártuk a különböző módokat, amelyekkel mindannyian be tudjátok engedni a Felsőbb Éneteket, hogy azzá az ötödik dimenziós változatotokká váljatok, amivé a sorsotok szerint teljes munkaidőben válnotok kell. Észrevettük, hogy a legnagyobb valószínűséggel akkor engeditek át a Felsőbb éneteket, amikor nevettek, játszotok, és elengeditek minden gondotokat, minden aggodalmatokat, sőt, még azokat a célokat is, amelyeket kitűztetek magatok elé.


Akkor váltok valódi önmagatokká, amikor egyszerűen elengeditek mindazt, ami eddig gátolt benneteket, és megakadályozta, hogy teljes mértékben élvezzétek az életeteket. Tanúi vagyunk azoknak is, akik nagyon keményen próbálnak felsőbb énjükké válni, hogy felemelkedjenek, mielőtt az időzítés megfelelő lenne. És látjuk, hogy ezek az egyének többnyire azért küzdenek, hogy akár csak egy pillantást is vethessenek erre az ötödik dimenziós energiára.


Most azt mondjuk nektek, hogy lehetséges úgy élni, cselekedni, gondolkodni és tudni, ahogy a felsőbb énetek teszi, miközben még mindig ott vagytok a negyedik dimenzióban, és arra vártok, hogy az emberiség többi része készen álljon a váltásra. És azt is mondjuk, hogy vannak olyanok, akik küzdenek és igyekeznek kitörni a negyedik dimenzió korlátaiból, mielőtt még készen állnának erre, és minden bizonnyal az emberiség többi része előtt.


Bizonyára felfedeztétek már a saját próbatételeiteken és megpróbáltatásaitokon során életetek ezen pontján, hogy a próbálkozás és az erőfeszítés általában ott tart benneteket, ahol éppen vagytok, míg az elengedés, az átadás és a pillanatban rejlő öröm keresése a kulcs a bennetek létező mennyország feloldásához. Azért vagytok ott, hogy megpróbáljátok és újra megpróbáljátok, hogy magatok is eljussatok erre a felismerésre.


Észre akarjátok venni, hogy mennyivel könnyebb az élet, amikor hagyjátok, hogy a dolgok a tökéletes időzítésükben bontakozzanak ki, és azért vagytok ott, hogy élvezzétek az utazást. Azért vagytok ott, hogy élvezzétek az utazást az ötödik dimenziós birodalomba, az ötödik dimenziós frekvenciatartományba. És így, még a káosz és a zűrzavar ellenére is, amit jelenleg a Föld bolygón tapasztaltok, meg kell találnotok a módját annak, hogy könnyebbé váljatok, ha valaha is ép ésszel akarjátok ezt átvészelni.


Most mindannyiótoknak el kell engednetek, hogy megpróbáljátok kitalálni, megpróbáljátok felmérni a hibákat, megpróbáljátok meglátni a mintákat és összekötni a pontokat. Menjetek ki és érezzétek jól magatokat. Ez a receptünk mindannyiótoknak. Így fogtok inspirálódni, és így biztosan ízelítőt kaptok abból, hogy mit jelent itt és most a felsőbb éneteknek lenni, az ötödik dimenziós éneteknek lenni, anélkül, hogy szükségetek lenne egy eseményre vagy egy napvillanásra. Adjátok meg magatoknak ezt az ízelítőt, és meglátjátok, milyen édes, amikor több lehetőséget kerestek arra, hogy nevessetek, énekeljetek, játsszatok, és megtapasztaljátok az örömöt az életetekben, annak mindenféle formájában.