top of page
Keresés

Nagyobb energiamezőkre van szükséged ehhez

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Ebben az időben nagy hangsúlyt fektetünk a mindannyiótokat körülvevő energiamezők kiterjesztésére. Felsőbb énetekkel együtt dolgozunk ezen a kis projekten, mert látjuk a lehetőséget, hogy ott még több minden lerakódjon, ha és amennyiben ezek a nagyobb energiamezők körülöttetek lesznek. Tudjuk, hogy egy kicsit több tudatosság kellene a leketekből, hogy a földi síkra vetüljön, és tudjuk, hogy ez lehetséges, mert láttuk a múltban.


Láttuk a kollektív múltatokat, és tudjuk, hogy az emberek mire képesek. Ez az egyik oka annak, hogy miért bízunk annyira mindannyiótokban. Láttuk a legjobbat belőletek, és nagyon sokat tudunk adni, ahogyan a többi segítőnk is, akik a galaxisban és az univerzumban vannak. Ezért az energiamezőitek eléggé megtelhetnek azzal, amit mindannyian adunk nektek. Azok, akik ezt az adást kapják, választhatják, hogy megnövelik energiamezőjük méretét és kiterjedését, egyszerűen azzal, hogy becsukják a szemüket, szándékukban áll ezt tenni, és vesznek néhány mély, lassú, tudatos lélegzetet. Ezt nagyon ajánljuk.


És még több ilyen energiacsomagot küldünk nektek, amit most akarunk a mezőtökbe helyezni, és ez igaz rátok, függetlenül attól, hogy mikor kapjátok ezt az adást, mert ezek folyamatosan érkezni fognak. Mi is nyomulunk, ahogyan a Nap és a Föld is nyomult nemrégiben azáltal, hogy növelte az emberiségnek szánt energiakibocsátását. És együtt nagyon sokat nyújtunk nektek, és szinergia van az általunk nyújtott energiákban. Van egy szinergikus hatás.


Mindannyian együtt dolgozunk, hogy segítsünk nektek anélkül, hogy beavatkoznánk, és azok közületek, akik nyitottak erre a segítségre, nagyon jól boldogulnak az életükben. Képesek vagytok arra, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtsatok a kapcsolataitokban, az egészségetekben, a karrieretekben, a szolgálati munkátokban, sőt még a pénzügyeitekben is. Szeretjük látni, hogy valamelyikőtök megnyílik, és érzi a befogadásra való készségét, és ahogy ezt az egyszerű gyakorlatot végzitek energiamezőitek kitágítására, ezt azzal összhangban fogjátok tenni, amit felsőbb énetek mondott nekünk. Azt mondták nekünk, hogy ha hajlandóak vagytok elvégezni ezt az egyszerű gyakorlatot, akkor ez azt jelenti, hogy készen álltok egy nagyobb energiamezőre körülöttetek, ami ad, ad és ad és ad mindent, amit valaha is kérhettek, és minden bizonnyal mindent, amire valaha is szükségetek lehet az utazásotok során.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphett